הפרק השבועי - 2X20

shahar615

New member
פרק גאוני

האוס לגמרי פיצה על החוסר במרפאה בזכות חדר המתים: Guy: Did anyone hear a…[Sees House with the gun] House: I shot him! He’s dead! פרק מצחיק מאוד. לא כמו של שבוע שעבר אבל מצחיק. פורמן ממשיך להיות מאנייק כאילו זה כל תפקידו בסדרה.... הוא באמת חשב להדביק את קמרון במחלה סופניית כדי שהיא תוכל ללכת לדירה ושאולי תמצא שם משהו שיבריא את שלושתם?! אני כבר מתה לדעת מה יהיה בפרק הבא...

J e i n

New member
מסכימה לחלוטין עם הקטע הזה:

האוס לגמרי פיצה על החוסר במרפאה בזכות חדר המתים: Guy: Did anyone hear a…[Sees House with the gun] House: I shot him! He’s dead!

פורמן הזה...../images/Emo5.gif../images/Emo190.gif

מה שהוא עשה לקמרון... ואיך היא כל הפרק היתה תמימה ורצתה לעזור לו..אחרי כל מה שהוא עשה לה.. ואהבתי ת'קטע שהאוס רצה שמישו ילך לדירה וכשקמרון התנדבה הוא אמר שלא צריך... ואיך שהוא כעס על וילסון..כשהוא(האוס) אמר לו(וילסון) שאצלו(וילסון) אף אחד לא ימות בגלל מטופל

סלוניק

New member
מישהו שם לב לפרט הטריוויאלי הזה:

שמו של השוטר הפצוע, הוא "ג'ו לוריא" (Joe Luria).

Benjamin Turner

New member
ואו, יפה שעלית על זה, בחיים לא

הייתי חושבת על זה (מה כיוון אותך, אם מותר לשאול?). כמובן שזו לא בדיוק אנגרמה מושלמת (hugh ו-joe, זתומרת), אבל קריצה נחמדה

סלוניק

New member
השם שלו לא הוזכר בפרק.

ניסיתי לחפש את זה שוב בתסריט (יש אתר חביב שמספק את התסריט המלא של הסדרה, Euphoria הוא הפרק הכי מעודכן שלו) אבל גם שם הוא לא מופיע. הסתכלתי באתר של הסדרה ושם הוא רשום כ-Officer Joe Luria (כנראה בתסריט המקורי).

Benjamin Turner

New member
כן, תיארתי לעצמי שראית את זה באיזה

סינופסיס, התכוונתי שיפה שקלטת שזו אנגרמה.

lightanddark

New member
עזבו טיסת הפיניקס

הוא ממש מוכר לי!!!! מסתבר שזה ריילי מאי.אר לקח לי זמן (לא הרבה רק שלושה ימים

סלוניק

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

הוא מוזכר בהקלטת טייפ של פורמן - "Curnick sign negative. Rosinski sign. Single positive. Patient Joe Lureia destimal and proximal arm contractures. Duration four seconds".

ToryMaster

New member
אני תוהה

רק אני שמתי לב לזה שפורמן כל כך בוטח בקמרון ובשאר הצוות, שהוא אפיל ולא חשוב על זה שהוא מסתכן בלהרוג אותה, כי היא תציל את כולם?

אני לא חושבת שהוא בכלל תהה לגבי

אם הוא יהרוג אותה או לא, הוא פשוט חשב רק על עצמו. אבל כן, יש משהו במה שאת אומרת

Zeitonie

New member
או שהוא סומך עליה בעיניים עצומות,

כי יש לה קטע מוזר של אכפתיות ומוסריות. תכלס, הייתם מצפים שהוא יפחד שהיא תדפוק אותו אחרי הקטע עם המאמר.. (אני מתה שיהיה כבר המשך....)

סלוניק

New member
בעיקר כי אין לו (ולה) ברירה אחרת.

מעניין אגב שעוד לפני קמרון צ'ייס עשה לפורמן בדיקה בחדר הבידוד, ופורמן לא ניצל את ההזדמנות או תכנן משהו בסגנון (למרות שחלק ניכר מהצופים ישמח לראות את צ'ייס גוסס).

למעלה