מצעד שירי האהבה הטובים ביותר

LeAnnDylan

Well-known member
בעיניי זה שיר מקסים אבל אני מסכימה עם חן

אנחנו בפורום קאנטרי פופ ולכן בחירות השירים היו בחירות שתקפות לז'אנר בלבד. כמובן שיש אלפי שירי אהבה אחרים ומקסימים (חלקם יותר, חלקם פחות) אבל לא כולם מתאימים לז'אנר שלנו

גיל110

New member
אה, אוקי

אבל התכוונתי באופן כללי - האם את מסכימה עם הבחירה של RIAA?

LeAnnDylan

Well-known member
מממ בעיני השיר How Do I Live הוא הכי

רומנטי בכל ז'אנר. אבל הייתי בכיף מכניסה את All Out Of Love לטופ 10 שירי אהבה שלי מכל הז'אנרים למרות שיש תחרות די צמודה עם כמה שירים אחרים שהייתי מכניסה לטופ 10 כללי.

גיל110

New member
מבחינת הקולות All Out of Love

מחץ את כל שאר המתחרים שלו והשאיר להם פירורים. היה לו מתחרה די קשה שחשבו בהתחלה - Cant Get my Eyes Off of you, אבל גם לא שרד מול השיר האולטימטיבי. את יכולה לכתוב להם תלונות - http://www.riaa.com

LeAnnDylan

Well-known member
אין צורך לכתוב תלונות../images/Emo3.gif

בסך הכל מדובר בטעם אישי. אם אני חושבת שמגיע לאול אאוט אוף לאב להיות במקום ראשון? כן. למה לא? האם הייתי מדרגת אותו במקום הראשון שלי? לא בהכרח. שעות שונות זה מה שעושה את החיים מעניינים. אני אוהבת לראות דירוגים עם דעות שונות משלי. תודה על הלינק

LeAnnDylan

Well-known member
שעות = דעות

|מזכירה לעצמי לקרוא הודעות לפני שאני לוחצת שלח|

גיל110

New member
שמעתי שמוכרים בבאג זיכרון ב-150 ש"ח

ועוד כרטיס מסך ב-700 ש"ח. סה"כ 850 ש"ח של שיפורים שיכול להיות שזדקקי להם :) אה, ואני מזכיר לך להחליף תמונה כי חושבים שמדברים אם לפחות אלילה
.

LeAnnDylan

Well-known member
למה להחליף? הכי כיף ליאן ../images/Emo9.gif

חוץ מזה מה אני צריכה שהתמונה שלי תתנוסס בעמוד האישי שלי חשופה לכל גולש משועמם?

גיל110

New member
יש יותר כיפים ../images/Emo9.gif

וכן! העם דורש לראות אותך! העם דורש יכולת להתעסק עם תמונות שלך בפוטושופ!

LeAnnDylan

Well-known member
הו לא העם ממש לא רוצה להיכנס איתי לפוטושופ

אבל תודה על הרצון, האמביציה והסטוקריות. אני בטוחה שיש כאן כמה אנשים שיעריכו את זה הרבה יותר משנדמה לך

גיל110

New member
מי אמר? את מכירה אותו?

אומרים שנשים שמכירות הרבה גברים - זה סימן שלילי
אבל בכיף, שמחתי לעזור ולתרום. ואני יודע שאת מאוד מעריכה את זה.

גיל110

New member
טוב נו המקום הראשון שלך נתון לוויכוח

את אוהבת מישהי שפיטרה את אמא שלה.. חלק יגידו שזה סוג של ב'יציות. אגב, בדירוג שלך לא מצאתי אף שיר מוכר. מצאתי 2 אומנויות מוכרות, לא יותר. בכיף
. פרח, חיבוק, נשיקה, מכה, סטירה וכל המחוות הגופניות האפשריות בחזרה אליך.

LeAnnDylan

Well-known member
היא לא פיטרה את אמא שלה. היא פיטרה את אבא שלה

זה שונה לגמריי! חוץ מזה שאבא שלה לא היה זוכה לפרס אב השנה אם תשאל אותי. הסיפור המלא כאן- http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2201&MessageId=142602128 ושירים מוכרים אגב זה ענין יחסי. זכור שמדובר במצעד קאנטרי פופ. אם אינך בקיא בז'אנר סביר להניח שהשירים לא ישמעו לך מוכרים. אם כי 6 שירים מתוכו נחשבים מוכרים גם בארצנו הקטנטונת אז אני לא חושבת שהטענה שלך הוגנת. אם אתה לא מכיר זה משהו אחר.

אייר סופליי../images/Emo47.gif

היום שמעתי את הגרסה של קרי לשיר מייקינג לאב אאוט אופ נאט'ינג אט אול.

Guncrazy

New member
אם זה נכתב בתור ירידה

אתה מודע לזה שזה ממש לא המקום לרדת על ליאן, נכון? ובכלל כל מקום שדילן נמצאת בו זה לא כדאי. רק אומרת...

LoveMusicGuy

New member
לא!!!

חס!!! אני חולה על ליאן!!! וגם על דילן!!! פשוט היא נראית פה ליטל מוזר...

היא נראית אה ליטל זקנה זה הכל

מה שמייקאפ גרוע וספר גיי יכולים לעשות לבחורה...

למעלה