הדייט ההזוי ביותר...

Mירב

New member
אז

קודם כל: שיתפתי. שנית: אתה יזמת את הכותרת אז פתאום ככה להפסיק בלי להסביר? לפחות שיהיה זוכה לנגלה האחרונה - בשביל מה "שברנו את הראש" ו"התאמצנו"
?! וחוצמזה: מה זה האתר הזה בחתימה שלך? חצי ממנו אי אפשר לקרוא ומה שאפשר - בכלל לא מובן...

עכשיו אני....

הכרתי דרך האינטרנט בחורה מקסימה, זרמנו עד השעות הקטנות של הלילה מול המסך של המחשב.. למחרת בערב שוב נפגשנו מול המסך של המחשב... דיברנו קצת בטלפון.. וקבענו להפגש, הפגישה נערכה באוירה ממש טובה, השיחה זרמה, האוירה הייתה כל כך טובה, שממש רציתי שהשעון ייעצר. מה גם, שבמהלך השיחה הבנתי שההרגשה היא הדדית.. למחרת דיברנו שוב, וקבענו שנצא לחוף היום בשישי בערב.. ביום שישי בצהריים, קבעתי עם חברים בשינקין, ואת מי אני רואה בבית הקפה ממול? את הבחורה שיצאתי איתה (ושאמור להיות לי דייט איתה באותו הערב!) יושבת עם איזה בחור, ובאיזה שלב הם התנשקו.... אני כל כך התעצבנתי, שאחרי כמה שניות שבהם רק הבטתי בה מרחוק.. החלטתי להתקרב... הגעתי אל השולחן שלה, והייתי כל כך עצבני אמרתי לה "את לא מתביישת?", חבל על כל שניה שבזבזתי עליך, את לא שווה את זה... היא הסתכלה עלי ואמרה "מה??? מה אתה רוצה ממני?"... אני כבר הסתובבתי והתחלתי ללכת... המשחק הזה לא התאים לי... הייתי כל כך עצבני באותו היום... כי כשהייתי איתה הרגשתי שזה היה כל כך נכון, וכל כך אמיתי... נו טוב.. טועים.. בערב הטלפון שלי מצלצל... מהעבר השני זו היא.. עצבנית משהו... ואני לא ממש הקשבתי... אפילו לא הבנתי מה היא רוצה ממני... ומבין כל המלמולים אני שומע אותה אומרת לי.. "אנחנו קובעים, ואתה בכלל בבית?" אני ישר הצעתי לה לחזור לקחת את התרופות שלה, ושאלתי אותה "תגידי, מה את רוצה מהחיים שלי?.." כדי לעשות את הסיפור קצר.... שנינו הבנו שקרה משהו מוזר.... הסתבר לי שאחותה התאומה סיפרה לה באותו היום על איזה תמהוני שהגיע לשולחן שלה היום כשישבה עם החבר שלה בבית קפה...

Mירב

New member
משלא ברור לי זה

העכרתם ודיברתם שוחחתם וזרמתם וניפגשתם.... איך לא ידעת כבר שיש לה אחות תאומה?!

yuli c

New member
וואו זה ממש הזוי...

רציתי לספר על הדייט ההזוי שלי אבל הוא ממש נורמלי לעומת שלך

פוליקר

New member
וואי... אני אלוף בדייטים הזויים ../images/Emo41.gif

לצערי.. חח היכרתי את מאיה בצ'אט באינטרנט ומייד התחברנו- התכתבנו עד השעות הקטנות של הלילה (או יותר נכון- של הבוקר) והחלפנו מספרי אייסי. התכתבנו המון, התעצבנו יחד וצחקנו יחד וכל אחד התחיל לבנות את הצפיות שלו כלפי השני... זה היה לפני ראש השנה, וכמנהגי בראש השנה הולכים לפסטיבל "בראשית" בכנרת, וכששאלתי אותה אם היא מכירה אז היא ענתה שבטח ושהיא הולכת לשם המון, אז כמה ימים לפני החלפנו מס' פלאפון וקבענו להיפגש שם ביום השני. חבריי ואני, כרגיל, הגענו יום אחד לפני הפסטיבל (ואנחנו גם עוזבים יום אחרי- כדי להאריך את השהות) וכמו תמיד- לפני הפסטיבל אין המון אנשים אז הלכנו לצ'אי שופ לשבת ולשמוע מוזיקה. מבטי נתקל שם על מישהי מקסימה ואנרגטית שרקדה והפנטה בחושניות... הסתכלתי עליה כל הלילה והיא קלטה אותי והרגשתי כאילו היא נשארת לרקוד בשבילי עם כל המבטים האלה... ככה כל הלילה הבטנו אחת בשני ולהיפך. למחרת, פתיחת הפסטיבל, המקום כבר התמלא אנשים אך שוב לקראת הלילה מצאנו אחד את השניה באותו צ'אי שופ ושוב הסתכלנו אחד על השניה כל הלילה במבטים שרוצים להתחיל אחת עם השני אבל לא יודעים איך או שנהנים מהמצב הזה של לעשות "פוזות"... ביום השני, כמו שקבענו אני ומאיה מהאייסי, התקשרתי אליה אך היא לא היתה זמינה. ניסיתי כמה פעמים וזה לא עבד ואז גם אני כיביתי את הפלאפון שלי כדי שהסוללה תחזיק לדברים חשובים יותר (אם אתקע לדוגמא או אצטרך משהו...). בלילה של היום השני של הפסטיבל (היום השלישי שלי כזכור) ישבתי שוב בצ'אי שופ להתענג על מוזיקת הרגאיי ושוב היא באה- אותה אחת שלא היה לי מושג מה שמה... כשהיא ראתה שאין מצב שאגש אליה פעם היא כבר חייכה אלי המון ולבסוף, בשעות הבוקר המוקדמות היא ניגשה אלי כשאני מסתכל לעבר הים, לזריחה. היא התיישבה ליידי מבלי לשאול וככה שתקנו כמה זמן. אחרי כמה דקות התחלתי לצחוק והיא הצטרפה וצחקנו, כשכולם מסביבנו ישנים, צחוק גדול ורועש ושמנו את הראש אחת על השני ו... התנשקנו... היה מאוד טעים והיה מאוד נחמד, ואז אמרתי לה "נעים מאוד קוראים לי אריק" והיא הסתכלה עלי ואמרה "אריק... היה איזה אריק אחד שקבעתי איתו והוא הבריז לי, אבל קיבלתי אריק אחר- ממש מגניב...". הסתכלתי עליה ושאלתי לשמה. "מאיה, היא ענתה" ואני נישקתי אותה שוב והתחבקנו כי היה קצת קר. אחרי דקה- שתיים נפל לפתע לשנינו האסימון והיינו בהלם- מה הסיכוי שזה יקרה? בין אלפי האנשים שבאו לפסטיבל שניפגש כך? זו מאיה מהצ'אט ומהאייסי!!! איזה עולם קטן... כמובן שאת היומיים האחרונים לפסטיבל בילינו יחד, אבל זה כבר סיפור אחר, אולי לגילאים אחרים :) נ.ב- היה לי עוד אחד עם אחת מאריאל שבא לפגוש אותי בת"א בטיילת, ואני באתי עם הגיטרה והיה מאוד נחמד עד ש- כשהלכנו יחד מחובקים היא התעלפה ופרפרה על הרצפה ואני נורא נבהלתי כי כולה חיבקתי אותה וכולם רצו אליה ואלי ואנ'לא ידעתי מה לעשות. מסתבר, שיש לה התקפים כאלה כל כמה זמן, לא עלינו- שתיהיה בריאה, ואחרי הקטע הזה קצת היה קשה לי להישאר איתה אז נפרדנו כידידים והעלתי אותה על מונית... חח

אני לא מאמינה ...!!../images/Emo9.gif

זה קורה שוב .... הצירופי מיקרים ההזויים האלה בהתחשבות שאני אותה מאיה ואני ו"פוליקר" העונה לשם אריק fבר לא דיברנו הרבה זמן ועבר הרבה זמן מאז אני יתקן את הסיפור שהוא אפילו עוד יותר הזוי ממה שידידי פה סיפר נכון... אני ואריק ניפגשנו באי סי קיו ... והחלפנו מספרי טלפון וקבענו להפגש בפסטיבל ...אני תמיד באה יום ליפני אבל די שחכתי מזה שאני קבעתי עם מישו כי כשאני באוירת פסטיבל אני בעולם אחר ... ובכן חברה שלי עבדה בצ'אי שופ התקליטן הגיע והתחלנו לירקוד חבורת בחורים נעצו בנו עניים .... די נחמדים .. לא דיברנו איתם יום למחרת ישבנו בצ'אי שופ לידם אני וחברותי המקסימות הם עישנו נרגילה ובאוירת הפסטיבלים הרוחנית צחקנו עישנו נרגילות ... אריק חובב נרגילות מושבע יש לציין ....ומפה לשם צחקנו (לא הייה כלום) הוא אמר שקוראים לו אריק אני אמרתי ששמי מאיה ולאף אחד מאיתנו לא נפל האסימון ... כי לא החלפנו אף פעם תמונות ניפרדו דרכנו שחכתי ממנו הוא שחך ממני יום למחרת אני מקבלת טלפון מידידי אריק קובע איתי להפגש בנקודת ציון מסויימת ... אני הולכת לשם מחכה רבע שעה והבחור לא מגיע !!! חזורת לחברותי בצ'אי שופ .....ואז מקבלת שוב שיחה לבחור לא הייה טלפון עליו. רק את של חברו ולפגישה שלנו הוא לא יכל להגיע עם המכשיר ואחרי שאני חזרתי לחברותי אני מקבלת שוב טלפון שואל אותי למה לא הגעתי.. ואני אומרת שהייתי שם אבל לא מצאתי אותו ..... ואז קבענו להפגש שוב באותה הנקודה .....ומי שוב לא הגיע ???????? אז שוב חזרתי ואז אמרתי לו שניפגש בצ'אי שופ .... ואני כשיש לי מצב רוח טוב אי אפשר לישלוט בי אני ועוד שתי חברות שלי מחכות ואז התחלתי ליצעוק "אריק!!!!!! אריק!!!!!!" פיתאום הפנים שעישנתי איתם נרגילה אומרות לי " את מאיה ??!?!?!?!" ואז לא האמנו שנינו למצב המצחיק הזה ....דיברנו על הצירוף מיקרים המטורף כל הערב .... ולמרות שידידי :) לא פירט מה הייה ....... אני אגיד ... התנשקנו על החוף .... זה הייה כול העניין הוא סיפר לי על הרבה דברים .....ואז כשקמנו להפרד התחבקנו .. אבל בלי להשוויץ יש משהו בחיבוק שלי שלא נותן לאנשים לעזוב .... הוא ממגנט כזה לפעמים אנשים באים אלי סתם מבקשים שאני אחבק אותם ...לא יודעת למה :) ואז הוא לא יכל לעזוב אותי כ"כ אז הדברים נעשו קצת יותר מתוחים מבחינה מינית ... אבל לא הייה "סיפורי סבתא לגדולים" אני מוחה על ההגדרה הזאת ....למרות שיכולתי להשאיר את ידידי בגירסתו הפרוקטיבית יותר:) .... אבל הכול ברוח טובה אריק אני מקווה עוד ליפגוש אותך מתי שהו יום אחד .... מה שלום אסי ? אני יודעת שזה מוזר שלא סיפרתי את זה מלכתחילה אבל זה כי לא זכרתי יש לי בלקאווט מטורף של תקופה בחיים שלי..... וגם כי היו לי כ"כ הרבה צירופי מיקרים מטורפים שאנשים חושבים שזה מפחיד...(גם אני) שלכם , מאיה נ.ב אני שואלת אתכם זה לא קצת הזוי שהמיקרה ההזוי הזה כותבים שני אנשים שאחת מהם ניכנסה לכאן לגמרי והשאירה הודעה והשני לא יודעת למה .... ומגלים שבעצם שההודעה הבאה תיכתב עליה :) בלי שהוא ידע שזו אני חחחחחחחחח..... זה כמו הפוך על הפוך זה עולם קטן מאוד

פוליקר

New member
עכשיו זה הקטע באמת הכי הזוי בעולםםם

משהו מטורף! אני כותב את הסיפור שלי ועולה למעלה לקרוא סיפורים של אחרים ופתאום אני רואה סיפור של אחת בשם מאיה- נכנסתי לקישור של השם שלה והופ- זו אותה אחת! מה קורה פה לעזאזל!!! הרי היא לא נכנסת לכאן אף פעם וזו פעם ראשונה גם שלי! חחחחח ונ.ב- נכון, לא היו סיפורי סבתא אחרי החיבוק והמתח המיני (מודה) אבל הוא כתב מלמעלה שמותר להגזים קצת בסיפורים ולהמציא חחחח רוצים לזכות לא? :))) משהו מטורף ביותר הקטע הזה !!!

דנטל

New member
התחרות פתוחה לכולם

וברגע שהתחרות התפרסמה בהודעה הגורפת של תפוז, אז ברור שיהיו מתחרים גם מהארץ.

התחרות פתוחה לכולם..

סעיף 2. 2.התחרות פתוחה בפני כל אדם המעוניין להשתתף. ואגב, הפרס ממש לא
.

דנטל

New member
אני לא טיפוס של דייטים, ובכל זאת...

כל מה שקשור לבחור הזה היה הזוי מההתחלה עד הסוף. סיפור ארוך. הלכתי עם ידיד (טל) וידידה (דנה) ל"לילות יפו". הצוואר היה תפוס וטל עשה לי מסאז' שתפס לי את הצוואר עוד יותר. דנה היתה אחרי לילה ללא שינה, בו בילתה עם החבר שלה, וכבר היה אחת בלילה של הלילה הנוכחי. נסענו בחזרה הביתה והורדנו את טל ליד הרכב שלו. אני נשארתי לשבת במושב האחורי כי כאב לי לזוז. עצרנו ברמזור אדום (טל היה ברכב מאחורינו) והבחור ברכב שעצר לצידנו ניסה לשדך לדנה את חברו שישב לצידו ושקשה היה לראותו בגלל החושך. דנה סירבה והסבירה שיש לה חבר. אני קלטתי רק את העיניים שדי היה בהן בשביל לענין אותי. אמרתי לה בצחוק שלא בסדר שהוא לא מנסה לשדך לי. הוא לא ראה אותי בגלל שגם אני הייתי בחושך. הרמזור התחלף לירוק והוא התחיל לנסוע. היא צפרה לו, הוא עצר באמצע הצומת והיא אמרה לו שאפשר לשדך לי. פאדיחות. אמר לה שנעצור במגרש שאחרי הרמזור הבא. הגענו לשם והוא יצא אלינו ובא לדבר איתי. אמר שהחבר שלו שקט וביישן. אוף, אבל גם אני. הכריח אותי לקום אל חבר שלו, למרות שכואב לי לזוז. הבטיח לי שמדובר באנטוניו בנדרס לוק אלייק. משום מה, זו ממש לא הפעם הראשונה שמבטיחים לי דבר כזה... וברור שמעולם לא קיימו. צעדתי לקראת הלא נודע. מבט אחד על הבחור וירד לי הצבע מהפרצוף. הוא אשכרה דומה לאנטוניו בנדרס רק עם שיער חלק וכמעט ריירתי לו על הקעקוע. הסתכלתי על דנה בפרצוף של "א-מא". דיברתי איתו קצת, בעיקר על מקומות הבילוי שלנו, והוא לקח ממני את מספר הטלפון וכעבור כמה ימים התקשר לקבוע דאבל דייט איתי ועם דנה ועם החבר שלו בבר שהם הולכים אליו קבוע. היה ברור שדנה והחבר (תסלחו לי, לא זוכרת את שמו) באים בשביל תפאורה רעשנית לשני ביישנים. וזה אכן כך היה - הם דיברו ואנחנו די שתקנו. כשכולנו כבר היינו במהלך הבירה השניה, החבר עלה למעלה לשירותים וקצת אחריו אנטוניו עלה לשירותים. הם ירדו משם, אמרו לנו שלום והלכו. השאירו אותי ואת דנה בבר. היינו בשוק. סיימנו את הבירה ויצאנו לרחוב. במשך כל ההליכה לרכב ובנסיעה הביתה נשפכנו מרוב מצחוק. בחיים לא חשבנו שזורקים ככה. אנטוניו עוד התקשר כמה פעמים אחרי זה, ובשיחה אחת גם היה ניתוק כאילו מישהו הפריע לו, אבל הוא אמר שהתנתק לו בטעות. אפילו פגשתי אותו באיזה לילה אצלי בבית בו ישבנו בחדר וראינו טלויזיה ובקושי דיברנו. לא שאלתי מה זה היה אמור להיות הקטע בבר. שמחתי לדעת שבכל זאת לא זרק אותי בחור שכל כך רציתי, וגם לא היה בי כעס מרוב שזה הצחיק אותי ואת דנה. כשהיה 3 בלילה הוא קם ללכת ונתן לי נשיקה פצפונת על השפתיים. ג'יז, כמה בערתי עליו כבר. לא הבנתי למה הוא מראה ענין ונשאר בקשר, אבל לא עושה כלום. לא הרבה זמן אחרי הפגישה אצלי בבית, הייתי במסיבה וידיד שלי (ויקטור) ביקש שאעזור לו עם הסלקטורית. חבר שלו הגיע עם שני זוגות נשואים ועושים להם בעיות בכניסה. ביקשתי שיצביע בדיוק על מי שצריך בשביל שלא יהיו לי פאדיחות. ויקטור הצביע על ידיד שלו וביקשתי שיראה לי גם מי שני הזוגות. ויקטור הצביע עליהם - אנטוניו, החבר שלו, ואשתו של כל אחד מהם. דווקא הלכתי לנסות לעזור להם ואז הם ראו אותי. ויקטור קיבל שיחת טלפון מהידיד שלו שאמר שהם לא נכנסו למסיבה. טען שהסלקטורית אמרה להם שאין להם סיכוי. אולי פחדו שאלשין לנשים. מעולם לא שמעתי יותר מאנטוניו.

Ronit FL

New member
דייט הזוי מהמאה הקודמת

נתחיל בעובדה שאחותי ובעלה הם שידוך של סבא וסבתא שלי וכתוצאה מההצלחה המסחררת של השידוך הזה, החליטה סבתי שגם אותי היא תצליח לחתן ואכן, יום בהיר אחד הגיע הטלפון הצפוי שבו נטען כי נמצא השידוך המושלם עבורי. לפני כן קיבלתי הרצאה שהבחורים הטובים הפולנים נגמרים ואני צריכה להזדרז ולמצוא לי חתן מהתפוצה הנכונה. ואני נכדה מקסימה שכמותי, הייתי באותו הרגע במצב רוח טוב במיוחד. לא זוכרת בדיוק, אבל כנראה היה משהו ספציפי שרומם את רוחי וגרם לי לענות את התשובה המתבקשת "נו, שיהיה". הבחור התקשר וקבעתי איתו בבית הורי. ככוח תיגבור היתה איתי חברה שאפשר לאמר שנולדה ללא הפילטר בין הראש לפה. בקיצור, התיישבנו, אפילו הגשתי לבחור כוס מים ושניים שלושה וופלים כיאה לתפוצה וחברתי היקרה החלה בתחקור ותשאול המועמד. לאחר סדרת שאלות מקיפה מצידה של חברתי בעוד אני מכחילה (מהחנקת הצחוקים) ומאדימה לפרקים, הודיעה החברה הנאמנה שלי שהיא נורא מצטערת אבל הוא לא התקבל... התחתנתי עם שוורצע.

למעלה