הסינגל החדש, וכל מה שקשור אליו!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifנסגד. וכל מילה נוספת מיותרת.../images/Emo47.gif

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifהשיר ממש ממש יפה^

אני כ"כ מאוכזבת שלא שמעתי אותם בלייב ברדיו : \ כנראה לא הייתה לי התוכנה וזה כל הזמן לא השמיע לי למרות שהיה כתוב שתי דרכים , אוף :\

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif השיר נחמד..הם ממש נישמעים כמו

גרין דיי ^_^..חח אבל שיר יפה :]]..הקולללללללללללל של דני

MoVe AlOnG

New member
אאאאעעעעעע

וואי השיר החדש מדהים!!!!! לגמרי אהבתי את המילים שלו. במיוחד את הפזמון: So here's another song for the radio And here's another line from the heart So don't pretend you hate us as you sing along As we all look the same in the dark והקטע של we don't care מדהים!!!! זה הכי מאגניב ששומעים ככה את כל הקהל. בטח אם יעשו לזה קליפ הוא יהייה הופעה חיה כזאת. מאגניב. ומישהי מכירה את הסדרה שהייתה מזמן "הגומונים"? ההתחלה של השיר החדש מזכירה טיפה את השיר של הסדרה הזאת. http://www.youtube.com/watch?v=Eni0LHAS464 או שזאת רק אני

N e r d y

New member
רק אני

לא אהבתי בפעם הראשונה ששמעתי?
אחר כך שמעתי אותו עוד כמה פעמים ואהבתי, חחחח כנראה שלוקח זמן להתרגל. __הקול של דני__

kelly7i

New member
זה בכלל לא ~כ"כ~ שונה.../images/Emo71.gif

לא מבינה למה אתם מתפלאים שהם שינו וזה. ציפיתי האמת לשינוי קצת יותר חד..

MissMaya

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo45.gif

נכון, זה לא ממש שונה... והם גם אמרו את זה שהם לא ממש הולכים להשתנות בסגנון המוזיקלי שלהם.

Sharon Kez

New member
חחחחחחח גם אני ככה..

בפעם הראשונה לא התלהבתי כל כך. גם בפעם השנייה לא. אממ, וגם השלישית חחח אבל זה מקפליי אז אחרי חרישות של השיר הוא באמת נשמע כבר יותר טוב <: במיוחד הקול של דני - הקטעים שהוא שר לבד
באמת מחזיר אותי לתקופות של פעם חח רק בשביל הקטעים האלה אני אשמע אותו מלא<: ו- everybody knows זה שיר חדש של מקפליי? :O מישהי יכולה להעלות לי להורדה או משהו?

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחח ביטצ'../images/Emo11.gif

אני עוד אחזור מוהאהאה<: וואי, אחלה שיר.. אהבתי יותר מוואן פור דא רדיו.. תודה כפרה.

Orange Sky

New member
)&*^%$#@&%$#

שיר יפהD: אבל שונה ממקפליי צריך להתרגל אבל זה יפה דני|מאוהב[

kelly7i

New member
לא חוכמה לדבר על שיר חדש../images/Emo71.gif

בלי לשים אליו קישור ! *נכנסת לשמוע לפי קישור שמישי העלתה
* אעעע מתח!

ligalosha

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifהוהו השיר החדש כזה כוסון!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הוא מהמם
כ-מ-ו-ב-ן שכבר חפרתי עליו כל היום בכיתה והצלחתי להדביק 4 ילדות!
יש לי כבר 7 ילדות שמושפעות ממני והתחילו להעריץ את מקפליי ~מאושרת~
בהתחלה הוא נשמע לי גם דיי מוזר אבל אחרי החרישות מתמכרים ... הוא קצת מזכיר (בסגנון) את Friday Night לא? טוב לא יודעת ,אני ממש אוהבת אותו ומחכה כבר לדיסק

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא עפתי. ../images/Emo4.gif ../images/Emo11.gif

זה לא מכוער אבל לא אהבתי במיוחד. יש בזה עדיין את הפופיות שלהם, אבל המילים די נוקבות ודי מביעות את מה שהם רוצים. וביחד עם אווריבדי נואס זה אותו סגנון בעיקרון, לא באלי שכל האלבום יהיה כזה.. ><" נקווה שהקליפ יהיה מרתק :]] תודה לכולן על הקישורים, התמונות וזה DDD:

למעלה