TOTP ו-It's Hot

ועוד תיקון קטן

זה לא לשפשף [מצטערת לאכזב
] זה לגרד... יעני== לגרבץ. +טום אומר שלהארי הגיע האגרוף של דאגי + השאלה האחרונה היא '...מתי הייתה הפעם האחרונה שהיה לכם התקף זעם של כוכבים' (במילים אחרות: מתי הם התנהגו כמו מנייאקים רק בגלל שהם כוכבים)+ הם דיברו על מוניטורים נראה לי שזה קשור למיקרופונים בהופעה... שהם לא היו חזקים [רועשים] מספיק... אהבתי את איך שהם הגדירו את הצחוק של דני XDDD וטל- תרגמת את זה יפה מאוד לדעתי:) נכון שצריך לחדד את זה קצת- אבל עבודה טובה
אז תודה

talosh1234

New member
חח תודה :]]

ואיך אתן יודעות את כול זה?!?!? גאדד אני גרועה בלתרגם חח :]] וולשפשף לגרד אותו חרא :]] למרות שזה מעצבן אותי שמתבלבלים בין אינון לגירבוץ..

סורי שזה לא קשור אבל...

מתי הווישליסט של מקפליי?.? ביום שלישי הזה?.? או בראשון לאוגוסט??? תענו לי זה חשוב! תודה=]]

Lex 1

New member
אני בדקתי ו..

ביום שלישי יש ווישליסט של להקות בנים, לא של מקפליי סצפציפית, אז יכול להיות שהם יופיעו שם ויכול להיות שלא..
אם הרשימה של זה עדיין לא נסגרה אפשר לבחור בהם ואולי להצליח להוסיף אותם לרשימה (אם הם לא מופיעים בה כבר) בכתובת: www.mtv.tv

Lex 1

New member
אוקיי בדקתי במיוחד בשבילך וזה יהיה בשעה..

16:30 עד 17:00 בערוץ MTV הרגיל כמו שכבר נאמר כאן.

McFly rullz

New member
אז רגע...

באיזה שעה בווישליסט של מקפליי? בתאריך 1 באוגוסט...

Lex 1

New member
אין לי מושג מיי לאב לא הבנתי מכל זה.. ../images/Emo4.gif

אני רק יודעת שיום שלישי יש ווישליסט של להקות בנים ב-16:30 ואולי הם יהיו שם.. לגבי ה-1 לאוגוסט צריך לבדוק אולי יהיה ווישליסט שלהם לבד [הלוואי!
] **אני יודיע לך**

YuvalJones

New member
אתמול היה אחה''צ.

היה "בנים בלבד" שזה היה איזה שעה ומשו של כל מיני להקות בנים או זמרים וזה.. ראיתי רק ת'שלוש דקות האחרונות שהיה בהם את באסטד =| אבל היה כתוב בתקציר מקפליי,באסטד,פוב,סון אוף דורק.. ונממ... היה ג'סטין ועוד כמה ^^"

The Psycho Girl

New member
לא יכול להיות שבmtv הרגיל ?

באתר שלהם כתוב יום שלישי יהיה כנראה קליפ של מקפלי ושל באסטד ועוד שלוש להקות

YuvalJones

New member
ישמצב שיש בשניהם.

סך הכל זה לא חטא[להפך! זה לטובתינו DD: ] אז כנראה יש בשניהם. ואם אין באחד מה-MTV תמיד אפשר לעבור לערוץ השני [;

Lex 1

New member
אני בדקתי בהוט שיש מחר של להקות בנים..

הייתכן שזה שידור חוזר או משהו? יש תקציר על התוכנית וכתוב שם איזה קליפים יהיו בתוכנית? לא הבנתי כל כך..
אהה הבנתי זה היה בהיטס? אם לא אז חבל לא ראיתי..

למעלה