השיר/קליפ החדש של טאריה

דעתי על הקליפ והשיר.

בהתחלה חשבתי שזה שיר ממש משעמם, ועכשיו זה שיר שקצת התחלתי לחבב אבל יש לו קליפ ממש מפגר. ושיר שמתחילים לחבב הוא אף פעם לא שיר חזק. ומה הפואנטה של הסוף? היא הולכת לבד ובסוף שתי הילדים עושים עוגה עוגה במעגל נחוגה. אז היא לא הולכת לבד? או שהיא הולכת עם הקוף הזה שהוא חצי קירח שעונה לשם מרצ'לו? טוב שיהיה. קיצר הצפיות ביוטוב מדברות בשם עצמם,נשארו לטאריה כמה תומכים מהתקופה של נייטוויש, אבל כמו שרואים זה לא משהו רציני. רק 23000 צפיות בינתיים. כשאמרנת עלה הוא קיבל 500 אלף תוך זמן קצר, ועכשיו כבר מיליון ומשהו צפיות. אין פה אחד או אחת שלא מבין/ה שטאריה לא יכולה להצליח בלי נייטוויש. כי אתם הקשבתם לטאריה עם מוזיקה של נייטוויש וטאריה בלי נייטוויש היא פשוט זמרת אופרה בלי המטאל הסימפוני לצידה, שזה בעיקרון כלום.

דעתי

בהשוואה לכל השירים הבינונים שהיו לה עד עכשיו זה מדהים!.. בכל השירים האחרים שהיו לה עד עכשיו (you would have loved this, tierd of being alone etc..) נשמעו כמעט מעולים וכמעט כמו טאריה, כאן אני מסכימה עם שני, בהחלט מורש פה משהו שלא היה בשירה שלה עם נייטוויש- יש פה הבה יותר רגש. המילים מעולות, אני חושת שזה שיר ממש עצוב. גם הקליפ מעולה!! בהשוואה לאמרנת'- לא, זה לא כמו אמרנת', אני לא בטוחה שאפשר להגדיר את אמרנת' כשיר מטאל לגמרי כי בגלל אנט הוא מקבל צבע פופי יותר, כך שבהשוואה לI walk alone- I walk alone נשמע כמו בלדת מטאל ויותר קרוב לשם מאשר אמרנת'. ניראה לי שהאלבום החדש של טאריה (My winter storm) הולך להיות חזק!

Baka Hazi

New member
לדעתי...

שיר די נחמד...והקליפ ממש ממש מושקע ונראה לי שגמני מתחילה להתמכר לשיר

galitb84

New member
אני אישית אהבתי מאוד את השיר והקליפ

וגם את שאר השירים שלה שהתפרסמו. וכל הדיון שהיה כאן, וכל המילים המוכערות שיצאו מכמה מכם לפי דעתי אינה במקום. עליכם לזכור, שלכל אדם יש את הזכות לעשות את המוסיקה שהוא אוהב ובאופן שהוא רוצה. מדהים אך שברגע שטריה עזבה את הלהקה פתאום יוצים מילים כה רעות מהפה. חבל. אף אחד מאיתנו לא יודע באמת את הדינמיקה שהיתה בלהקה, וגם אם הם פרסמו את המכתבים השונים, כמו שתומאס אמר בראיון החדש: יש הרבה מאוד פרטים שלא ידועים לכולם. הרי יש לזכור שהם בני אדם כמו כולם, למרות שהם עושים מוסיקה מדהימה והם מפורסמים. אז מי שרוצה, שישמע את המוסיקה של טריה, ומי שלא רוצה שלא ישמע. אבל לבוא ולקלל זה לא במקום. לפחות לדעתי.

Shusho

New member
זה נשמע כמו שיר אירוויזיון,

וזהו. באמת אין לי מה להגיד על זה.

האיפור שלה מפחיד אותי.

ומה הקטע עם השיער הג'ינג'י, ולמה הילדה נראית כמו שלגיה?! ומעבר לנקודות המטרידות האלו, אהבתי את הקליפ והשיר. P: לא ידעתי על קיומו בכלל עד עכשיו.

Run for a Fall

New member
אז ככה

*זהירות, חפירה ארכיאולוגית בהמשך X: * לא מזמן באמת שמעתי את השיר של טאריה כמה פעמים והאמת שדי אהבתי. הוא לא ממש מטאל ויותר נשמע כמו שיר פופ עם גימיק של רוק אבל לא נורא, הוא עדיין ממש נחמד - והקול של טאריה יפה כל כך (כמו תמיד :p ) אבל (!) זה בשום פנים ואופן לא יותר מוצלח מאמאראנת' או אווה... והסיבה היא שהלחנים של תומאס הרבה יותר חדהימים .כן כן, גם אם אמאראנת' זה אבבה בשביל חלק מכם - זה עדיין קליט בטירוף וזה רק מוכיח את הכשרון של תומאס - הוא יכול לכתוב שירים ארוכים ומסובכים כמו TPATP או GLS וגם שירים קצרים וקליטים כמו אמרנת' ונמו. בקשר לאלבום, מאוד אהבתי אותו ומאוד אהבתי את הקול של אנט אבל הבעיה שלי עם האלבום היא כזאת - נייטוויש יצרו המון הייפ סביב האלבום בטענה שהוא יהיה האלבום הטוב ביותר שלהם ובלה בלה בלה ואני חושב שהוא לא האלבום הכי טוב, אולי די רחוק מזה אפילו.. ואולי בשבילי TPATP הוא אחד השירים הכי טובים שלהם אבל הם גם הכניסו כמה שירים די סתמיים למען האמת, שאני לא מבין למה הם מצאו את דרכם אל האלבום... ואני מדבר על BBB שהוא די בינוני ועל COHLB שנשמע יותר מדי דומה לאוונסנס (אני מאוד אוהב אוונסנס, אבל לא שנייטוויש נשמעים כמוהם. נייטוויש זה נייטוויש ואוונסנס זה אוונסנס) FTHIOH שהמילים שלו יפות וגם המוזיקה נחמדה אבל הוא בקלות יכל להיות שיר של איזו להקת אימו עם הפתיח הזה - ולא, זו לא אשמת אנט. אלו השירים עצמם, הלחנים, ולא הסולנית. אני חושב שהציון שמשקף את האלבום הוא 8 - טוב אבל לא טוב מספיק, במיוחד אחרי כל כך הרבה אלבומים טובים... בנוסף היו לי כמה אכזבות מכמה שירים כמו Sahara שהבטיח להיות הSiren הבא ויצא טוב אבל לא אומנותי ומלנכולי כמו The Siren... יש גם את 7DttW שדי משעמם בהתחלה למרות שבאמצע הוא נעשה מצוין... ובכל זאת בסאונד שלו הוא הרבה יותר טוב מOnce - הוא נשמע "מלא יותר" ולמען האמת לגיטרות יש צליל הרבה פחות מלוכלך מבOnce שם יש קטעים שזה ממש בלתי נסבל ולא מתאים אפילו... וגם התזמורת - התזמורים הפעם הרבה יותר טובים, יותר מגוונים ולוקחים חלק נכבד יותר בשירים... כן זה סוף סוף נגמר. *אגב, אני ידוע בתור אחד ה"נעלמים" אבל זה קורה רק כי אף פעם אין לי כוח להגיב כל יום :X

BARPINTO

New member
שמתם לב מתי יוצא הסינגל ?!

באותה התקופה שנייטוויש חוזרת...

למעלה