השיר/קליפ החדש של טאריה

מממ...

האמת שזו הפעם הראשונה שבה אני שומעת את השיר/רואה את הקליפ.משמיעה ראשונה אני יכולה להגיד שהוא נשמע נחמד,אבל עדיין...טאריה נייטוויש הייתה יותר טובה מטאריה לבד.הקול שלה לא השתנה או משהו,אבל עדיין..זה לא אותו דבר. אגב,טאריה ג'ינג'ית=

Music4Life

New member
../images/Emo4.gif כן ראיתי שהיא מאין ג'ינג'ית...

מוזר ברמות...
כלומר, הבנתי שהיא בטח צובעת לשחור בגלל שהיא היתה בלהקה ושיער שחור ומטאל הולכים ביחד...אבל ג'ינג'ית
בעע הכי יפה לה שחור וזהו
עם העיניים האלה...וואי וואי

lotem levi

New member
אני חושבת שהיא התכוונה

שהפאה הג'ינג'ית בקליפ ממש מוזרה..וזה ממש לא מתאים לטאריה.. צודקת

ש נ י1

New member
אני ממש אוהבת את השיר

הקליפ הזוי לגמרה, לא ממש אהבתי אותו... אבל השיר טוב לאללה! סוף סוף השירה הרגילה שלה מקבלת קצת נפח ורגש.. בקטע הזה יש פה משהו שלא היה לה בנייטוויש. היא נשמעת ממש טוב אבל נראית מזעזע עם הפאה הג'ינג'ית/ בלונדינית
אם הדיסטורשנים היו נשמעים כמו בנייט זה בכלל היה אדיר. דרך אגב, אם מישהו מכיר פה את הרקוויאם של מוצארט, יש חלק מסויים מהפרק "קונפוטאטיס" שאני מוכנה להישבע ששמעתי אותו בשיר הזה... בקטע האינסטרומנטאלי לקראת סוף השיר... זו רק אני??

TheImpactBoy

New member
בסה"כ, שיר דיי טוב.

בטח שלא מטאל (כמו אמארנת'), וכמובן, שקליט לכל אוזן, כמו אמארנת'. אבל תנו לי סולנית מעולם המטאל שהצליחה להקים את עצמה ככה בכבוד לבד לאחר שפוטרה בצורה כ"כ זוועתית מהלהקה שלה? היא משתפרת. הידעתם שהיא עדיין חתומה על אותה חברת תקליטים כמו נייטוויש ומנוהלת ע"י אותה מנהל? :O מה שגם, הידעתם שהיא הקליטה את קטעי הווקאלס שלה באותו אולפן שנייטוויש הקליטו את DPP? שיקליטו כבר יחד כוס***

shirlapes

New member
גורלם האכזר של הסינגלים...

אמנם הוא לא "מתוק", אבל הוא מאדדד קליט. הוא יכול להתקע בראש למשך ימים שלמים.
את השיר עצמו לא כ"כ אהבתי. לדעתי, היא נשמעת טוב אבל זה בערך כל מה שיש לשיר הזה להציע: קול יפה. אני קצת השתעממתי... אני מקווה שהשיר הזה לא מייצג את שאר האלבום, שאני בהחלט אתן לו צ'אנס. הקליפ...הזוי. הפואנטה שם לא עברה בצורה טובה וזאת אשמת הבמאי בלבד. זה נראה יותר כמו "היי, חבר'ה! תראו אותי ב-4 תלבושות מגניבות!"
היה לזה פוטנציאל... ד"א, עכשיו קראתי שניתן להוריד שני שירים נוספים באתר שלה? מישהו יודע משהו?

LadySilkworm

New member
כן.

את צריכה להירשם לאתר www.mywinterstorm.com ושם ניתן להוריד.. אני הורדתי כבר. באמצע השירים אבל היא מספרת על התהליך שלהם והכל. אבל שומעים, כן.

shirlapes

New member
להירשם? אוף! ../images/Emo3.gif

זה "רק" לשמוע באתר או ממש להוריד אל תוך המחשב? ותודה

shirlapes

New member
וואלק!

אם אני אשחד אותך בעוגייה, תשלחי לי אותם למייל? *פאפי פייס*
אני שונאת להירשם ל...דברים.

למעלה