הדייט ההזוי ביותר...

../images/Emo202.gif הדייט ההזוי ביותר...

כמו שניתן היה להבחין בפורום לאחרונה "לסינגלס יש חוש יצירתיות..". אני שמח להכריז על תחרות חדשה, "הדייט ההזוי ביותר.." לכל אחד מאיתנו היה דייט שלמרות תכנון מוקדם "לא כל כך" הלך כפי שצפינו,נכון? אולי היה יצאתם לעוד דייט אחד מיני רבים שהוביל לקומדיה של טעויות?? ואולי סתם היה זה דייט הזוי... אז זה המקום לשתף! (כמובן שגם אם לא נפל בחלקכם לחוות דייט הזוי\מופרע... אתם מוזמנים להמציא אחד כיד הדמיון), חוקי התחרות והוראות כלליות 1.התחרות תיערך החל מרגע פרסום הודעה זו, ועד יום ראשון 06\5\2. 2.התחרות פתוחה בפני כל אדם המעוניין להשתתף, 3.מותר להגיב\להביע ביקורת-אנא דאגו לשרשר את התגובה להודעה הנכונה. 4.הודעה פוגעת\מעליבה תמחק לאלתר.
פרסים רבותי, פרסים!.
לזוכה במקום הראשון בתחרות הדייט ההזוי ביותר, יינתן פרס "סמלי" שכדי לשמור על אפקט ההפתעה, נציין שזה קשור לסינגלס.. ולדברים טעימים מהארץ... (ובאמת שהפרס שווה !!! ) בהצלחה!

Vdrums

New member
אוקיי

בשל גבס קטן ומגבלות תנועה מצד הבחורה, הדייט הראשון התקיים אצלה בחדר... המקום הכי לא צפוי בעולם לדייט.

Lost in Reality

New member
מרימה את הכפפה../images/Emo11.gif

פגשתי בחור שהכרתי דרך ג'יידייט. צ'יטטנו במסנג'ר, כולל מצלמה, ונפגשנו בבאר כמה ימים מאוחר יותר. בעודי מתאוששת מהגמד הצנום שנגלה לפני (חבר'ה היום כבר אי אפשר לדעת, גם מצלמה לא מגלה את כל התמונה...
), הוא סיפר לי בעצבנות על שני הדייטים הקודמים שלו, כשבנות המזל (!?) נטשו אותו אחרי חצי שעה בלבד ואמרו ישר ש"זה לא זה..". בעודי שוקלת לנהוג באותה הדרך, הוא הישיר מבטו אלי ובשיא הרצינות שאל "נו, אז מה את חושבת עליי, נראה לך שזה יעבוד?"
(האם זאת רק אני, או שלא אמורים לשאול כזה דבר, בטח לא אחרי חצי שעה?) לא הספקתי להגיב והוא מיד אמר מה הוא חושב עלי מבלי שביקשתי, משהו כמו "כלומר, כן, אהה, את נראית טוב, נראה לי שזה יכול לעבוד.." עדיין מבועתת, החלטתי שלטובתו, טובתי ולטובת בלייני הבאר כדאי שאסיים בזאת את הערב (הדייט הקצר ביותר שלי אי פעם - 35 דקות!). הוא הבין, ביקש חשבון וליווה אותי לתחנת האנדרגראונד. נפרדנו בחיבוק צבוע, ובעודי מחכה לרכבת הוא מצלצל אלי. "נסעת כבר? אם לא עלי שנייה למעלה אני רוצה לאמר לך משהו..." יצאתי מהתחנה, הוא לקח אותי לצד, ואמר ש"את מאוד נחמדה, ופה ושם, בלה בלה, אז רוצה אולי לבוא אלי הביתה עכשיו?"
אמרתי "לא!" ידידותי אך תקיף, וחזרתי הבייתה. ללא ספק זה היה הדייט הכי הזוי שלי so far... אני חושבת שיש גברים שפשוט לא יודעים איך להתנהג ואיך לדבר אל נשים... נו טוב. NEXT!

billc

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

Mירב

New member
../images/Emo6.gif

המשפט שלך "החלק ההזוי של הדייט היתה השיחה" הזכיר לי את הדייט ההזוי ביותר שהיה לי אי-פעם בכל היסטוריית הדייטינג הארוכה שלי (אם אני לא טועה כנראה שהי הארוכה ביותר מביו כל חברי הפורום הזה...
) אז בדייט ההוא פגשתי בחור שאננשבעת לכם שלא זוכרת מי הכיר בינינו ואם היו לנו שיחות טלפון רבות קודם או רק אחת.... ממש נמחק לי לגמרי. קרוב לוודאי שהיתה רק שיחה אחת בה קבענו מתי ואיפה נפגשים.... (וואללה תסלחו לי אני נזכרת פה תוך כדי כתיבה!) בכל אופן למה זה זכור לי כדייט ההזוי ביותר? כי הבחור פשוט לא דיבר!! התיישבנו, הזמנו שתיה, וזה בערך כל המילים שהוא הוציא. בחיים לא נתקלתי בתופעה כזו - לא לפני כן ולא אחרי כן! זה היה כלכך מוזר שלא ידעתי מה לעשות עם עצמי. הוא פשוט התעלם מקיומי, כאילו שהוא יושב שם לבד. בראשי חלפו כל מיני מחשבות.... בסופו של דבר שאלתי אותו: "הכל בסדר? קרה משהו?" (ממש חשבתי שאולי קרה לו משהו נורא קשה באותו יום, בכל זאת ימים קשים בתל אביב באותו תקופה...) והוא אמר פשוט: "לא, אני סתם עייף מהעבודה". אני לא זוכרת עוד כמה זמן זה נמשך ואיך יצאתי משם אבל זה היה הדייט ההזוי ביותר שלי (שאני יכולה לספר לכם עליו!
)

Mrs G

New member
את זוכרת אולי אם הוא ציפה לתשלום

בסוף הפגישה ? כי אם כן - אז נראה לי שהתבלבלת ובמקום ללכת לדייט היית אצל הפסיכולוג. מרחמת עליכם שאתם צריכים להתמודד עם מצבים כאלה.

Mירב

New member
מה שלא הורג - מחשל

לא? אולי תספרי לנו על איזה דייט הזוי שהיה לך? את גם היית פעם סינגלית, לא?

Mrs G

New member
מואה ?

את בועלי הכרתי בגיל 13. זה אף פעם לא הוגדר כדייט - ראיתי אותו במקרה,ידעתי שזה זה ,ומאז אני מתעלקת עליו :).

Mירב

New member
זה למשל מצב שאני לא יודעת איך

הייתי מתמודדת איתו....
מגיל 13 עד סוף החיים עם אותו 1?! כל הכבוד לך! אני חושבת שזכית ב
של האלוף!

דנטל

New member
היה לי כזה, וזה זוועה

זה הדייט היחיד שאני באמת קוראת לו דייט והוא התעקש עליו. אני בכלל הייתי בקטע של "תבוא אלי הביתה ונשב להכיר, בשביל מה צריך לצאת?". הוא הרגיש מאויים מבחינת טריטוריה. צריך מקום ניטרלי, אמר. שוין. הלכנו לאגאדיר. הוא הזמין ויסקי ואני המבורגר. לא מעונינת בדייטים, אז בטח שלא בחוקי דייטים. זה בר-בורגר, אז אני אוכלת בורגר. בשביל שתיה, שיציע ללכת לבר. ישבנו שם ובהינו במעט האנשים שצועדים בנחלת בנימין בשעות הלילה. בכח ניסיתי ליצור שיחה, למרות שאני מהסוג שצריך ליזום איתם שיחה, באמת התאמצתי - בעיקר בשביל עצמי - לעשות שהחויה הזו תהיה נסבלת. אחרי די הרבה זמן הוא התקשר ושאל אם אני רוצה להפגש שוב. WTF? נראה לך?

אחח... ההמבורגרים של אגאדיר...

עשית בשכל! אני הייתי מוסיפה בירה ליד, בשביל הסבבה.

טוב כרגע האתגר לא ניראה קשה

במיקרה ניכנסתי לכאן ואמרתי נו .. למה לא ? אז ככה לפני שנה וחצי בערך הכרתי בחור בקופידון אני חושבת (היום כבר לא- אני די נגד בכריות בסייבר ספייס) הכרתי בחור חמוד סטודנט בן 25 אני בת 18 הייתי הציע להפגש ודי זרמתי עם העניין הזה כי באותו יום גם הייתי אמורה להיות בהופעה של פורטיס בת"א הבחור רצה להפגש אז אמרתי לו סבבה אני הולכת להופעה , אתה בא? (בפיוז'ן בת"א) הייתי לא ממונעת וחסרת רישון . ניצלתי את העניין שהבחור מבוגר ובעל רכב ואמצעים הגענו להופעה פגשתי את כול החברים שלי מהפורום (אני ניהלתי את הפורום של פורטיס באתר הרישמי ) אני ניכנסת לשירותים וכשאני יוצאת אומרת לבחור "תלך לשירותים"..... הוא אומר למה? אני אומרת לו פשוט תלך אל תשאל שאלות .....! הוא אומר "לא רוצה" אני אומרת לו "תלך כדאי לך זה מגניב אתה צריך ליראות שם משהו" וככה הוויכוח נימשך ... פשוט נורא התלהבתי מהכיורים שיש בשירותים של הפיוזן בת"א.... אחרי כמה דקות של ויכוח הוא הלך ... וחזר צוחק אומר לי וואלה צדקת האמת מגניב ....:) אחרי זה אנחנו מיתמקמים ליד הבמה ... שומעים את ההופעה כולי מאושרת רואה את כוכב הילדות שלי משתגע על הבמה כמו שרק הוא יודע ובאיזה שהוא שלב פורטיס מבקש אותי מהקהל ומעלה אותי לבמה ואנחנו שירם יחד את השיר "אמריקה" למי שמכיר..... בקיצור הרעיון הוא שדייט ראשון הבחור פוגש אותי פעם ראשונה בחיים שלו ואני נוטשת אותו לטובת הבמה ולשיר עם כוכב הערב .... הוא היה די קצת לא הבין מה קורה .. יש לציין שלשיר על במה אחת עם פורטיס היה החלום הרטוב שלי עוד מגיל 14 זה הסיפור שלי .... אני מאמינה שיש יותר הזוים מזה מתארת לעצמי שגם לי יש רק קשה לי קצת ליזכור בגלל בלאקאווט שיש לי מהתקופה הזו שלכם , מאיה

דייט הזוי

נפגשתי עם בחור בן 20 לערך בניו יורק בדיוק כשיצא הסרט הראשון של שר הטבעות. הלכנו לסרט והבחור נראה עם שפה תחתונה גדולה יותר מהעליונה, בחור נמוך שמעשן וכל הזמן הוא קילל ואמר "פאקן, פאקן" להיות לידו היה ממש לא נעים ועוד הלכנו לסרט
מזל שבסרט הוא לא ניסה לגעת בי אחרת בכלל הייתי מתה. אחרי הסרט אמרנו יפה שלום ומאז לא ראיתי אותו ולא דיברתי איתו בכלל!

עוד אחד

כשחזרתי לארץ הכרתי בחור דתי ולא נעים להגיד אבל "ניצלתי" אותו ( דבר שאני בחיים לא אעשה היום) והוא השאיל לי פלאפון ישן שלו שלא היה בו צורך (כמובן שאני לא ביץ' עד הסוף ולא עשיתי שיחות יוצאות) וכשהוא בא לקחת אותו בחזרה היינו בחוץ עד 2-3 בלילה והוא רצה ממני נשיקה וכל הזמן ניסה לנשק אותי (ולא רציתי הוא דחה אותי) הוא גם שתה לידי משקה מוגז מפחית ובסוף עשה איזה גרפס...

עוד אחד הכי הזוי מכל ה-3

בחזרה לניו יורק הכרתי בחור נורא נורא תחמן, הוא נראה נהדר אבל על הידיים שלו קרוב לאצבעות היה שיער עבות שחור נורא דוחה חוץ מזה הכל היה נהדר, ישנתי אצלו וכשהיינו אצלו בדירה בערב הייתה לו מצלמה דיגיטלית שהוא השעין על הכיסא והוא הפעיל אותה כדי לצלם מה אנחנו עושים! הוא התקרב אלי וניגש לנשק אותי אבל אני קלטתי מה הוא עושה ושהוא מצלם וישר קמתי למצלמה ממש חצוף! אח"כ כשהיינו במיטה הוא אמר לי "אל תרדי לי" מפני שהוא נורא רצה שכן וזו הייתה הדרך שלו להעביר את זה. פגישה אח"כ נסענו לעיר אחרת ובזמן הנסיעה הוא הכניס את הידיים שלו למכנסיים שלי ומשם לאיבר הפרטי שלי הוא ניגש עם אצבע (כמובן ללא רשיתי) ונעצר בצד ביקשתי ממנו להוציא את היד והוא לא היה מוכן הוא רצה לעשות קודם משהו שאני לא רציתי (ולא הסכמתי) והוא לא היה מוכן להמשיך בלי זה...בסוף באה משטרה ולא הייתה לו ברירה אלא להמשיך...אני לא יודעת למה לא יצאתי מהאוטו באותו הרגע אולי בגלל שהייתי ילדונות ממש בזמן הזה ולא הבנתי את המשמעות בכל מקרה היום זה לא יקרה!

Mירב

New member
סלח לי...

ומה עם הסיפור שלך איפה?! וחוצמזה מה עם סקר על הכותרת? ככה יפה להתעלם מליאור?

הסיפור שלי יגיע...

חשבתי שיהא זה נכון לתת לאחרים במה, לפני שאני משתף גם. (ואני מקווה שגם את תשתפי!). בקשר לכותרת.. אני מנסה (בינתיים) לנתב את הפורום יותר לכיוון שלשמו הוא הוקם.

למעלה