הפרק השבועי - 2X20

Tal2012

New member
אני לא הייתי סומכת על צ'ייס ../images/Emo3.gif

יותר מבחור חמוד ויפיפה.. אין בו יותר מידי תוכן במוח
( התסריטאים אשמים ! ) גם צ'ייס הוא כמו ה " כלב שעשוע " של האוס.. האוס עושה איתו כרצונו

lovely max

New member
אולי הוא סומך שלהאוס יהיה אכפת יותר

והוא יעשה מאמץ למצוא את הפתרון כשקמרון חולה.

Zeitonie

New member
למה שהואמ יחשוב ככה?

מתי בדיוק האוס גילה אכפתיות יתרה בנוגע לקמרון? לא כשהיא הייתה בסכנה להדבק באיידס. ובעצם, גם לא בכל פרק אחר, לפי מה שאני זוכרת. אז למה שפורמן יחשוב שעכשיו זה יהיה שונה?

lovely max

New member
הוא כן גילה אכפתיות

גם בעניין האיידס שלכאורה הוא היה אדיש, שימי לב שהוא זה שדאג שקמרון תיקח את בדיקת האיידס למרות שהיא פחדה, ושימי לב שהוא פתח את המכתב עם התוצאות לפניה. גם עכשיו הוא נסע לבית וסיכן את עצמו. אני לא זוכרת אם לפני או אחרי שקמרון נדבקה, ואני לא זוכרת אם כבר היה ברור שהוא יודע או לא (לא ראיתי אתמול), אבל זה בהחלט מראה שאכפת לו. ולכל אורך הפרק ראו שאכפת לו מפורמן. המקום היחיד שחוסר האכפתיות שלו הפתיע אותי -אחרי הלילה של צ'ייס וקמרון. אבל הרבה דברים לא היו הגיוניים בקטע הזה. כלומר, שניים מהצוות שכבו יחד וזה לא משפיע בכלל על היחסים בצוות?

Zeitonie

New member
ברור שהוא לא היה אדיש באמת,

אבל כלפיי חוץ, לאנשים שלא רואים את האוס לבד, ברגעים האישיים שלו עם עצמו, כמו שאנחנו רואים, זה נראה הכי חוסר אכפתיות בעולם. גם בקטע עם האיידס - פורמן וצ'ייס שואלים אותו: כאילו מה, אתה בסדר בכלל? הוא השתעל עליה דם, יכול להיות שהיא חולה, שכל החיים שלה פשוט נדפקו כרגע, ואתה מתנהג כאילו כלום. אנחנו מבינים שהוא לא באמת אדיש. לא נראה שגם הם מבינים את זה. רגע! מה ז'תומרת, קמרון נדבקה? זה כבר חלק ב'? או שפספסתי משהו? זה לא חייב להשפיע על היחסים בצוות. לפורמן לא אמור להיות אכפת, תיאורטית, גם להאוס לא. השניים היחידים שזה יכול להשפיע על היחסים שלהם, הם צ'ייס וקמרון. כנראה שהם היו מספיק מבינים, אוקרובים, או בוגרים, או מה שזה לא יהיה, כדי להבין את הסיטואציה, את הסיבה למה שקרה, ולהתגבר על המבוכה בשקט בצד. לא חייבת להיות השפעה רצינית כל-כך. למרות שתכלס, כשחושבים על זה - חוסר אכפתיות מצד האוס: האם באמת? למה הוא מתעקש להעלות את הנושא ולהראות שהוא מודע לכך? חוצמזה, שתכלס, אם היא נדבקה, אז עכשיו גם צ'ייס נדבק. הוא דווקא אמור להיות לפחות מעט מודאג.

lovely max

New member
ברור שכלפי חוץ

האוס נראה אדיש, אבל נתתי לך דוגמה לפעולות שהוא עשה, לא רק רגעים אישיים עם עצמו. אני פשוט מחפשת אותם ופורמן לא. וכן, רצוי שצ'ייס יהיה מעט מודאג, או שלפחות הצופים יהיו, ואולי בשביל זה בסוף hunting צ'ייס מסתכל במראה ורואה סימן נשיכה על השפתיים שלו. ואני לא חושבת שהמצב יכול להישאר אותו דבר. זה לא ריאליסטי. לא שאנחנו מחפשים ריאליזם בתוכנית, אבל ... אגב לא התכוונתי שהיא נדבקה, סתם טעות. זה לא אומר שהיא לא נדבקה. לימדו אותי זהירות בפורום הזה :)

Zeitonie

New member
ברור..

שזה לא אומר. אולי היא נדבקה. אולי לא. לא מוזר לי שהיחסים ביניהם נשארו אותו דבר, מוזר לי שלא הייתה למקרה שום השפעה בכלל. כלום. הם לא הזכירו, לא דיברו, לא חוו רגעים מביכים שלא היו קשורים למה שהאוס אמר. כאילו כלום. התעלמות. זו בדיוק הנקודה שפורמן לא. פורמן רואה בהאוס מישהו חסר רגישות ואכפתיות, שלא ממש מזיז לו. הוא לא סומך על העובדה שלהאוס יהיה אכפת יותר מקמרון, והוא אשכרה ייעשה משהו. סביר יותר שהוא סומך על קמרון עצמה.

J e i n

New member
זהו שאני לא חושבת שהוא סומך עליה ->

בעיניים עצומות *עושה העתק הדבק של מה שכתבתי למעלה* אני לא חושבת שפורמן באמת האמין ש*זה* מה שיציל אותו. אני חושבת שהוא פשוט חש חסר אונים, כעס באופן כללי שהוא נקלע למצב הזה, ושהוא עלול למות. הוא ידע שזה לא אשמתם של קמרון והשאר, אבל הוא רצה להוציא את הכעס שלו איכשהו ולהתנקם בהם על זה שכביכול הם לא מתאמצים מספיק בשביל להציל אותם, כאילו "אם אני נופל אז אתם (והוא בחר בקורבן שהתאים לו הכי הרבה) באים איתי".

y 1 6

New member
פרק מדהים אבל..

מי הם חושבים שהם?! מנסים להרוג לי את עומר!!!! הבנאדם פשוט כישרון..שלא לומר גם נראה טוב חיחיחיחחי;) פשוט סדרה גאונית.. אשכרה אספו שלושה שחקנים מעולים בריטי אמריקאי ואוסטרלי.. אמממ יש לי שאלה..עם מישו מוכ לספר לי איך יגמר כל הנושא הזה עם פורמן..לא אכפת לי שזה ספוילר לא רוצה לחכות עוד שבוע חחחח:)

Word Up

New member
את מתכוונת ההפקה או האוס שמנסים

להרוג את עומר?
ספולירים זה לא אני,ואני מניח שכולם יושנים עכשיו

y 1 6

New member
חחח ספוילרים זה לא אתה? :)

אממ אני מכורה לספוילרים.. רציתי לשאול..איפה אני יכולה לראות את העונה הראשונה..כי פספסתי אותה..התחלתי לראות רק מעונה 2 וגם ככה חברה שלי הורגת אותי על זה שלא ראיתי.. אתם יודעים אם ישדרו את העונה הראשונה שוב..או דרך האינטרנט..דיוידי או משו כזה.. תודה מראש:)

Word Up

New member
אם אני לא טועה ישדרו שוב את 2

העונות בHOT3 עד שתגיע אליהם העונה השלישית.

Benjamin Turner

New member
אם את באמת במתח (למה? את הרי לא

באמת מאמינה שיהרגו את אחד מהדאקלינגז, נכון?), את יכולה לקרוא את הסינופסיס באתר של פוקס (http://www.fox.com/house/episodes/221.htm ), ואשכרה אספו שישה שחקנים מעולים: ארבעה אמריקאים ושני בריטים

2X20 - EUPHORIA

חבל לי שהם לא הצליחו להציל את השוטר, לא ראינו מספיק ממנו. פורמן התחרפן בצורה מאוד מוצלחת לאורך כל הפרק - מההתחלה בה הוא משועשע מהמצב ועד הסיום. הקטע בו האוס שאל מי רוצה ללכת לדירה היה משעשע. אני לא יודעת למה, אבל אני לא שונאת את פורמן. עד הסיפור עם קמרון כולם טענו שפורמן מעצבן ואני אמרתי שאין לכך סיבה. עכשיו יש סיבה ועדיין אני לא שונאת אותו. לא שאני מחבבת אותו, אבל אני גם לא לא מחבבת אותו. יש אפילו קטעים בהם הוא מעורר בי סימפטיה (זה לא היה חמוד כשהוא עשה לעצמו בדיקות?) וזה גורם לי לתהות האם משהו בי לא בסדר
היה חמוד גם איך שלהאוס היה אכפת ממנו. בעצם, אני לא חושבת שהיה אכפת לו יותר מאשר בדרך כלל, אלא שזו הפעם הראשונה (אני לפחות לא זוכרת אף פעם אחרת) שבה הוא מודה באחריות על משהו רציני כזה. לא הפריע לי כ"כ שווילסון לא היה שם הרבה, כי איכשהו זה לא התאים. גם כשהוא כן היה שם, היה משעשע לראות איך האוס השתיק אותו כי זה לא היה הזמן לשיחות נפש מהסוג המטופש שהם אוהבים לנהל. היה פרק מעניין ומותח מאוד. נתראה ביום שבת. ציטוטים שאהבתי: Foreman: The fact that I’ve grown bored by your insanity is proof of nothing. Foreman: Get out of my temporal lobe, House.

למעלה