אני לא טיפוס של דייטים, ובכל זאת...
כל מה שקשור לבחור הזה היה הזוי מההתחלה עד הסוף. סיפור ארוך. הלכתי עם ידיד (טל) וידידה (דנה) ל"לילות יפו". הצוואר היה תפוס וטל עשה לי מסאז' שתפס לי את הצוואר עוד יותר. דנה היתה אחרי לילה ללא שינה, בו בילתה עם החבר שלה, וכבר היה אחת בלילה של הלילה הנוכחי. נסענו בחזרה הביתה והורדנו את טל ליד הרכב שלו. אני נשארתי לשבת במושב האחורי כי כאב לי לזוז. עצרנו ברמזור אדום (טל היה ברכב מאחורינו) והבחור ברכב שעצר לצידנו ניסה לשדך לדנה את חברו שישב לצידו ושקשה היה לראותו בגלל החושך. דנה סירבה והסבירה שיש לה חבר. אני קלטתי רק את העיניים שדי היה בהן בשביל לענין אותי. אמרתי לה בצחוק שלא בסדר שהוא לא מנסה לשדך לי. הוא לא ראה אותי בגלל שגם אני הייתי בחושך. הרמזור התחלף לירוק והוא התחיל לנסוע. היא צפרה לו, הוא עצר באמצע הצומת והיא אמרה לו שאפשר לשדך לי. פאדיחות. אמר לה שנעצור במגרש שאחרי הרמזור הבא. הגענו לשם והוא יצא אלינו ובא לדבר איתי. אמר שהחבר שלו שקט וביישן. אוף, אבל גם אני. הכריח אותי לקום אל חבר שלו, למרות שכואב לי לזוז. הבטיח לי שמדובר באנטוניו בנדרס לוק אלייק. משום מה, זו ממש לא הפעם הראשונה שמבטיחים לי דבר כזה... וברור שמעולם לא קיימו. צעדתי לקראת הלא נודע. מבט אחד על הבחור וירד לי הצבע מהפרצוף. הוא אשכרה דומה לאנטוניו בנדרס רק עם שיער חלק וכמעט ריירתי לו על הקעקוע. הסתכלתי על דנה בפרצוף של "א-מא". דיברתי איתו קצת, בעיקר על מקומות הבילוי שלנו, והוא לקח ממני את מספר הטלפון וכעבור כמה ימים התקשר לקבוע דאבל דייט איתי ועם דנה ועם החבר שלו בבר שהם הולכים אליו קבוע. היה ברור שדנה והחבר (תסלחו לי, לא זוכרת את שמו) באים בשביל תפאורה רעשנית לשני ביישנים. וזה אכן כך היה - הם דיברו ואנחנו די שתקנו. כשכולנו כבר היינו במהלך הבירה השניה, החבר עלה למעלה לשירותים וקצת אחריו אנטוניו עלה לשירותים. הם ירדו משם, אמרו לנו שלום והלכו. השאירו אותי ואת דנה בבר. היינו בשוק. סיימנו את הבירה ויצאנו לרחוב. במשך כל ההליכה לרכב ובנסיעה הביתה נשפכנו מרוב מצחוק. בחיים לא חשבנו שזורקים ככה. אנטוניו עוד התקשר כמה פעמים אחרי זה, ובשיחה אחת גם היה ניתוק כאילו מישהו הפריע לו, אבל הוא אמר שהתנתק לו בטעות. אפילו פגשתי אותו באיזה לילה אצלי בבית בו ישבנו בחדר וראינו טלויזיה ובקושי דיברנו. לא שאלתי מה זה היה אמור להיות הקטע בבר. שמחתי לדעת שבכל זאת לא זרק אותי בחור שכל כך רציתי, וגם לא היה בי כעס מרוב שזה הצחיק אותי ואת דנה. כשהיה 3 בלילה הוא קם ללכת ונתן לי נשיקה פצפונת על השפתיים. ג'יז, כמה בערתי עליו כבר. לא הבנתי למה הוא מראה ענין ונשאר בקשר, אבל לא עושה כלום. לא הרבה זמן אחרי הפגישה אצלי בבית, הייתי במסיבה וידיד שלי (ויקטור) ביקש שאעזור לו עם הסלקטורית. חבר שלו הגיע עם שני זוגות נשואים ועושים להם בעיות בכניסה. ביקשתי שיצביע בדיוק על מי שצריך בשביל שלא יהיו לי פאדיחות. ויקטור הצביע על ידיד שלו וביקשתי שיראה לי גם מי שני הזוגות. ויקטור הצביע עליהם - אנטוניו, החבר שלו, ואשתו של כל אחד מהם. דווקא הלכתי לנסות לעזור להם ואז הם ראו אותי. ויקטור קיבל שיחת טלפון מהידיד שלו שאמר שהם לא נכנסו למסיבה. טען שהסלקטורית אמרה להם שאין להם סיכוי. אולי פחדו שאלשין לנשים. מעולם לא שמעתי יותר מאנטוניו.