קבעתי שיא עולמי - הדייט הכי קצר
הוא היה מאילת הרחוקה ואני מקיבוץ איי שם בצפון הארץ...הכרנו באינטרנט, באחד הצ'אטים, היה בו משהו מדליק, היה לו חוש הומור עוקצני משהו וזה סיקרן אותי, אז מצ'יטוטים עברנו לשיחות טלפון אך אלה לא נמשכו לאורך זמן כי האותה תקופה הייתי בשלהיי לימודיי האקסטרניים לכןהשיחות כשם שהתחילו כך נפסקו. כך הזמן עבר, חלפה לה חצי שנה וערב אחד שכבתי לי במיטתי בתוך פיג'מת פוטר חמימה מתרפקת על ספר טוב לפתע טרררררר, הפלפון הנוראי צלצל, מעבר לקו היה אותו בחור אילתי "תשמעי אני פה בסביבה, בא לך להפגש, נלך לאיזה פאב, נשתה משהו אולי?!" אמרתי לו שלא ממש מתאים לי, אני בפיג'מה, בלי איפור, כבר הורדתי את העדשות מגע ואני עם המשקפיים הלא מי יודע מה מחמיאים...והוא בשלו לוחץ, דוחק, דוחף, מקרצץ (כיאה לגבר ישראלי טיפוסי), לבסוף אמרתי לו שהכי הרבה שאני מוכנה זה להזמינו אליי לכוס קפה והבהרתי לו שלצאת מהפיג'מה אני לא מוכנה. הסברתי לו איך להגיע וכשבאה השעה יצאתי לקבל פניו...אני עם פיג'מתי, עם השיער הפרוע ועם העיגולדים מחכה בחניית הבית, שומעת המיית צמיגים מתקרבת, אני מורידה את משקפיי לנקות את הזגוגיות, לא מאמינה למה שרואות עיניי. לעברי מתקרבה סוזוקי ספורט אדומה עם גג פתוח, באה ובחריקת בלמים מחרישת אזניים עוצרת לידי. מתוכה יוצא איש קטן עם קרחת נותן לי חיוך אווילי ונוסף על מראהו הלא מי יודע מה מרהיב, הוא לבוש חליפת טוקסידו שחורה עם צווארון סיני (אני מקווה שככה קוראים לזה), מה אני אגיד לכם, התפללתי שיגיע וואן דם עם פטיש 3 טון וייתן לי על הראש כדיי לקבור אותי רק שהדבר הזה לא יבוא אליי הביתה...החלטתי לעשות צעד אמיץ - הושטתי לו את ידי אמרתי לו "נעים מאוד, אך לא נראה לי שזה זה..." האיש הקטן אמר "נעים גם לי" לחץ את ידי ברפות מה, נכנס לאוטו האדום שלו שם גז ונסע... וזהו הסיפור על הדייט הקצר ביותר בהיסטוריה, ולפניי שאתם מגדפים ומשמיצים את ה"מכשפה עם הפיג'מה"...לא אני לא חושבת את עצמי למשהו מיוחד אבל מראש זה לא היה נראה זה וכ"כ רציתי לחזור למיטה ואל הספר ולהתחיל בשיוחות חולין מנומסות ומאולצות שסיומן ידוע מראש לא התחשק לי אז הייתי צריכה קצת להיות לא ממש מנומסת...תסלחו לי על זה, לא?!