יום חרא ובלתי נחוץ../images/Emo122.gif
אני בעד למחוק את יום רביעי מהשבוע-זה היום הכי מעצבן שקיים.
טוב אז ככה[לא כאילו שמישהי קוראת את זה אבל חפיף
]
קמתי בשבע וחמישה במקום בחמישה לשבע[D:] כי אמא שלי הסיעה אותי לבצפר מכיוון [הייתי חייבת, זה מחרפן אותי שיש יותר מידי "כי" במשפטXD] שהייתי צריכה לעשות בדיקות דם על הבוקר [אני צימחונית אז צריך לבדוק לי רמת ברזל וויטמינים אומשהו כזה
]. בקיצור-הגענו ועשו לי בדיקת דם, זה לא כאב כ"כ>< ואז אמא שלי הסיעה אותי לבצפר-אבל שאני אפספס שיעור פיזיקה על הבוקר? לא מה פתאום! הייתי חייבת להגיע חמש דקות לפני הצלצול
דווקא המורה הייתה נחמדה הפעם ולא רשמה לי הערות משמעת
אבל בסוף השיעור היא ממש עצבנה אותי! ידיד שלי הציע נישואים לילד אחד [בצחוק כן?
] ומשם זה התפתח לדיון על הומואים, והמורה הזאת ממש גזענית!-היא אמרה שזו מחלה,שזה לא טוב ושזה לא פלוס אצל האנשים האלה ועוד כל מיני דברים נגד הומואים..וזה ממש עצבן אותי שהיא כל כך נגד>< אח"כ היה לנו שעה ערבית- קראתי עיתון כל השיעור כי אני לא מבינה כלום ולא סובלת את המקצוע הזה
אח"כ ספורט- היה לנו אירובי והיה ממש מצחיק. אחרי זה שעתיים מתמטיקה- אני ממש אוהבת את המורה הזאת, היא מורה ממש טובהD: זה הרגיש כמו שעה כי באמצע גם עצרנו לדבר על בגרויות במתמטיקה. [כל שיעור אנחנו מתחילים לדבר איתה באמצע על כל מיני דברים, והיא מספרת לנו על הילדות שלה ובת כמה היא
] אח"כ ארוחת צהריים - אכלתי
[למרות ששחכתי חצי מהארוחה בבית><] ואז שעתיים ערבית
- ילדה אחת עברה לידי כי לא היה לה ספר וחוברת, אבל אני לא סובלת את הילדה הזאת והיא גם ממש מסריחה מסיגריות אז זה היה נוראי><" ואז סוף סוף הביתה!D: ונראה לי שאני חולה וכואב לי הראש, ויש לי לעשות עבודת שורשים עד העשירי והמורה החרא לערבית עושה הכתבה שבוע הבא ונ-מ-א-ס לי מכל זה
זהו
אה ולגבי השאלה
: הייתי רוצה לגור במרי-לנד או לוס אנג'לס [יש לי שם משפחה
] או בשוויץ