!The Mcfly Fantasy Game

../images/Emo26.gifעונהההה :]] ../images/Emo36.gif

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה?
ברורררר !!! הייתי עולה ומשתגעתת קופצתת מסתכלת על חברות שלי שבטח היו מתפוצצות מצחוקק ואם זה היה אפשרי נותנת להם נשיקהההה !! :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] אחח הפנטזיותת!!
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה?
אמממ אני חושבת שלתקופה שדאגי בגיל 15 ואז הייתי אומרת להורים שלי שאני רוצה לגור באנגליה ואז הייתי מתאהבת בו והוא היה בי והיינו ביחד היום עם גדודד! XDDDDDD
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? מה הייתם עושים?
עם דאגי
הייתי רוצה ללכת ללונה-פארק או סתם להסתובב ולעשות שטויות ! :]]]]
מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?!
אמממ את טום....חעחעחעחעח מסכןןן אני לא יודעת למה...למרות שאני מתההההההההה עליווווו...חחח...פשוט לא יכולה לוותר על השלושה האחרים. |בושהההההה|
הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת?
את הפלאפון שלו....חחחחח..הייתי מעתיקה את כל מספרי הפלאפון והייתי עוקבת אחריו קובעת לו תור למספרה קובעת לצאת עם דני טום הארי לבירה.... XDDDD
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) ומה הדבר הראשון שהיית עושה?
את דאגיייייייייי
אמממ הייתי מתקרבת אליו ומתחילה בשיחהה כלשהי. :]]
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? ולמה?
SURFER BABE- לא אוהבת ת'שיר הזה... וזהו...אני אוהבת כמעט את כלל השירים :]]
לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה)
דאגי- הכוללללל יפה לו.שיער ארוך,אימו,קצר,פרוע הכל הולך עם המושלםםם הזהה !! דני- גם הכול יפהה לו...! טום-שיער קצרררררר זה מרזהה ! הבלונד עם הקוצים.. הארי-קצר.לא קרחת !!
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם?
הייתי נותנת להם שוקולד !! ומלאאאאאאא מכתבים !! אההה ובירה XDDDD

yael0000

New member
עונה באיחור../images/Emo211.gif

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה(שנייה ליתר דיוק...) יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה?כן אם כן, מה היית עושה על הבמה? סביר להניח שהייתי הופכת הליות אדומה כמו עגבנייה ונמרחת על דאגי? קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה)לוונדרלנד ולמה? כי הם מצויינים שם וכולם שם נראים טוב(?) אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? דאגי מה הייתם עושים? ככה וככה מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה?אף אחד ולמה?! הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? את ארון הבגדים של דאגי שזה אורמ כל פרטי הלבוש, כולל נעליים, והכללללל את הגיטרה הצהובה והירוקה ואממ את זוקי את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) דאגי וטום ומה הדבר הראשון שהיית עושה? הייתי אומרת OMG לעצמי בלי שישמעו, ניגשת אליהם ומוודה שזה באמת הם ואז אורמת להם שאני ממש ממשמ משמ אוהבת אותם ואם אני שם סביר להניח שאני אלך להופעה שלהם... ואצתלם איתם בפוזות אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת?לא יודעת ולמה? לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) דני-חלק..... טום-חום הארי-אימו שהיה לו דאגי-סגול/חום קצר!/אימו בלונדינ דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? אותי טוב עכשיו תורכן לענות שתפו פעולה ותתפרעו!

למעלה