!The Mcfly Fantasy Game

MissMaya

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif!The Mcfly Fantasy Game../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif../images/Emo20.gif

חשבתי שיהיה נחמד לשחק משחק נחמד שקשור למקפליי. הרעיון במשחק הוא לענות על שאלות היפותטיות לא מציאותיות שקשורות אל מקפליי והתשובות עליהן הן בעצם הפנטזיה שלכן בנות
אז קדימה לשאלות!
הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה?
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה?
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? מה הייתם עושים?
מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?!
הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת?
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) ומה הדבר הראשון שהיית עושה?
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? ולמה?
לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה)
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? טוב עכשיו תורכן לענות
שתפו פעולה ותתפרעו!

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifדי לעזאזל תמיד זה שולח בלי לענות!!!!><

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה?
בטח שהייתי עולה!והייתי עושה מה שהם אומרים לי
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה?
אממ...הייתי חוזרת לתקופה של מושן...כי כולם שם יפים וחמודים וגם שאנ יאהיה כאילו באפ כלוז...XD אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? מה הייתם עושים?
עם דאגי
אממ היינו הולכים לפארק או למסעדה או לבית שלו
מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?!
שלא תעזי לשאול את זה אפילו ! הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת?
הכל.
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) ומה הדבר הראשון שהיית עושה?
הארי ודאגי חחחחח הייתי אומרת שאני לא מאמינה ושאני אוהתב אותם ואם אפשר להצטלם ולחתום וכל הדברים אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? ולמה?
TBOPK,ROTTF,IWHY.לא יודעת הם לא ה-כ-י שלהם... לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה)
דאגי לפוני של מושן... טום לבלונד בלונד דני לחלק והארי לקוץ הגדול
קיצר מה שהיה להם במושן חחח דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם?
מכתב ותמונה שלי חחחחחחח איי הלואי והכל היה נכון

עונה

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה?כן ,והייתי עושה מה שהם אומרים לי :p קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה?להתחלה :) אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? מה הייתם עושים?הוו דאגי ^^ מסתובבים ביחד וכל מיני דברים אחרים ^.^ מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?!שאלה מיותרת...לא הייתי מעייפה אף אחד ,הייתי אומרת להם להסתדר איכשהו :p הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת?לא הייתי לוקחת שום דבר את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) ומה הדבר הראשון שהיית עושה?דאגי והארי ^.^מחבקת אותם :) אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? ולמה?..... לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה)דני לחלק :) דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם?אוהו שאלה קשה :*] אמממ הייתי אומרת לו להביא אותם לארץ !

עונה חחח

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? ברור שכן !! חחח הייתי אונסת אותםם !! >< חחח חיבוקים נשיקות
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? הייתי נשארת עכשיוו .. חחחח כולם ניראים ממש טוב יש להם שירים יפיםם לא יודעתת בעצם תמיד הם היו ניראים טוב והיה להש שירים יפיםם >< אזז אממ לאיכפת ליי אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? מה הייתם עושים? אויי 1 ?! קשהה !! אבלל טומיי !! חחח ישר ללמיטה
חחח סתםם אממ היינו הולכיםם לראות את דאגי דני והארי חחח ומשם אני יתן לוו להחליטט !! מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?! אפחדד !! ( . ) הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? חחח משהו שהם לא היו יכולים להסתדר בלי זה ואז הייתי יכולה לבגוש אותם ולתת להם את זהה ! !חחחח את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אממ הייתי רוצה לראותת את כולםם אבל טומי והאריי ניראליי .. חחח הייתי קופצתת עליהםם .. אוו דהייתי מתעלפתת חחחח אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? ולמה? the ballad of paul לא יודעת הוא פשוטט מעצבןן אותי לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה)McFLY - The Heart Never Lies כמו בקליפ של השיר הזה רקק הארי בלי קרחתת P: למרות שגם קרחת יפה ולוו !! דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? מהה ?! עם דוד שלי אומר לי את זה ישר אנחנו נוסעים לאנגליהה !! חחח

dougie10

New member
התשובות שלי

|הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? ברור שהייתי עולה....אני חושבת שהם היו מבקשים ממני לעשות משהו...הייתי עושה את מה שהם אומרים ..(אם זה לא מגעיל מידי....חח...) |קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה לתקופת וונדרלנד!.. |אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? מה הייתם עושים? עם דאגי...(לא בגלל שהוא המועדף עלי אלה בגלל שהוא הכי מגניב כזה...יודע לצחוק עם אנשים).היינו הולכים לראות את הבית של כל אחד מחברי מקפליי ואת האולפן הקלטות. |מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?! שאלה קשה...אי אפשר לענות עליה...כולם מושלמים!.. |הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? את הגיטרה....ברור!... |את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) ומה הדבר הראשון שהיית עושה? הייתי רוצה לראות את כולם...אבל אם כבר אז את דני ודאגי...כי הם תמיד באים לקראת מעריצים בסרטונים שאני רואה ביוטיוב...=] | אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? ולמה? כלום כלום כלום וכלום....אולי את הקאברים שהם לא אוהבים לעשות אבל זה רק בשבילם....אני חולה על הקאברים =] |לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) הייתי רוצה את השיער הבלונדיני עם הפוני של דאגי בחזרה!!...אני לא מתחברת לתספורת שלו עכשיו...הוא יפה אבל פחות |דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? מממ....פוסטר שיחתמו לי עליו!

sweet shir

New member
יא רעיון מגניבD:

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? ברור. אם כן, מה היית עושה על הבמה? לא יודעת, חחחחחח האדרנלין והאושר היו משתלטים עלי. הייתי עושה הכל XD קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) וונדי DVD ככה. ולמה? כי אני ממש אוהבת אותם בתקופה הזו :) אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? הארי. מה הייתם עושים? אהבה. XD אגב זה לא בצחוק חחחחחחחחחחחחחח הארי זה פנטזיה
מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? דני XD ולמה?! סתם חחחחחחחחחח אנלא יכולה להעיף אפחד. כולם חלק חשוב מהלהקה ובלעדיהם זה לא יהיה מקפליי יותר. הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? תחתונים. ~קינקי~ או תמונה נדירה שלא התפרסמה באינטרנט. את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) דאגי והארי. ומה הדבר הראשון שהיית עושה? צורחת. XD אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? לונלי, שי לפט מי וג'סט מיי לאק. ולמה? כי אני לא מתה עליהם, ולדעתי הם מורידים מהרמה של הלהקה. לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) דאגי- או תקופת יפן שהיה לו שיער חום חלקחלק ומהמם או מה שהיה לו בשנה שעברה עד יוני ככה עם הבלונד. הארי ממש יפה ככה לא צריך להחליף<: דני להחליף לפרצוף שהיה לו לפני שנתיים + שיער חלק. XD אבל אני גם מוכנה להתפשר על מה שהיה לו בשנה שעברה בסביבות דצמבר ככה. התלתלים המסודרים וקצרים יותר<: טום- ממש אוהבת שיש לו שיער בלונדיני ממממממש חלק ופוני כזה. כמו שהיה לו בהופעה של ד'ה בויז אר באק אין טאון(?). לא סגורה שזה היה שם XD דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? אממ מכתב.

That McFly Girl

New member
../images/Emo29.gif ../images/Emo180.gif עונה :)

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? ברור!! והיית עושה מה שהם היו אומרים לי לעשות
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? וונדרלנד
מאוהב| דני היה שמה כזה מושלם!! אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? מה הייתם עושים? טוב מן הסתם זה היה דני והיינו עושים...טוב, אני אצנזר את עצמי. בייייייייייייייייייייייייייייייייייפ. מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?! O: לעולם לא! הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? נמנממממ את הבוקסרים של דני :) את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) ומה הדבר הראשון שהיית עושה? את דני והארי. טוב על דני הייתי אפשר להגיד מתנפלת והארי היה זוכה לחיבוק. אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? ולמה? ): אני אוהבת את כל השירים שלהם. לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) הייתי מחזירה את דאגי לבלונד ולפוני דני היה זוכה להחלקת שער דחופה את טום הייתי משאירה כמו שהוא ולהארי הייתי מצמיחה את השער לקיפוד המגניב שהיה לו בתחילת הדרך. דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? הייתי אורזת את עצמי בארגז ואומרת לו לשלוח XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהייתי עושה כל כך הרבה../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי".
היית עולה? ברורררררררר
אם כן, מה היית עושה על הבמה? הייתי שרה איתם, ואומרת להם כמה הם חשובים לי
וכמובן מבקשת לנשק אותם XDDDD
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) לזו
בקצרה, לתקופה של JML עם וונדרלנד
ולמה? כי לדעתי זו הייתה התקופה הכי יפה שלהם
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? דני מה הייתם עושים? הולכים למסעדה-מנהלים שיחה קטנה, מטיילים... נהנים ביחד, אולי סרט... ואז אליי הביתה
מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה?ואוו אפחד... ולמה?! כי כי אין מקפליי בלי אחד מהמקוריים, אין כזה דבר ולא יהיה
הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת?תמונות של דני XD תמונות של כולם, תחתונים של דני
כל מיני אני לא יודעת מה יש להם בבית XDDD
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) דני ודאגי ומה הדבר הראשון שהיית עושה? מחייכת
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? תכלס, אפחד מהשירים... חח אבל אם חייבים רק לשאלה.. אנסייד ט'ינגס, פליס פליס, לונלי
ולמה? כי הם לא כאלה חשובים.. הם לא..ממש....עושים משהו.. יעני סתמיים חחח
לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) כמובן לחום היפייפיה של דני ודאגי
http://img231.imageshack.us/img231/1828/206jj7.jpg וגם את זה עם כולם http://img32.picoodle.com/img/img32/4/5/15/f_261m_91384f3.jpg
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? הייתי נותנת תמונה שלי
מכתב שכתבתי להם.. ומתנה תוצרת ישראל

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif../images/Emo168.gif

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי".
היית עולה?יאפ,ברור,דע
אם כן, מה היית עושה על הבמה?הייתי עושה כל מה שהם אומרים לי וכמובן מחבקת ומנשקת אותם
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה...
לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה)לתקופה הכי יפה שלהם
הם נראים כ"כ טוב בכל תקופה,אבל הכי אהבתם אותם ככה
ולמה?נמ..נמ..אני בעצם אוהבת את כל התקופות,אבל הייתי חוזרת לתקופה שהם עדיין צעירים כאלה ומתוקים ועושים שטיויות
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי...
מי זה היה?כמובן שעם דאגי
מה הייתם עושים?אוווו
הרבהXD ברור הזמן הייתי מתנשקת איתו
,אני פשוט חרמנית עליו
בעיקר,הייתי רוצה שינגן לי את כל השירים ולראות את הבית שלו וכל הזיכרונות מההופעות וכל התמונות
מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף.
את מי היית מעיפה?אמא'לה
אפ'חד בחיים לא
ולמה?!לא הייתי מעיפה את אף אחד
הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי.
מה היית גונבת?כמובן שאת הגיטרות
ואלי איזה תחתון של דאגיXDD
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי.עאעאעא
את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?)דאגי ודני
ומה הדבר הראשון שהיית עושה?רצה אליהם ומחבקת אותם אבל לא כמו מטורפת,הייתי עושה את עצמי כאילו אני לא מעריצה,והולכת ומדברת איתם
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי...
איזה שירים היית מוחקת?Ignorance,לא מתה על השיר הזה
,וזהו
ולמה?שיר חמוד אבל לא אוהבת אותו
אבל שאר השירים מדהימים
לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך.
איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) השאלה האהובה עליי
ככה: דאגי
:בלונדי בדיוק כמו בתמונה
דני
:שיער חלק
אבל אני ממש אוהבת שהוא עם תלתלים
הארי
עם בלונד,זה כ"כ אוהבת שהוא עם בלונד,אין עליו
טום
:בלונד כמו בתמונה
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו!
מה היית נותנת להם?הייתי כותבת להם מכתב,והייתי מכינה אלבום תמונות שלהם מכל התקופות וכל השלטים שהכנו להם
שאלון מגניב ביותר
אהבתי מאוד
רעיון גדול
הודגש באמצעות מדגישומטיק

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif חחח נחמד, עונה!

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? ברור! אם כן, מה היית עושה על הבמה? את האמת אין לי מושג. לא הייתי שרה, ולא הייתי מנגנת, כי אני לא יודעת לעשות את שניהם. אבל בטח הייתי מבקשת מחברות שלי לצלם אותי והייתי מפטפטת לי בהנאה עם מישהו :p קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) לתקופה הזאת
ולמה? שיער. דאגי. מספרה. (ואני כדי לפקח) אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? דאגי לייק דה מה הייתם עושים? הייתי מצטלמת איתו בראש ובראשונה, ומחבקת אותו כל הזמן (יה רייט) והולכת איתו לבית שלו ומסתובבת איתו פשוט, אבל אני סתם ביישנית אז בטח כלום XD מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? אומייגד מה זה השאלה הנוראית הזאת?! ברור שאף אחד
ולמה?! כי אי אפשר!!!! לכל אחד יש תפקיד חשוב וענקי! בלי טום אין מילים ומנגינות לשירים, וגם זמר. בלי הארי השירים פשוט לא נשמעים כמו שירים. בלי דני לא יהיו הרבה שירים מדהימים שהוא כתב ולא יהיה את הקול שלו, ובלי דאגי... אממ תאמת הבאס הוא החלק הכי פחות חשוב, למרות שהוא בסיס כזה... אבל הוא כזה מותק
הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? הולי פאק XD הייתי גונבת את דאגי את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) דאגי והארי ומה הדבר הראשון שהיית עושה? עוצרת את הנשימה שלי כדי לא לצרוח ולהישמע פקאצה, ורצה אליהם בטירוףףףףףף אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? לונלי, ועוד שני קאברים, לא משנה איזה. ולמה? לונלי בגלל שזה יצא שיר מתבייכן ומטומטם שלא מתאים להם. וקאברים כדי שהם קצת יצאו מהתדמית של להקה שכל הזמן עושה קאברים (למרות שזה לא כזה נכון) לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) את כולם לתקופת הקליפ של סטאר גירל. דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? נראלי שמכתב...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif בגלל זה דרושה מספרה ../images/Emo6.gif

הפנטזיות שליי :]]

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? ברורררררררר שהייתי עולהה! הייתי מחבקת ומנשקת כל אחד,דואגת לקחת מהם מספרי טלפון(וגם לתת את שלי חיחיחי) ומתחילה לשיר איתם ולקפוץ על הבמהה! אהה כן,ואח"כ לאנוס אותם בחדריי הלבשה;]]
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? האמת לא הייתי רוצה לחזור,הם מושלמים עכשיו! טוב הם תמיד היוו!
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? מה הייתם עושים? דאגיייי! אממ כנראה הייתי הולכת איתו לים בשביל לראות אותו בלי חולצה אהאהאהאה! ותכלס לא ממש משנה לי,העיקר להיות איתו 3>
מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?! אומייגאד בחיים לא הייתי מעיפה אפחד מהםם! כל אחד תורם את החלק שלו ובלי אחד הם לא יכולים להיות מקפליי!!
הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? אממ את אחת הגיטרות/המקלות תופים של הארי/או הכי טוב-בוקסר של דאגייי! חיחיחי
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) ומה הדבר הראשון שהיית עושה? דני ודאגיי! יש שתי אפשרויות-או שהייתי מתעלפת או שהייתי קופצת עליהם,מחבקת אותם,מנשקת,מצטלמת,מדברת ולוקחת מספרי טלפון חיחיחיח :]] ובלי להראות יותר מדי היסטרית חחח(כן בטח,כאילו שאני אצליח)
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? ולמה? lola , The Ballad Of Paul K כי לולה זה שיר מעצבןן ופאול קיי פשוט דיכאוני מדי..לא אוהבת אותו. וזהו,כל שאר השירים מדהימיםם!
לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) אוחח כל כך כל כך בא לי שדני יחזור לעשות החלקה!! אני מודעת לעובדה שהשיער שלו מהמםם עכשיו עם התלתלים אבל כשהוא היה עם החלקה הוא היה כזה מאמיי!
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? טסה אליהם הביתהההה!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני מתפרעת! DD:

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה?
לחוצה בטירוף, אבל כןןןן אם כן, מה היית עושה על הבמה? רוקדת, שרה וקופצת כמו טיפשה DD:
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת?
לפני שהם התפרסמו כדי להתחיל עם טום ולהחליף את מקומה של ג'יו
או סתם פשוט לתחילת הקריירה שלהם. ולמה? כדי להיות מעריצה מהתחלה ולחוות את ההתרגשות לפני צאת כל אלבום חדש
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה?
הייתי רוצה לבלות עם כולם אבל אני מניחה שיותר עם טום. מה הייתם עושים? דברים שלא מתאימים לפירוט בפורום..
סתםסתם הייתי רוצה לדעת עליו יותר דברים בתור בנאדם וסתם לבלות איתו יכול להיות נחמד
מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה?
מקפליי בלי אחד מהם זה לא מקפליי. ברור שלא הייתי בוחרת להעיף אף אחד אין מצב! ויהיה לי קשה מאוד להמשיך לשמוע את המוזיקה שלהם אם זה יהיה בלי אחד מהם. ולמה?!
הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת?
גיטרה/מקלות תופים, תחתונים XDDD סתםסתם
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?)
נההה נו איזה רוע
נראלי טום ודאג. ומה הדבר הראשון שהיית עושה? צורחת כמו מפגרת ומבקשת חיבוק ותמונה בגמגום רב.
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת?
1. הקאבר לאמברלה! הם מעולם לא היו צריכים לרדת לרמה כזאת של מושפעות. 2. הקאבר הגרוע ל-On My Own של ד'ה יוזד כי הוא פשוט גרוע. 3. הקאבר ל-Fight for Your Right (To Party) של ד'ה ביסטי בויז כי ממש לא אהבתי אותו. בקיצור, רק קאברים כי בתוך תוכי אני אוהבת כל שיר שלהם :] ולמה? ^
לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם?
את הארי לתקופת השיער הגיי שלו - חום או בבלונד, את דאג לתקופת השיער הסגול שחייב לבוא ביחד עם הסיידליפ והאנורקסקסיות שלו, את דני כמובן לתקופת השיער החלק-אימו ואת טום לתקופת השיער הארוך-חום גם אימו סטייל, כמו שיש לו עכשיו רק בחום. [אני הכנתי בגלל זה נראה כזה גרוע ><"]
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו!
תמונות עירום שלי! DD: נההה אמממ.. מכתב חופר שמפרט כמה אהבתי אליהם ואל המוזיקרה שהם יוצרים גדולה ועד כמה אני רוצה שיבואו להופיע פה ובעיקר בקשות כאלה ואחרות [כמו: "זרוק את הז*נה הזאת כבר!#@$%"] טוב לא עולה לי כרגע.

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifעכשיו אני עונה =]

ברור שהייתי עולה! הייתי מתרגשת בטירוף, אולי הייתי מנצלת את הזדמנות לחבק אותם ומבקשת מחברות שלי שלמטה לתעד את הרגע. קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה?
לתקופה של מושן. כי הם היו נורא קלילים וכייפים בתקופה הזאת וגם נאים... אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? מה הייתם עושים?
דאגי. הייתי מבקשת ממנו שיקרא לכל מקפליי שיעשו לי הופעה פרטית ואז השאר היו הולכים ומשאירים אותי ואת דאגי לבד אהמ. מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?!
אוקיי ברור שזו שאלה קשה אבל אם ממש אבל ממש לא הייתה ברירה הייתי מעיפה את טום או דני, רק בגלל שהם עושים כמעט אותו הדבר! אבל עדיין זה קשהה מקפליי בלי טום או דני זה לא מקפליי! הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת?
אם זה הבית של טום- את אחת מהגיטרות שלו (יש להם הרבה) אחת מהעניבות שלו
, את הכובע המזוויע שלו שלא יוכל ללבוש אותו שוב! XD אם זה הבית של דני- אחת מהגיטרות ואמממ זהו. אם זה הבית של דאגי- אחת מהבאסים (יש לו המון) יו לא עולה לי מה עוד. אם זה הבית של הארי- את מערכת התופים חח סתם, מקלות תופים, אולי חגורות... לפעמים יש לו חגורות נחמדות. את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) ומה הדבר הראשון שהיית עושה?
את דאגי והארי. הייתי מתחילה לרעוד ולא נראה לי היה לי אומץ לגשת אליהם בכלל! אבל אם היה לי אומץ הייתי עושה את עצמי כאילו הלכתי לאיבוד ומבקשת מהם לעזור לי ואז כזה בדרך אגב הייתי אומרת "רגע אתם הארי ודאגי ממקפליי?" הם היו מהנהנים והייתי אומרת "לא זיהיתי אתכם!" XD ואז הייתי מחמיאה להם ובלה בלה ומבקשת תמונה למזכרת. אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? ולמה?
The Guy Who Turned Her Down, Home Is Where The Heart Is, Lonely סתם שירים משעממים ומיותרים שלא עושים לי את זה (ובטח יש עוד שירים כאלה שלהם שלא עולים לי) לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה)
דני לתלתלים אבל חמודים מתחת לכובע, הארי לשיער השחור עם הבלורית, טום לשיער החלק הבלונדיני ודאגי גם שיער חלק בלונדיני. בקיצור כמו התמונה
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם?
מכתב, תמונה ובמבה?!

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifהממ...

נכון!
בגלל זה אמרתי אם ממש אבל ממש אין ברירה!

sweet shir

New member
חח לדעתי אם כבר רוצים להעיף מישהו רק על סמך

המוזיקה אז את הארי, כי אם הוא יפרוש מהלהקה מבחינה מוזיקלית זה לא כזה ישנה. ~לוקחים מתופף אחר כאילו~ ובהרור שאני לא רוצה שזה יקרה חחחחחחחחחחחחח סתם להיות ריאלסטיים. אגב, יש במבה בחו"ל אבל היא ממש דוחה XD

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifאי אפשר להחליף...

בלי להתחכם
אז מה זה להקה בלי מתופף? נההה... חח לא טעמתי... גם ככה אני לא אוהדת גדולה של במבה D:

למעלה