!The Mcfly Fantasy Game

YuvalJones

New member
עונהנה

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? - הייתי עולה,ברור! והייתי מחבקת אישית כל אחד מהם,ומשתפת פעולה רצח
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? לתקופת מושן, משום מה בא לי אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? דני מה הייתם עושים?בתור התחלה הייתי יושבת איתו בבית-קפה,אחכ סתם היינו הולכים קצת להסתובב, ואז היינו נוסעים לאלטון טאוורס שנראה לי ממש כיף לבלות שם[במיוחד עם דני] ומסיימת את היום במסעדה מול הים
מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? שאלה שאין לי בחיים איך לענות עליה. נקסט! ולמה?! הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? תחתונים של דני XD את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) דאגני וטוהארי. ומה הדבר הראשון שהיית עושה? מחבקת אותם, ומצטלמת איתם, ומדברת איתם וזה וגם בקטנה על ישראל
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? ולמה? לולה, כי זה שיר הומוסקסואליXD ואני מתה עליו, סיילנס אוף דה סיטי, ובדרך הייתי מוחקת גם את הפיגוע, ונוט אלוון כי השיר מדהים מדי. [ועל שלושתם אני מתה.] לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) דני- שיער חום חלק ויפה, דאגי- תקופת מושן, טום-תקופת מושן הארי- הכל יפה לו. דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? הייתי רושמת להם מכתב, מצרפת תמונה שלי, תמונה של הפוסטרים שלהם בחדרי וואימייל. בהיי!

just orr

New member
נייס... אהבתי D:

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? כן! אם כן, מה היית עושה על הבמה? מממ לאדעת מה הייתי עושה. זורמת
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? תקופת וונרדלנד
כי הם ממששששש יפים ואני מתה על התקופה הזאת
או ממש בהתחלה כי הם היו צעירים וזה מזה מגניב לאהוב אותם מההתחלה וזה
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? וואי. לא יודעת. כנראה דני ^^ מה הייתם עושים? הולכים לטייל [XD] והייתי מבקשת ממנו שישיר לי
מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?! הייתי מעיפה את כוווווולם ביחד! מה זה להעיף חבר?! XDDDDD
הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? לדאגי- נעליים
[והייתי מכווצת אותם למידה שלי XD]
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) דאגי והארי. כי הם סקסים. (והם גם היו באמצע חופשה רומנטית וכל זה) ומה הדבר הראשון שהיית עושה? הייתי אומרת לדאגי לטפל בשיער שלו >< חחחח סתם, הייתי אומרת להם שאני מתה על המוזיקה שלהם ושיבואו לישראל#@$%^&*)
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? לונלי, ד'ה וואי יו מייק מי פיל, ג'אס מיי לאק ולמה? כי הם חמודים וזה, אבל... לא נחוצים
לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) דאגי- בלונדיני עם פוני, או קצר וסגול דני- מתולתל מטופח הארי- פשוט שיער. טום- קצר ובלונדיני עם גוונים
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? כרטיס טיסה לארץ

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח אהבתי ת'תשובות שלך XD

והתשוה של "את הולכת ברחוב ופאתום רואה שניים מחברי מקפליי" כלכך מתאים לי לענות אותו דברXD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif גמני אהבתי ת'תשובות^^.

במיוחד עם הכרטיס טיסה:]... לא חשבתי על זה -_-

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifעונה../images/Emo9.gif

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? כןןן
לא אכפת לי מה לעשות אבל הייתי מחבקת אותם ועושה כל מה שהם יגידו לי לעשות אבל רק לא לשיר XD
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) להתחלה ולמה? אין לי ממש הסבר, כדי להכיר אותם מהתחלה
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? מממ.. קשה אבל הארי
מה הייתם עושים? כל מיני דברים ...
חחח סתם אממ.. לא יודעת הייתי סתם מבלה איתו את היום או הייתי הולכת איתו ללונה פארק או לבית שלו :]
מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? אין תגובה
, חח אין מקפליי בלי ארבעתם ולמה?! ^
הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? ניראה לי משהו מהבגדים כובע,חולצה פיג'מה D: משהו שיהיה לעיו את הריח של מי שזה יהיה ..
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) אוףף זה קשה >< אבל ברור שאת הארי ואממ.. דאגי ניראה לי ומה הדבר הראשון שהיית עושה? מחבקת אותם חזק חזק ומבקשת חתימה תמונה ואומרת להם שאני חולה להם על התחת XDD
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? אי אפשקר אני אוהבת הכל אבל בעיקר קאברים ולמה? כי השירים המקוריים שלהם הרבה יותר יפים לדעתי :]
לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) הייתי מחזירה להארי את השיער שהוא היה גיי כזה או חום או בלונד, בניגוד להרבה אני אוהבת דווקא שגני עם תלתלים .. ואת השיער שהיה לדאג וטום בסטאר גירל
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? תמונה שלי שכתוב עליה איי לאב יו XD ומכתב ענק שכתוב בו כמה אני אוהבת אותם והייתי מפרטת לכל אחד מה אני רוצה להגיד לו ולכולם ביחד.. הלוואי שלפחות משהו אחד היה קורה XD

חצמבוש

New member
../images/Emo111.gifהוו אילו רק זה היה מתגשםD:

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? ברור שהייתי עולה! הייתי קופצת על דאגי ומבקשת מהחברות שיצלמו את הרגע המרגש
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? לתקופת הסיידליפ של דאגי והשיער הבלונדיני עם הפוני וונאבי אימו
כי הוא היה שם מאוד מאווווד סקסי!
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? מה הייתם עושים? זה היה דאגי. היינו עושים עוד ילדודס[כי 83 לא מספיקD:]
מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?! וואי זה קשה
אממ את טומי
כי הוא כאפות. סתם הוא שר מדהים. אי אפשר להיפרד ממנו
הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? את דאגי! הייתי מסתפקת בבס הירוק השקסי שלוD:
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) ומה הדבר הראשון שהיית עושה? ראיתי את דני ודאגי. סביר להניח שהייתי צורחת ובורחת כמו סתומה. או במיקרה הטוב קופאת במקום כמו פסל><
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? ולמה? שי פולס א סליפ-חלק 1 כי זה סתם מיותר. Sofa, Hyundai, Administration- כי זה שיר ממש מעצבן לולה- וואי לישמוע את זה פשוט מייגע.
לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) את דאגי היייתי חזירה לשיער הסגול
את הארי לתקופה שהוא היה מגולח את דני לשיער החלק
ולטום זה לא משנהXD הוא עדיין יראה דבילD:
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? הייתי שולחת עצומה מכל הפורום שיביאו אותם כבר לארץ גאדמט!
אליל מין!

Charley XD

New member
חחח נחמד

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אממ לא ><" כמה שזה נשמע מוזר. למרות שזה תלוי בסיטואציה .. אם כן, מה היית עושה על הבמה? אם כן הייתי עולה ? חחח סביר להניח שכלום עומד שם כמו גולם ולא עושה כלום. קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) אממ לתקופה שהם ממש עוד לא הקימו את הלהקה, מתי שטום ודני גרו בבית מלון. ולמה? כי הייתי סוחרת חדר ליד XD אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? וואל, במצב הזה יש לי 2 אפשרויות בראש, 1. שזה היה טומסי, הייתי משגעת אותו ובטח היינו כל היום מדברים. 2. שזה היה הארי, וטוב, רק ה' יודע מה אנחנו נעשה .. מה הייתם עושים? כרגע עניתי XD מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? אממ בעיקרון אף אחד .. אבל עם אני חייבת אז דני ולמה?! כי ככה, הוא דני הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? אממ הייתי לוקחת להארי את החולצה .. איזה ? לא יודעת שאני אעמוד מול הארון שלו אני אחליט. את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) טומסי והארי ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אמממ מדביקה להארי נשיקה ומחבקת את טומסי. אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? אממ בטח לונלי גאסט מי לאק ואממ עוד איזה שיר בסגנון של "הצילו היא זרקה אותי והיא לא מוכנה לקחת אותי שוב למרות שזחלתיי בחול לצד הרגל שלה" ולמה? כי הם מעצבנים ><" לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) אממ את הארי לתקופת פליזפליז או ל~חום~ בהדגשה החום הארוך. דני לתקופה של החלק אבל בתקופת אי בי אוקי דאגי לחום שלו |חם| טומסי כמו שהוא עכשיו ... דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? דמו של הלהקה העתידית שלי (LOL)

rox love BSM

New member
זהו,אני גם הייתי גונבת בגדים XDDDD

יש להם בגדים ממש מגניבים ורב הסיכוים שהם לא יתאימו לי כי הם יותר מדי גבוהים אבל עדיין XDDDDDD

sweet shir

New member
חחחחחח מקסימום מביאים לתופרתXD

חחחח להארי יש חולצה אחת מה זה יפה, שחורה כזאתי עם הדפס לבן מיוחד כזה. הוא נראה לי לבש אותה בשוט צילום של הארד רוק קפה.

Charley XD

New member
נראת לך שהייתי הולכת לתופרת ??

הופכים את זה לפיג'מה, ככה אפשר לישון עם זה כל לילה. XDD סתמוש אבל ממש לא הייתי משנה את זה, אז קצת גדול. לא נורא

עונה :]]

+ ברור שהייתי עולה ! הייתי מנשקת את כולם !!! (סורי על האפליה אבל בעיקר את דאגי
) + מממ .... ת'אמת ?! אין לי מושג ... + דאגי , בגלל שהוא כזה סטלן ומצחיק :]] אז לדעתי היה לי הכי כייף איתו ... והיינו עושים הכל
+ לא הייתי מעיפה אחד ! איזה שאלה זאת בכלל ?! + הייתי גונבת מהבית של דאגי את כל הבגדי הארלי שלו .. זה בטח שווה מלא כסף
+ את דאגי ודני !!! והייתי רצה אליהם ומנשקת אותם ! + אף שיר כולם יפים ! + טום - עדיף בלונד מאשר חום .. דני - החלקה !!! יפה לו גם תלתלים והכל .. אבל החלקה עושה אותו יותר ילדותי וחמוד כזה ! דאגי - לא אכפת לי איזה תסרוקת אבל רק שיהיה בלונדיני ולא שום צבע אחר ! והארי - הכי יפה לו גלח לדעתי .. + את עצמי !!! ואולי גם את נטע חחחח , סתם לא נראה לך ?!

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifאנווככי חחחח זה הולך להיות ...

מצחיייקק !! חחח ^^... או שלא =\ בכל מיקרה התפוז שלי נידפק ואני רואה עכשיו את הכל פונט סייז 1 !!!! ואי אפשר להקטין או להגדיל!!!... אניוואי ניגש לפעולה ^^ ... הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה?הייתי אולי שואלת 15 מיליון פעם אם זאת באאמת אני ובתקווה שאחד מהם לא היה מתייאאש הייתתיי רצצצההה דורסת את כל הבנות בדררךך !! D::... אם כן, מה היית עושה על הבמה?הופכת לארטיק קפוא O_O... קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה)לתקופה של איך שהם היו ניראים בוונדר :].. ולמה?כי הם היו ניראים ונישמעים מעולה אז... אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה?דאגגי!!! מה הייתם עושים?אני לא חרמנית כמו סיוון
אז אני לא אפרט כאן
.. מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה?אפחחד!!O__O מה זאת השעורייה הזאאת ..חח סתם באמת שאת אפחד כולם נותנים חלק גדול בלהקה.. ולמה?!ותמיד אני מפרטת לפני השאלה -_- 'למה'.. הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת?את אחד מהםXDDD ואז הופכת אותו לחפץ>< חח סתם האמ...ואי האמ..אולי את הפלאפון או משו שלא כזה חשוווב לאחד מהם כדאי לא לצאת מגעילה וזה בכל זאת><.. את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) לא יודעת אבלל כאילו אולי הכי עדיף את דני ודאגי^^. ומה הדבר הראשון שהיית עושה?מתחילה להתנשף ולהכין את עצמי להקף לב><. אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת?דה ארט נאבר לייס,לונלי,ועוד איזה שיר מהדיסק הראשון=\. ולמה?ככה XD. לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) לדאגי-הראש חציל או שהיה לו את הפוני עם הקוצים מאחורה
אוו את הפוני לצד עם שני גוונים בצבע בלונדדד
לדני הייתי משאירה מתולתל לטום הייתי עושה קוצים ולהארי ת'מוהק או לא יודעת את הקוצים הענקים או השיער הבלונד הארוך שהיה לו:]. דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם?מכתב גדול,תמונה מספר אימייל טלפון ולא יודעת סירטון ובקשה שיגיעו לארץ ^_^ סתם לא קשור.. הכנתי עכשיו פעם ראשונה שקשוקה .. די מאוד אילטרתי><....אבל יצא מממש טעים :]]..

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחח עונה^

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? יאפD: כאילו, הייתי שואלת אותם אם הם מצביעים עליי בטוח וזה ואז חח :] אם כן, מה היית עושה על הבמה? ממ לא יודעת, מה שיבקשו [חוץ מלשירXD] :] קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? לתקופה של סטאר גירל , פריידי נייט וסוריז
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? דננננננננננננננננננננננני
מה הייתם עושים? מתנשקים מתחבקים ומתחתנים:] סתם חח יום כיף כזה לונה פארק וגלידהXD מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? זיבי, לא מעיפה אפחד
ולמה?!
הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? את הבגדים שלהם!!!!!!!!!!!!!!! כ"כ
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) דני ודאגיXD ומה הדבר הראשון שהיית עושה? מצלמת, מתקשרת לאנשים בודקת שזה הם באמת ואז הולכת לדבר איתםXD אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? אנסייד טינגס, שי פאלס אסלייפ, סטרדיי נייט. ולמה?לא אוהבת אותם, לא מתחברת :\ לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) טום לקתופה של עכשיו
דאגי לתקופה כמו הסטאר גירל
הארי לתקופה שהיה לו כזה שיער ארוך כפרעליו
ודננננני אינלי מושג, נראלי מתולתל רגיל מכו בסטאר גירל
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? מכתב:]

מוי:)

הלכת להופעה של מקפליי, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע טום/הארי/דני/דאגי מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? כן אם כן, מה היית עושה על הבמה? מתחרפנת ומחבקת את טום קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של מקפליי שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? הממ... that girl/obviously/rot3f ולמה? כי כשהוא [טום] הרזה, רזו לו גם תאי המוח.... אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי מקפליי... מי זה היה? טום פלטצ'ר
מה הייתם עושים? יושבים בבית קפה, מדברים על כל הדברים שבעולם, ואז הייתי הולכת לבית של טום וגונבת לו את כל החולצות! וכמה פוסטרים שיש לו של BTTF מקפליי מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? אותך
ולמה?! כי לא אומרים דברים כאלה
הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של דאגי/דני/הארי/טום. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? את טומארידנידאגי, אדוארד (והמבין יבין), פוסטרים של BTTF של טום, חולצות של SW וBTTF של טום, דראמסטיקס של הארי, את הבימבג של דני, את הבס השחורה-אדומה של דאגי3> את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי מקפליי. את מי ראית? (את מי הכי היית רוצה לראות?) טום והארי (וגם את דני!!) ומה הדבר הראשון שהיית עושה? הולכת לטום, תופסת לו את הלחי וצובטת את האמ-אמא שלה@#%@$^# גנב גומות
.3>
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי מקפליי... איזה שירים היית מוחקת? אף אחד
ולמה? ככה. לו היית מעצבת השיער האישית של מקפליי והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) דאגי- סגול+סיידליפ. דני- עכשיו סקסי. טום- ROT3F הארי- חום קצר עם קוצים (בתקופה של SG) + הליקס דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את מקפליי ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? את היומן-מקפליי שלי + לדני את הפיקים שכתבתי עליו [טיקט+דניPOV+ואנסיPOV+דניאנגסט+דניאנגסט2] + לדאגי את הפיקים שכתבתי עליו[JML+נוגספיק+סתיו+הדרפיק] + להארי את האנגסט שכתבתי עליו

rox love BSM

New member
אני היחידה שלא אוהבת את

השיער הסגול של דאגי? XDD זה מוזר.כאילו זה דאגי אז ברור שזה יהיה מוזר אבל עדיין זה לא מתאים לו.XDDDD

לא הסגול בהתחלה.. כי הוא היה כהה מדי!

את הסגול שהיה לו בסוף - סגול דהוי ומכוער! את זה אהבתי :) ולמה לא מתאים לו? O:

rox love BSM

New member
כן בסוף שזה כבר נראה קצת כמו חום

זה אהבתי. לוידעת למה לאמתאים לו,פשוט לא נראה לי נכון בעין XDDDD כאילו לוידעת זה לא משתלב. אבל זה כבר ענין של טעםXD

למעלה