TOTP ו-It's Hot

m i c k e y 15

New member
../images/Emo20.gifTOTP ו-It's Hot../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif

אז ככה מה שיש לנו מ-TOTP זה פוסטר מדהיםםםםםםם של דאגי הוא נראה כ"כ טוב
ועוד כמה תמונות מהעיתון עצמו של מקפליי..מהחופשה שלהם ועוד כמה דברים.. -הפוסטר של דאגי-http://www.2send.us/uploads/89033c1841.jpg -ברבדוס-http://www.2send.us/uploads/55c0a81462.jpg -תמונה שלהם-http://www.2send.us/uploads/781e67a756.jpg -טום עם מטקה חהחה-http://www.2send.us/uploads/471e67a725.jpg -דאגי במדור כלשהו ביחד עם אבריל חח-http://www.2send.us/uploads/711e67a741.jpg -והנה השער-http://www.2send.us/uploads/471e67a792.jpg [ראיתם..את דני שם בקטן? חח] זהו מ-TOTP..מכיוון שיש הרבה ממגזינים עכשיו אז חשבתי לפתוח הודעה חדשה
ומ-IT'S HOT יש לנו ראיון עם הבנים
הנה הראיון באנגלית..הראיון בעברית בהודעה הבאה

Making millions,marvellous mansions and munching beans on toast-welcome into the minds of McFLY! Hey guys! How have you changed since you joined the band? Danny: I'm more spotty...and I'm cleverer. Tom: Apart from the fact that 'cleverer is not a real word! Danny: I knew that - that's why I said it! Tom: I've got taller. I've grown up this year. I think all of us have - in a nice way though. Harry: I've learnt more stuff about the world - about running a flat and things like taxes and pensions and stuff. Dougie: I've changed quite a lot 'cause I was only 15 when I left home. My dad left two weeks before I joined the band and I haven't spoken to him since. That's probably why I was so quiet at first. I'm close to my mum though - I tell my mum everything. What's the most boring thing about being a pop star? Harry: Traffic and flying. Tom: Yeah, hours sitting in cars. Danny: Waiting around. It's always hurry up and wait. Dougie: I don't like doing the red carpet stuff. I feel stupid. When a bigger celebrity comes along, you never know whether to walk off or stay and look stupid. Do you like being famous? Dougie: I wouldn't really consider us as being famous. The band is famous. Harry: I don't think any of us like it. Danny: I don't mind. It's all right, but the fame doesn't really hit me that much. We do get recognised in the street and it can be embarrassing. You don't know if people are taking the mick or not. Are you millionaires yet? Harry: Ha,ha! Between us we might be, but not individually. Tom probably is 'cause he writes the most songs. Dougie: Tom is, definatly. We joke about it all the time. Tom: It's none of your business! Who's got the poshest house out of you? Harry: Tom. It's massive and it's perfect - he's got chandeliers and stuff. Danny and Dougie live in flats in the same block, but Tom's got a four-bedroom house. Tom: Harry's just done his place up though, and Danny's is the cosiest. Dougie's is like going into a tropical rain forest. He has his heating up full - it's like walking into a furnace. Danny: And all you hear is the sound of crickets and lizards. Dougie: The only reason Tom's is the poshest is 'cause he bought a show house so it came fully furnished. He just moved in! If you ever got married, would you ever sell your pics to a post mag? Dougie: Er,for enough money.£500,000? That's not enough. A million....like, yeah! Danny: No way! Tom: They pay for the wedding, but I still don't think I'd consider it. Harry: I'd like to think I wouldn't, but if times got hard I might. Is being famous everything you thought it would be? Dougie: Playing live shows is all I've ever wanted, so yes. Recording is cool, but there's a lot of sitting around, so you just get fat eating pizza. Tom: It's much better than I imagined. I hoped we'd have success and go on tour and have No1s, and we've had a chance to do it. It's amazing. Harry: Now and again it's quite cool. I'm just normal - I go shopping and go home and just eat beans on toast! זה היה הראיון הראשי...ויש עוד אחד קטן למטה
McFly on McFly - How well do Harry,Danny,Dougie and Tom really know themselves? We put Mcfly to the test! How many No1 singles have you had? Harry and Tom and Dougie: Six. Danny: Tom's written nine. Harry: Yeah, I have. Do I get a bonus point? Answer:Six How many albums have you sold? Danny: I'd say just under two million. Tom: The same. Dougie: I don't know - one's still selling. Harry: I have no idea - over a million? Answer: They've had one album go two times platimum, one platinum and one gold, which is around 1.6 million albums. Why are McFly in the Guinness Book of Records? Tom: For being the youngest band to debut at the top of the charts with their first album. Dougie: 'Cause of me! Harry: Yeah, we have Dougie to thank for that. Answer: Youngest band to have a debut album to go No.1. Who beat That Girl to No.1? Tom: Was it Britney? Danny: Usher? Chico? Harry: Oh, Brian McFadden. Dougie: Was it Real To Me? Answer: Brian McFadden - Real To Me Who said, "I'm such a loser when it comes to girls"? Danny: Dougie! Tom: Dougie Harry: Tom or Dougie. Dougie: I suck. Answer: Dougie.​

1AnastaciA1

New member
חחחחחחחחח

אני בידיוק שמה את זה....טוב לא נורא, אני אפסיק -D

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gifהראיון בעברית[וסליחה על הצורה....]

שזה נראה בהודעה הקודמת..שכחתי לעשות חח וגם לא ראיתי שבת אל העלתה את הפוסטר..אז תודה לבת אל! וגם לנסטיה שרק עכשיו ראיתי שהיא התחילה להעלות את הדברים בTOTP..לא ראיתי סורי בננות *נבוכה* והנה הראיון[ופהה תגלו את השאלה שרובצת במוחנו כבר הרבה זמן..איפה הם גרים?!?! חהחהחה] היי בחורים!, איך השתנתם מאז שהצטרפתם ללהקה? דני: אני יותר..לא אחיד [או מנוקד..חח נוו מה זה ספוטי עכשיווו חח זה מה שהיה כתוב במורפיקס..=\] ויותר נבון\חכם. [הוא שינה את המילה..תבינו אח"כ] טום:חוץ מהעובדה של cleverer היא לא מילה. [שזה נבון יעני..clever] דני:אני יודע את זה! - בגלל זה אמרתי את זה. [
חחחח הבנתןן..איזה טיפש חמוד] טום:אני נהייתי גבוה יותר.גדלתי השנה. אני חושב שכולנו גדלנו.בצורה נחמדה אבל. הארי:למדתי יותר דברים על העולם. על איך לנהל דירה [לדעתי הוא התכוון לזה],ודברים כמו מיסים ופנסיונים. דברים כאלה. דאגי: אני השתנתי די הרבה כי עזבתי את הבית רק כשהייתי בן 15. אבא שלי עזב שבועיים לפני שהצטרפתי ללהקה ומאז לא דיברתי איתו. זאת כנראה הסיבה שהייתי כ"כ שקט בהתחלה.[אוו..עכשיו הבנתי..חמוד
] . אני קרוב מאוד לאמא שלי אבל- אני מספר לה הכל. מהו הדבר הכי משעמם בלהיות כוכב פופ? הארי: תחבורה ולטוס. טום:כן, שעות לשבת באוטו. דני: לחכות סתם. זה תמיד למהר ולחכות. דאגי:אני לא אוהב לעשות את הקטע של השטיח האדום. אני מרגיש טיפש. כשסלבריטאי גדול יותר מגיע אתה לא יודע אם להשאר ולהראות טיפש או ללכת. אתם אוהבים להיות מפורסמים? דאגי: אני לא הייתי באמת מחשיב אותנו כמפורסמים. הלהקה מפורסמת. הארי: אני לא חושב שאחד מאיתנו אוהב את זה. דני: לא אכפת לי. זה בסדר,אבל התהילה לא ממש הכתה בי. גן מזהים אותנו ברחוב וזה יכול להיות מביך. אתה אפעם לא יודע אם אנשים לוקחים את ה- [MICK-אפעם לא הבנתי מה המילה הזאת אומרת! מלא זמן אני מנסה לברר] או לא. אתם כבר מיליונרים? הארי: חהחה
בינינו אנחנו אולי. אבל לחוד לא. טום כנראה כן..כי הוא כותב את רוב השירים. דאגי: טום כן, אנחנו צוחקים על זה כל הזמן. טום: זה לא עניינך! [
נפל עליהה] למי יש את הבית הכי אופנתי[אלגנטי] מכולכם? הארי: טום. הוא ענק והוא מושלם. יש לו נברשות וכאלה. דני ודאגי גרים בדירות באותו רחוב.אבל לטום יש בית עם 4 חדרים. טום: הארי בדיוק סיים עם הבית שלו. והבית של דני הוא הכי נוח. אצל דאגי זה כאילו אתם נכנסים לתוך יער גשם טרופי. מדד החום שלו מלא עד למעלה. זה כמו להכנס לתוך כבשן. דני: וכל מה שאתה שומע זה הרעש של צרצרים ולטאות דאגי: [ופה הוא תוקף! חחח] הסיבה היחידה שלטום יש את הבית הכי אופנתי זה בגלל שהוא קנה בית הופעות [אה?] והוא בא כולל ריהוט מלא. הוא רק עבר פנימה! אם אתה תתחתן, האם אתה תמכור את התמונות למגזין לפרסום? דאגי: בשביל מספיק כסף, 500,000 [יורו או לישט?]? , זה לא מספיק. מיליון....כאילו..כן! דני: אין מצב! [יופי..כי אני ממש לא רוצה שאנשים יראו את החתונה היפיפייה שלנו..מועהעהעהעה] טום: הם ישלמו על החתונה..אבל אני עדיין לא חושב שאני אשקול זאת. הארי: הייתי רוצה לחשוב שאני לא. אבל אם הזמנים יהיו קשים אז אולי. האם להיות מפורסם זה מה שחשבת שזה יהיה? דאגי: לנגן בהופעות חיות זה כל מה שתמיד רציתי, אז כן. הקלטות זה מגניב, אבל יש הרבה לשבת סתם אז אתה סתם משמין מלאכול פיצה. טום: זה יותר טוב ממה שדמיינתי. קיוותי שתהיה לנו הצלחה ושנלך לסיבוב הופעות ושיהיו לנו מקום ראשון. והייתה לנו הזדמנות לעשות את זה. זה מדהים. הארי: פה ושם זה די מגניב. אני נורמלי.אני הולך לקניות והולך הביתה.ואוכל שעועית על טוסט. מקפליי על מקפליי כמה סינגלים מקום ראשון היו לכם? הארי, טום ודאגי: 6 דני: טום כתב 9. טום[כי נראה לי שהייתה טעות חח]: כן, אני כתבתי. אני מקבל על זה נקודות בונוס? תשובה: 6 כמה אלבומים מכרתם? דני:הייתי אומר..ממש מתחת ל-2 מיליון. טום: כנל דאגי:אני לא יודע. אחד עדיין מוכר. הארי:אין לי מושג -מעל מיליון? תשובה:היה להם אלבום שהרף פעמיים לפלטינה. אחד פלטינה, ואחד זהב שבסיביבות 1.6 מיליון אלבומים. למה מקפליי מופיעים ב-'ספר השיאים של גינס'? טום: מכיוון שאנחנו הלהקה הראשונה שהגיעה הישר למקום ראשון במצעדים עם אלבום בכורה. דאגי:בגללי! הארי: כן, יש לנו את דאגי להודות לו על כך. תשובה-מה שטום אמר..חח מי קלח את המקום של 'THAT GIRL' במקום הראשון? טום: זאת הייתה בריטני? דני:אשר? צ'יקו? הארי: אה, בריאן מקפאדן. דאגי: זה היה real to me? תשובה- Brian McFadden - Real To Me מי אמר "אני כזה אפס כשזה מגיע לבנות"? דני: דאגי טום:דאגי הארי:דאגי או טום דאגי: אני גרוע. תשובה-דאגי.
פוי זהו..חח תהנו!! אהבתי את הרעיון הזה!

McFly rullz

New member
דאגייייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה חחחחחחחחחחחחחמוווווווווודדדדדדדדד אבא שלי עזב שבועיים לפני שהצטרפתי ללהקה ומאז לא דיברתי איתו. זאת כנראה הסיבה שהייתי כ"כ שקט בהתחלה. איזה מסכןן קטןןן
תודה מיקי!!את גדולהה!!

Lex 1

New member
אהמ, תנקס מיכל גם על התרגום!../images/Emo45.gif גמני לא הבנת

הבנתי** What the hall is Spotty?? רק רציתי לתקן משהו בקשר לתרגום [בלי קטע של להיות ביץ' או משהו.. ><]: אממ כשהם שאלו על הבתים אז כשדאגי אמר Show house הכוונה היא לבית 'לדוגמא' ככה שהוא כולו מוכן ומרוהט כשנכנסים אליו. ו-£500,000 הכוונה היא כן לפאונד. טוב דיי חפרתי..
אז כל הכבוד ושוב תודה מיכל על הכתבות+תרגום

m i c k e y 15

New member
וואלה..איך לא חשבתי על זה חח תודה

על התיקון..למדתי משו
איזה מזל יש לטום! חחח

Lex 1

New member
חחח בכייף, וכן גמני הייתי רוצה לגור בבית שכזה

עם שנדלירים!

DoLi it is Me

New member