יום רביעי-מתקרבים לסוף

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif כמעט כמו הארצות אצלי../images/Emo9.gif

אוסטרליה
אוזיי XDD |חיבווק|תרגישי טוב

rox love BSM

New member
תודה../images/Emo24.gif

לאבא שלי יש חבר באוסטרליה והייתי שם לפני שנתיים.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאיך ממש איך

יש לך אח שמדבר אנגלית והוא גר באנגליה וגם את גרת [לא? חח] ואת יכולה לעבור מתי שבא לך לשם חח את יודעת אנלית מצוין [
] את היית בלונדון ואוסטרליה
פשוט אין אין... הלווואי עליי

rox love BSM

New member
גרתי עד גיל 5 או 6 לא זוכרת כבר

וזה כאילו נחמד כן אבל יש הרבה דברים שהם לא טובים בחיים שלי.

LindZiv Cohan

New member
זהירות, סנטה קלאוס../images/Emo3.gif../images/Emo119.gif

וואי, נראלי זאת פעם ראשונה שאני מגיבה פה למשהו שהוא לא הפיק של בוט
לי היה יום רגיל... היה דיי מצחיק האמת.. לא זוכרת מקרים ספציפים אבל שיהיה
בשיעור ספרות ציירתי את המורה שלי.. יצא ממש דומה! באמת.. אפילו הוצאתי לה קצף מהפה
רק שחברה שלי לא התאפקה והרגישה דחף עז לעזור לי עם הציור.. רק שבמקום לעזור היא הרסה אותו!
היא הרסה את השיער, את הגבות ואת פה... אה, ואת העיניים היא צבעה בוורוד
אני הולכת להוציא נגדה צו הרחקה מהציורים שלי או משו...
ולשאלה- ניו יורק \ לוס אנג'לס.. זה בערך החלום שלי
וגם אנגליה, ברור

lovemcfly1

New member
היום שליי...

היום הלכתי לראות בצפר שההורים שלי רוצים להעביר אותי אליו ואז גיליתי שדוריתוש נמצאת בו.. וזה היה ממש כיףף!! כי היא השמיע לי שירים של מקפליי... ואני ממש ממש התלהבתי אז נראה לי שאני אעבור לשם (לכיתה של דורית כדי שנוכל לקשקש מקפליי על כל השולחנות ולהדביק תמונות שלהם!!! YAY) בכל מקרה הארץ שהייתי רוצה לגור בה הייתה... L.A או כל מקום אחר בארה"ב... אני צרפתייה,הולנדית,רומנית וטורקיה... (כאילו אלא המוצאים שלי... XD מכל קצוות תבל) אני רוצה לגור או בהולנד או בצרפת... יום נעים כולםם

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif יום טוב../images/Emo35.gifרע../images/Emo35.gif ><"

קמתי בבוקר באי חשק ללמוד יותר מכל יום אחר
הלך לי מושלם בבוחן באנגלית- אני אקבל 99
ג"ג לשם שינוי הקשבתי
תנ"ך - היה... נחמד .. ומפחיד ! המורה הזאת באה כל פעם מחדש לשיעור שלנו בעצבים ומוציאה את זה עלינו ... אני חושבת ש...יש לה קקי
XD הצלחתי לשרוד אחרי ה שעתיים של מתמטיקה
זה יום דיי משעמם אבל מחר נוסעים ליפו עם הכיתה לטיול של"J ונעצור באבולעפיה יאא D: XDDD LOL אני אמור להרגיש סבבה אבל משהו מדכא אותי ואני לא יודעת למה ... זאת אומרת משהו לא שלם אצלי זה מוזר ...
טוב זאת בטח סתם תקופה- אני בטוחה שמחר יהיה יותר טוב [; יום טוב בנות

MelMcFly

New member
יום נחמד.. ../images/Emo9.gif

לא היה משו מעניין .. המורה שלי לא באה אז לא היה לנו 3 , כי שעה ראשונה היא איתנו ואז שעתיים אנגלית. אחר כך היה לי בוחן במתמטיקה וקיבלתי 100
הכי הייתי רוצה לגור [חוץ מאגליה כמובן ><] בקנדה, אוסטרליה,ארה"ב,ארגנטינה ומקסיקו

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאוו הלוואי עליי לקבל 100 בבוחן במתמ' ><"

אפילו 90!!! XDDDD

screamin pittas

New member
יום חרא ובלתי נחוץ../images/Emo122.gif

אני בעד למחוק את יום רביעי מהשבוע-זה היום הכי מעצבן שקיים.
טוב אז ככה[לא כאילו שמישהי קוראת את זה אבל חפיף
]
קמתי בשבע וחמישה במקום בחמישה לשבע[D:] כי אמא שלי הסיעה אותי לבצפר מכיוון [הייתי חייבת, זה מחרפן אותי שיש יותר מידי "כי" במשפטXD] שהייתי צריכה לעשות בדיקות דם על הבוקר [אני צימחונית אז צריך לבדוק לי רמת ברזל וויטמינים אומשהו כזה
]. בקיצור-הגענו ועשו לי בדיקת דם, זה לא כאב כ"כ>< ואז אמא שלי הסיעה אותי לבצפר-אבל שאני אפספס שיעור פיזיקה על הבוקר? לא מה פתאום! הייתי חייבת להגיע חמש דקות לפני הצלצול
דווקא המורה הייתה נחמדה הפעם ולא רשמה לי הערות משמעת
אבל בסוף השיעור היא ממש עצבנה אותי! ידיד שלי הציע נישואים לילד אחד [בצחוק כן?
] ומשם זה התפתח לדיון על הומואים, והמורה הזאת ממש גזענית!-היא אמרה שזו מחלה,שזה לא טוב ושזה לא פלוס אצל האנשים האלה ועוד כל מיני דברים נגד הומואים..וזה ממש עצבן אותי שהיא כל כך נגד>< אח"כ היה לנו שעה ערבית- קראתי עיתון כל השיעור כי אני לא מבינה כלום ולא סובלת את המקצוע הזה
אח"כ ספורט- היה לנו אירובי והיה ממש מצחיק. אחרי זה שעתיים מתמטיקה- אני ממש אוהבת את המורה הזאת, היא מורה ממש טובהD: זה הרגיש כמו שעה כי באמצע גם עצרנו לדבר על בגרויות במתמטיקה. [כל שיעור אנחנו מתחילים לדבר איתה באמצע על כל מיני דברים, והיא מספרת לנו על הילדות שלה ובת כמה היא
] אח"כ ארוחת צהריים - אכלתי
[למרות ששחכתי חצי מהארוחה בבית><] ואז שעתיים ערבית
- ילדה אחת עברה לידי כי לא היה לה ספר וחוברת, אבל אני לא סובלת את הילדה הזאת והיא גם ממש מסריחה מסיגריות אז זה היה נוראי><" ואז סוף סוף הביתה!D: ונראה לי שאני חולה וכואב לי הראש, ויש לי לעשות עבודת שורשים עד העשירי והמורה החרא לערבית עושה הכתבה שבוע הבא ונ-מ-א-ס לי מכל זה
זהו
אה ולגבי השאלה
: הייתי רוצה לגור במרי-לנד או לוס אנג'לס [יש לי שם משפחה
] או בשוויץ

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאני גם בעד למחוק את היום הזה!!!!

איך אפשר להיות צמחונית
XDDDDD את מפספסת המון יאמי יאמי
בדיקות דם זה הכי לא כואב, עברתי מיליון XDD הו גאד, הכתבה בערבית בעעע בהצלחה

screamin pittas

New member
תודה../images/Emo9.gif

האמת שאני צמחונית בעיקר בגלל שזה פשוט לא טעים לי
וגם אם זה טעים אז מגעיל אותי לחשוב שאני אוכלת חיה מתה
וגם בגלל הקטע שהורגים חיות
הבעיה היחידה בלהיות צמחונית זה שאין לי ממש מה לאכול><

AlmA XP

New member
אני חולה... ../images/Emo10.gif

הייתי בבית כל היום.. ראיתי את הDVD של MITO בפעם האלף
גמרתי את העונה ה7 של שנות ה-70 בVOD רבתי עם אח שלי, הלכתי לרופא, קבעתי לי שיעור פרטי במת' ועכשיו אני פה
מ-ר-ת-ק חח {עוד 5 ימים מגיע לי הDVD של וונדרלנד!!!}

karinava

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo27.gifהיום שלי../images/Emo70.gif ../images/Emo18.gifחפירה

אוקיי, אז היום בבצפא היה לי שיעור ראשון פיסיקה מ~ש~ע~מ~ם~!~!~! שיעור שני ספורט, נחמד, לא עשינו הרבה שיעור שלישי היה לי חלון, התבטל לי לשון והלכתי לקניון עם חברות. ושיעור אחרון היה לי אנגלית. אז באנגלית הדוברי אנדלית עשו פרויקטים, כמה בנות עשו על אופנה וחלק מזה היה תצוגת אופנה שאנשים השתתפו בה. כמובן אני הייתי אחת הדוגמניות ויצא שפיספסתי חצי מהשיעור אנגלית שלי, ככה שהיה ממש כיף. דרך אגב אני לבשתי שמלת מיני אדומה עם גרביונים שחורים ונעלי עקב, היה מגניב כי אני ממש לא מתלבשת ככה. עכשיו חזרתי הביתה ולאח שלי יש יומולדת שנה אז אנחנו מחכים לאבא בשביל לחגוג לו. משפט של חברה שלי
who's that לפלף? היא הגיעה מארצות הברית וכמעט שחכתי, אני הכי רוצה לגור בישראל
בסוף השנה אני עוברת לארצות הברית ליד סן-פרנסיסקו, אבל אחרי שיש הסכם ואתה יודע שאתה עובר, אתה מתחיל לחשוב מה אתה עוזב ואת זה שיהיה שמה קשה ואז אתה בכלל לא רוצה לעזוב!

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאי-זה כי-ף ל-ך!

XDD ארה"ב!! הייתי עוברת לשם בכיף... רק חבל ככה לעזוב את המשפחה ואת הארץ וזה..

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gif ידוע בתור יום-כואבת-לי-היד../images/Emo122.gif

סעמק עשיתי אתמול חיסון וכואבת לי היד
?

למעלה