TOTP ו-It's Hot

m i c k e y 15

New member
דאגי?! דני! חחחח

Danny: I'm more spotty...and I'm cleverer. Tom: Apart from the fact that 'cleverer is not a real word! Danny: I knew that - that's why I said it!​
טיפשש חמוד שליי
אבל גם דאגי כןכן..

The Psycho Girl

New member
תודה ../images/Emo24.gif

איזה חמודים הם שעועית על טוסט ? wtf אוי הבריטים האלה שלא נדע

McFly rullz

New member
יויויויווווווווווו!!!!!

של איזה חודש זה????של אוגוסט או יולי??? אני ר ו צ ה כזה!!!!!!!!!! הפוסטר של דאגיייייייייייייי
מאיפה קנית? הקקות 'עולם הירחונים' כל הזמן אומרים שאין להםםם ואני חייבתתת אותו!!!

m i c k e y 15

New member
לא קניתי../images/Emo12.gif

חח אני לא קונה אני רק מביאה את העידכונים פה חחח נדמה לי שזה של יולי..

McFly rullz

New member
אז של אוגוסטט חעחע../images/Emo6.gif

בכל אופן.
אני רוצה את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XDD תראו את דאג.הוא לא עושה לכן את זה!?#$&&*

tzuf jones

New member
וואי הייתי זקוקה לתירגום לעיברית :]

חלקק מהראיון לא הבנתי [באנגליתת] חח D= תודה למתרגמתת !!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה מיכללל../images/Emo99.gif

עוד ראיון שנראלי שלא שמו... ../images/Emo13.gif

Don't stop me now, McFly implored. So what about those times when they just can't stop themselves, eh? TOTP: Have you ever had an uncontrollable urge to wee whilst on stage? Tom: Yes. I have, yeah. It's always a good idea to go to the toilet before you go on stage. Especially if you're playing a long set. TOTP: Anyone ever followed through? [General mirth.] Tom: On stage? No, not on stage. Very close, though. Harry: We had a gap on our last tour, where Tom played a song on his own and I used to run off to go to the loo then. I ALWAYS needed the loo then. So I was fine. TOTP: Have you ever had an urge to swear really loudly while recording a pre-watershed TV programme? Harry: I've never had an urge, but I've probably nearly done it by accident. Tom: Dougie did once, because he didn't know what he was saying was a swear word, going out on early morning TV. Harry: What was it? Dougie: It was...can I say it? TOTP: Yeah, don't worry, we can censor it. Dougie: It was the word 't***'. Harry: Really? Dougie: Yeah, Danny had to hit something and I was like "Danny, t*** it!" REALLY loud. "T*** it, Danny!" TOTP: Who in the band is least capable of controlling their urges? Harry: What kind of urges? TOTP: Any kind of whim, really. Who always has to act on their impulses? Danny: I give out dead arms. 'Cos I can't argue. That's my way of arguing, a quick dead arm. [Pause.] Dougie: And they kill. [Danny gives Dougie a dead arm, except not really.] Danny: You [pointing at Tom] - you used to wee A LOT. A lot less now. Tom: Wee? [General murmurs of assent from the others.] Oh yeah, I used to go to the loo a lot. I used to have a real problem with going to the loo. Dougie: Your thing now is Starbucks. Tom: Yeah, I've replaced going to the toilet with drinking coffee. TOTP: But doesn't drinking a lot of coffee make you wee a lot anyway? Tom: Apparently not. Dougie: I think it's poo, isn't it? Tom: Yeah, it makes you poo. TOTP: Scratching in public places - acceptable? Yes or no? Harry: To a certain degree, I suppose, you can scratch. Dougie: [scratching himself] Nothing wrong with scratching... Harry: I'd say THAT's [i.e. what Dougie's doing right now] fairly unacceptable, but I think you kind of do it without realising. It's the kind of thing that you do when you're sitting at home on a sofa and you just go "oh, it's warm down there. Like a little nest." Dougie: With two eggs and a worm. [Riotous laughter from everybody.] Tom: Do worms lay eggs? Harry: A worm that's laid two very big eggs. Tom: Do worms lay eggs? How do they - do they give birth, or do they lay eggs? TOTP: Don't ask us, we haven't got a clue. Have you had any nasty experiences with uncontrollable fans? Tom: Not nasty experiences. It can get a bit awkward sometimes when you don't know what to say, because it's a bit weird when someone's - because obviously we're like that with people that we idolise, and stuff - but it's a bit weird when you don't expect people to be like that with you sometimes. Harry: It's good when they're uncontrollable because it means you have a few people out there who really like you. TOTP: When was the last time you gave into an urge and got into trouble as a result? Harry: Oh, that's not a very speci - spefici - I have SUCH a problem with saying that word. I'm going to get speech-coaching, because I just... Tom: Specific. Harry: Specific. So, you had an urge, you didn't go through with it, and you got into trouble anyway? Tom: No, you did go through with it. Harry: Oh, you DID go through with it. Oh, I see. Tom: Dougie punched Harry when we were in America. In the face. Harry: [sternly] And he got in a lot of trouble with the authorities. TOTP: That's interesting, because the next question was going to be: if you had an uncontrollable urge to punch somebody, who'd be on the receiving end? Tom: We don't normally punch each other and mean it. But Harry was winding Dougie up, and Harry deserved it. Dougie: I've got a fist full of lead, mate. [Everyone laughs.] But it probably didn't really hurt that much, because my hands are about the size of a marble. Danny: [making a slightly alarming noise] Sorry, that was my laugh. [Does it again to demonstrate.] TOTP: Do you get that urge to lean just a little bit too far forward when you're on a cliff or a tall building? Tom: [instantly] No way! I'm really bad at that. I'm not really scared of heights, like plane heights, but in those hotels with balconies, or I hate hotels where they look in on the lobby and there's marble floor. I can't stand leaning over stuff like that, it really freaks me out. Dougie: On a chair, when you're leaning back. It's like, "ooh, could I go a little bit further?" Tom: Yeah, that's a good one. I always have the urge to lean on chairs. TOTP: And finally, when was the last time you threw a popstar tantrum, and why? Harry: Last night. Because our monitors weren't loud enough. But it all worked out fine. Tom: We had every right to throw a tantrum. But it wasn't really a tantrum - we threw a tantrum within ourselves, we didn't have a go at anyone. We were like, "OHFORGOD'SSAKEMAN..." Harry: It turned out all right in the end. סורי אבל אל תצפו ממני לתרגם את זה כי אני פשוט גרועעעעעההההה באנגלית אז אם בא למישי לתרגם אני אשמח...

talosh1234

New member
אני ינסה אבל...

נראה לי אני יתרגם את זה חרא :/ אבל בכל זאת אני ינסה... אבל כשמיכל שמה את הכתבות מהעיתון היא שמה אותם מהעיתון של החודש [החדש] ומה ששמת לא נראה לי מהחודש :// אבל לא נורא.. אני יתרגם בכל זאת חח :] *אומרת שוב.. תתיחסו לעובדה שאני בת 13 אז האנגלית שלי לא משו יחסית אליכן :/ *

talosh1234

New member
תירגמתי :]]

תרגום : TOTP- האם הייתה לכם פעם הרגשה לא נוחה, דחף כשאתם על הבמה? טום- כן היה לי. זה תמיד רעיון טוב ללכת לשרותים לפני שאתה עולה על הבמה. במיוחד אם אתה צריך לנגן מערכת ארוכה. TOTP- מישהו מכם עקב דרך? (לא הבנתי מה זה, זה מה שהיה במורפיקס, תסבירו אם אתן יודעות ) :] טום – על הבמה? לא , לא על הבמה. למרות שמאוד קרוב. הארי: היה לנו פער בסיבוב הופעות האחרון שלנו, איפה שטום ניגן את השיר לבדו והשתמשתי ברגע זה כדי לרוץ לשרותים. * :]]]* בזמן זה תמיד הייתי צריך לשרותים. אז הייתי בסדר. =) TOTP- האם היה לכם פעם דחף להצהיר/להישבע *?!* חזק מאוד בזמן שהקלטתם *** pre-watershed – watershed = קו פרשת המים .. לא הבנתי את זה, כנראה שזאת תוכנית טלוויזיה*** תוכנית טלוויזיה? הארי- בחיים לא היה לי דחף,אבל בטח עשיתי את זה פעם בטעות. טום- דאגי עשה פעם אחת, בגלל שהוא לא ידע שמה שהוא אומר היא מילת הישבעות, כי זו הייתה תוכנית מוקדמת בבוקר (?!) הארי- מה זה היה? דאגי- זה היה... אני יכול להגיד את זה?? TOTP- כן, על תדאג אנחנו יכולים לצנזר את זה. דאגי- זאת הייתה המילה ט**** הארי- באמת? דאגי- כן, דני עמד להכות משהו ואני אמרתי "דני ט**** זה", מאוד חזק. "דני ט****". (אולי המילה הזאת היא לא בט' פשוט לא יודעים את המילה אז.. :]) TOTP- מי בלהקה הוא הכי פחות מסוגל להשתלט בדחף *?!* ? הארי- איזה סוג של דחף? TOTP- כל הסוגים גחמה, באמת. מי תמיד צריך לשחק את הדחף שלו? דני- לי יש ידיים מתות. בגלל שאני לא יכול להתווכח. *כנראה זה אומר שהוא לא קשור* זאת הדרך שלי להתווכח,ידיים מתות מהירות. *מה?!?! טוב לא הבנתי חח* [הפוגה] דאגי- והם הורגות. [ דני נתן לדאגי יד מתה, רק לא אמיתי] :]]] דני- אתה [מצביע אל טום] אתה בדרך כלל משתין הרבה. הרבה פחות עכשיו. טום- להשתין? אה כן, אני בדרך כלל הולך לשרותים הרבה. בדרך כלל יש לי בעיה אמיתית ללכת לשרותים. דאגי- הדבר שלך עכשיו הוא " Starbucks" *לא הבנתי , כוכב ספרים ?!* טום- כן, אני מחליף ללכת לשרותים אם לשתות קפה. TOTP- אבל העובדה שאתה שותה הרבה קפה לא גורמת לך ללכת לשרותים הרבה בכל אופן? טום- כפי שנראה לא. דאגי- אני חושב שזה קקי. זה לא זה? טום- כן, זה גורם לך לחרבן. :]] TOTP- שפשוף במקום ציבורי- מתקבל על הדעת או לא? *שפשוף הכוונה היא באיבר מין, למי שלא הבין.. ונראה לי שכולם הבינו :]* הארי- במעמד בטוח, אני חושב, אתה יכול לשפשף. דאגי- [משפשף את עצמו] אין דבר רע בלשפשף. הארי- אני אומר , זה [על מה שדאגי עושה עכשיו] די לא נוח, אבל אני חושב שאפשר לעשות את זה בלי לתפוס. זה אחד מהדברים שאתה עושה כשאתה יושב בבית על הספה ואתה רק עושה "אווו,זה חם שם למטה כמו קן קטן" DDDDDDDD: דאגי- אם שתי ביצים ותולעת. :]]]]]]]]] טום- להניח תולעת ליד ביצים? הארי- תולעת ששוכבת ליד שתי ביצים גדולות. טום- להשכיב תולעת ליד ביצים? איך עושים אותם-האם הם מולידים, או שוכבים אם הביצים? *חעחעחחעחעעעעעעעע* TOTP- על תשאל אותנו, אין לנו אפילו רמז. האם יש לכם איזה שהוא משהוא דוחה, ניסיון לא נוח אם מעריצים? טום- לא ניסיון דוחה, זה יכול להיות קצת מוזר לפעמים כשאתה לא יודע מה לאמור, בגלל שזה קצת מוזר שמישהו- בגלל שבלי ספק אנחנו כמו אם אנשים שאנחנו מפורסמים,וכל זה- אבל זה קצת מוזר מתי שאתה לא מכבד אנשים שאוהבים להיות בחברתך לפעמים. הארי- זה טוב שהם לא נוחים בגלל שזה אומר שיש שם כמה אנשים שבאמת אוהבים אותך. TOTP- מתי הפעם האחרונה שהיה לכם דחף ונכנסתם לבעיה בגלל זה? הארי- הוו זה לא כל כך "spefici" *זאת מילה שהוא מתקשה להגיד* יש לי כל כך בעיה אם להגיד את המילה הזאת. אני הולך לקבל מדריך דיבור בגלל שאני רק... טום- מוגדר. *זאת המילה שהארי התקשה להגיד :] " Specific" * הארי- מוגדר.אז, יש לך דחף,אתה לא זורם אם זה, ואתה נכנס לתוך בעיה בכל זה? טום- לא, אתה זורם אם זה. הארי- אה אתה זורם אם זה. אה אני רואה. טום- דאגי הרביץ להארי כשהיינו באמריקה. בפרצוף. הארי- ונכנסנו להרבה בעיות אם הסמכות. TOTP- זה מעניין, בגלל שהשאלה הבאה היא: אם יש לכם דחף לא נוח להרביץ למישהו, מי יקבל את המכה בסוף? טום- בדרך כלל אנחנו לא מרביצים אחד לשני ומתכוונים לזה. אבל הארי ניצח, דאגי קם והארי השמיד אותו. :]]] דאגי- קיבלתי אגרוף מלא ממוביל, חבר. [ כולם צוחקים] אבל למען האמת זה לא כאב כל כך. בגלל שהידיים שלי היו בגודל נוקשה. דני- [עושה במקצת רעש ידיים] סליחה, זה היה הצחוק שלי. [תעשה את שוב כדי להדגים] TOTP- האם יש לכם את הדחף הזה להישען רק קצת יותר מידי קדימה כשאתם בצוק או במגדל גבוהה? טום-[מיידית] אין מצב! אני מאוד גרוע בזה. אני לא כל כך מפחד מגבהים כמו גבהיי מטוס, אבל בבתי מלון אם מרפסת, או שאני שונא בתי מלון שבלובי שלהם יש ריצפת שיש. אני לא יכול לעמוד מתחת לדברים כאלה, זה מאוד מחרפן אותי. דאגי- על כיסא, כשאתה נישען אחורה. זה כמו "אוו האם אני יכול לקבל קצת מקום שם?" טום- כן, זה אחד טוב. תמיד יש לי את הדחף להישען על הכיסא. TOTP- ולבסוף, מתי הייתה הפעם האחרונה שהשלכתם כוכב פופ מזעם, ולמה? הארי- בלילה האחרון, בגלל שהסיבוב הופעות הקצר לא היה ארוך מספיק, אבל כל העבודה שלנו בסדר. טום- יש לנו את כל הנתונים הנכונים כדי לתקוף מהתקף זעם. *נראה לי* אבל זה לא היה באמת התקף זעם- השלכנו התקף זעם בתוך עצמנו, אנחנו לא הולכים לאף אחד. אנחנו כמו " אוו אלוהים יעזור , גבר.." *oh forgod'ssake man… * הארי- אנחנו בסדר בסוף. אוקיי.. אני מצטערת אם מישהי לא תבין :// ניסיתי..

m i c k e y 15

New member
סטארבקאס

נראה לי הוא מתכוון לחנות של הקפה.. וswear נראה לי הם התכוונו..אם היה להם את הדחף לקלל בקול רם בזמן הקלטה או משו

למעלה