הסינגל החדש, וכל מה שקשור אליו!

dougie10

New member
אני מסכימהה...

אני לא התחברתי בפעם הראשונה בפעם השנייה זה היה בסדר...השיר יפה...הוא לא מושלם בעייני....everybody knows אהבתי לא אכפת לי שהאלבום יהייה ככה...אבל....=\ לא יודעת אני לא רגילה זה מוזר...אני רוצה שהם יחזרו לסגנון השני....

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifשיר חמוד ותו לא.נ ק ו ד ה . .

הקול של דני אבל ממש יפה החזיר אותי טיפ טיפ טיפ טיפה לעבר

sweet shir

New member
שיר נחמד, לא התלהבתי. חמוד ותו לא.

וגם המילים לא כאלה נוקבות בעיניי, די דביליות. הו וול, אמרתי את זה גם על THNL... אולי אני צריכה זמן להתרגל. לעומת זאת, את אווריבאדי נואוז מממממממממש אהבתי. והמילים כן היו נוקבות ויפות בעיניי. ומצד שלישיXD, תזכרו גם שפליז פליז הוא מממממש לא השיר הכי יפה במושן והוא היה הסינגל הראשון, ככה שזה לא בהכרח מראה איך האלבום יהיה. בואו נגיד את זה ככה, אם זה לא היה שיר של מקפליי לא הייתי שומעת אותו יותר מפעם אחת. ובגלל שזה מקפליי בטח אני אחרוש ואוהב אותו בסופו של דבר... ~חפירה~

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif דווקא המילים פה קצת יותר סבירות

מTHNL. ויש פה כמה משפטים שכן מדברים על עצמם ועדיין כאילו פונים לחברת התקליטים הקודמת שלהם:
"I'm hurt, but I'll be fine Put you fist in the air, Raise your voice and declare, Singing: "We don't care" "There's great expectations that weigh on our heads So here's to the liars who dream and conspire Against the admired, we hope you drop dead"​

sweet shir

New member
לודעת, זה נשמע לי טיפה מטופש בכמה קטעים.

לא אוהבת את התחביר.
וכן, הקטע השני חזק. אבל לא עד כדדדדדדי כך. ונגיד אווריבאדי נואוז הרבה יותר, וזה למה גם יותר הרבה.

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifשיר מדהים ! D:

אני מקווה שבקרוב מאוד יהיה אותו בגרסא יותר טובה ^^

ligalosha

New member
../images/Emo207.gifעזרה

היי מישהי יכולה בבקשה להעלות לי את David Cook - Billie Jean ? (סורי אם כבר העלו את זה לפה וביקשתי שוב ,פשוט דיי לא מזמן התחלתי לאהוב את דייויד ולא ממש הסתכלתי על שירים שהעלו פה מקודם...) חח שמו את זה בפרומו ל"אורות ליל שישי" ב-יס
לפחות דבר אחד טוב הם עושים . לא שוכחת להם את "אין MTV Hits ב-יס"
וואו חפרתי
אקיצר אם למישהי יש את השיר אני אשמח אם תעלו

ligalosha

New member
סורי ../images/Emo4.gif

אבל למישהי יש אתזה ויכולה להעלות לי בבקשה?

Maddie

New member
אני אעלה לך../images/Emo70.gifשיר מעולה../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

למעלה