מצעד שירי האהבה הטובים ביותר

MiriOrit

New member
../images/Emo99.gif

אחד השירים האהובים עלי. למרות שאני לא חושבת שהוא מתאים לחתונות ...אולי ליום נישואים 50

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif או אנשים שמתחתנים בגיל 50? ../images/Emo3.gif

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif מקום 2 ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

‏Lee Ann Womack – I Hope You Dance
אמן-
לי אן וומאק
אלבום-
I Hope You Dance
שנה-
2000 אחד השירים הכי יפים בכל ז'אנר שייצא לכם להאזין לו אי פעם זה I Hope You Dance. המסר של השיר פשוט כל כך אך יחד עם זאת כל כך מדהים ומרגש. לא משנה כמה אדישים אתם לסגנון של השיר, לקול של הזמרת או לז'אנר בכללי. המילים של השיר עושות את העבודה. אני כבר בחרתי בו כשיר החתונה השני שלי. לא הייתי ממליצה לכם על פחות מהטוב ביותר, לא תסמכו עליי?
קטע נבחר מהשיר-

Living might mean taking chances But they're worth taking Lovin' might be a mistake But it's worth making Don't let some hell bent heart Leave you bitter When you come close to selling out Reconsider Give the heavens above More than just a passing glance And when you get the choice to sit it out or dance I hope you dance​
לינק לשמיעת השיר-
http://www.youtube.com/watch?v=RV-Z1YwaOiw&feature=avmsc2
לינק לשאר המילים-
http://www.cowboylyrics.com/lyrics/...womack-featuring-sons-of-the-desert-9755.html

Guncrazy

New member
גחעדכלחגדיכגלחךלגחדכ

|סדילן| אין ספק שמדובר באחד השירים הכי יפים אבר

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif מקום 1 ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

‏LeAnn Rimes – How Do I Live
אמן-
ליאן ריימס
אלבום-
You Light Up My Life
שנה-
1997 אז כן. מסתבר שזה לא מפתיע אף אחד. (אני מקווה מאוד שזה בגלל שכולכם מסכימים איתי שאין מקום ראשון ראוי ממנו ולא בגלל שאני כזאת צפויה...
) אומנם מדובר בשיר שיחד עם מיקומים גבוהים תמידים במצעדי אהבה לאורך שני עשורים, מדובר גם בשיר שעושה דרכו במעלי לא מעט מצעדי "דספרט סונגס" אבל נו, מדובר בשיר קיטשי להחריד ואם הוא קצת נואש זה רק כיוון שכולנו הופכים למעט נואשים כשאנחנו מאוהבים עד מעל הראש. את השיר כתבה לא אחרת מדיאן וורן שאחראית לחצי מהפלייליסט של רובנו. (בין יתר האמנים שהיא עבדה איתם ניתן למצוא את סלין דיון, אירוסמית', מאריה קארי, בון ג'ובי, שר, מיטלוף, כריסטינה אגילה, טוני ברקסון, וויטני יוסטון, דיאנה רוס, אלטון ג'ון ועוד רבים וטובים אחרים) כשאת מקבלת לידך שיר של דיאן וורן את חייבת לדעת שנמצא בידייך להיט... (ליאן אגב קיבלה לידה עוד כמה להיטים מבית היוצר של דיאן וורן, בין היתר גם איזה סינגל עלום בשם Can't Fight The Moonlight בטח לא שמעתם עליו מעולם...) במקום להנעים את זמנכם ברשימת ההישגים של דיאן וורן או של השיר הנ"ל אספר לכם על "המריבות" שנלוו לשיר: אי שם בשנת 1996 מפיקי הסרט קון אייר (עם ניקולאס קייג') ביקשו מדיאן וורן לחבר להם שיר נושא עבור הסרט. כשכתבה את השיר חשבה בראשה דיאן למי היא מעוניינת להעניק אותו. שמה של ליאן ריימס, זמרת צעירה בת 15 דאז, היה הראשון שקפץ לראשה. היא ניגשה בשמחה למפיקים וסיפרה להם שמצאה את הקול המושלם עבור השיר כשבמקביל, ליאן כבר קיבלה את השיר לידה, התאהבה בו (איך אפשר שלא?
) ונכנסה ישר לאולפן למלאכת ההקלטה. מפיקי הסרט הרהרו קצת בהמלצתה של דיאן אך לבסוף החליטו כי ליאן צעירה מידי בכדי "לסחוב" שיר כל כך "טעון", להגדרתם. ולכן ביקשו זמרת מבוגרת ומנוסה ממנה. הבחירה הסופית שלהם הייתה איזה טרשת עורקים אחת שביצעה את השיר בגרסה קאנטרית (שיש אומרים שאינה רעה. אנחנו נמנע מלשון הרע) שאף זיכתה אותה בגראמי (אחרי שבפעם הראשונה בהיסטוריה אותו השיר היה מועמד באותה קטגוריה פעמים ע"י שני אמנים שונים) ליאן כאמור לא וויתרה על השיר שהוענק לה ראשונה ושתי הזמרות בחרו לשחרר את השיר באותו היום. הגרסה של טרישה עשתה חייל בטקסי הפרסים כשאף הייתה מועמדת לאוסקר (אך הפסידה אותו בסופו של דבר לסלין דיון עם שירה My Heart Will Go On) אך בעוד שגרסת הקאנטרי של טרישה התקבלה בצורה יפה במצעדים בארה"ב, גרסתה של ליאן זכתה להצלחה עולמית מסחררת ומכרה 4 מיליון עותקים יותר מגרסתה של טרשת עורקים
(וזכרו שמדובר במכירות של סינגל, לא אלבום וזה היה טרום אייטונס... הישג מכובד לכל הדעות) השיר (בגרסתה של ליאן) נכנס למצעד הטופ 25 סינגלי קאנטרי ביוני 1997. כשבפברואר 2003 הוא עדין היה שם (5 וחצי שנים אחרי!!) הו נידס גראמי'ז אניווי... סוף טוב הכל טוב
קטע נבחר מהשיר-

I need you in my arms, need you to hold, You're my world, my heart, my soul, If you ever leave, Baby you would take away everything good in my life​
לינק לשמיעת השיר-
http://www.youtube.com/watch?v=90e8ryPDKWo
לינק לשאר המילים-
http://www.lyrics007.com/LeAnn Rimes Lyrics/How Do I Live Lyrics.html

Guncrazy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי!

הו נידז גראמי אניווי
טרשת עורקים
חייבת לציין שהגרסה שלה לא כזה מחרידה. פשוט לא נהדרת כמו של ליאן ואם בגרסה "מבוגרת" יותר חפצה ליבם הרי שהם קיבלו גרסה קשישה ומשמשית למהדרין. הגרסה המבוגרת של ליאן שהוספת- שלמות!

חפרנית../images/Emo6.gif

וזה בסדר את לא חייבת להגיד שהגרסה של טרשת גרועה. זו עובדה ידועה
וכל הפלצנים של האוסקר קן שאב הר וורז'ן אפ ד'ר פרקי ליטל אסס

LeAnnDylan

Well-known member
הפלצנים של האוסקר לא עשו כלום../images/Emo6.gif

ליאן לא הייתה יכולה להיות מועמדת בכל מקרה כי רק הגרסה של טרשת הייתה חלק מהסרט. וזה שהם לא נתנו לטרשת לזכות דווקא משמח אותנו מאוד
זה הפלצנים של הגראמי שצריך להכות
אבל העיקר שביום שטרשת זכתה ליאן הופיעה עם השיר בטקס;; זה כזה טוב טרשת ניתן לך את הגראמי אם תבטיחי לא להופיע עם השיר הזה יותר לעולם|חומה| |ליאןרולז|

symptoms

New member
אכן צפוי,

למרות שאני הייתי שמה את השיר של שאניה במקום הראשון, אבל יכול להיות שזה בגלל שיש לי סנטימנטים רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא מכירה אותך וכבר אוהבת אותך מאוד../images/Emo13.gif

גיל110

New member
Air Supply - All Out of Love שלידיעתך

נבחר לשיר האהבה הטוב ביותר של כל הזמנים על ידי RIAA.

למעלה