מפגש הפורום

alina maria

New member
../images/Emo202.gif מפגש הפורום ../images/Emo202.gif

ראיתי ששום דבר לא זז אז בינתיים אני קובעת, אם תהיה התנגדות גדולה לתאריך/ מיקום (שכרגע זה הסטודיו) תגידו לי ואשנה את זה, פשוט לא היה ברור מה הרוב רוצה. אני מציעה שנקבע את זה ליום ראשון, ה16. ראיתי שהרבה מכם רצו שזה גם הייה מפגש חברתי אז ההצעה שלי- להיפגש כוווולם בסנטר לפני (או במקום אחר שממנו נוח להגיע לסטודיו), להיפגש ולהכיר אחד את השני ואז לנסוע. אבל בלי להתפזר ובלי שטויות, אחרת לא יעבוד. אפשר גם לקנות אוכל בצורה מאורגנת! לגבי הסטודיו- לדעתי מספר השעות שהיינו היה בסדר, אפילו מעייף קצת. לדעתי מהרעיון של הנשף אדיר (וגם זה של ההחלפות בגדים), אבל צריך להתחשב בזה שכמעט אין פה בחורים.. אז אם תצליחו לשכנע בחורים שנראים מגניב אז סבבה, אבל אם לא כנראה נלך על ההחלפות בגדים. אפשר גם להשכיר תאורה בנוסף, שלדעתי יכולה מאוד לתרום. רק כמובן זה גם יעלה כסף. אשמח אם גבי תדבר עם הצלם ותברר אם אפשר לסדר לנו הנחה נחמדה. תגיבו כאן כאוות נפשכם, מקווה שמה שקבעתי בסדר

מרמותק

New member
../images/Emo45.gif

ההחלפת בגדים יכול להיות מגניב לא רק עם בנים בנות, פשוט החלפת סגנונות.

כמו מה שעשו לי במפגש האחרון? ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

שהפכו אותי לגותית? אני חושבת שזה יכול לצאת נורא מגניב, אבל צריך להתאים את זה לסוגי אנשים. כי לא כולנו באותו מבנה גוף, וצריך להתחשב גם בזה. אולי אפשר לעשות "שידוכים" או דברים בסגנון.

MeshiNS

New member
../images/Emo45.gif ו-../images/Emo31.gif

אני חושבת שלא צריך לעשות פעמיים ברצף מפגש בסטודיו וכבר אמרתי את הסיבות בשרשור הקודם.... גם להפגש כולם בסנטר זה בעייתי, מסובך והרבה עצבים להוציא><" בעקרון אני יכולה בתאריך הזה אז לא תהיה לי בעיה להגיע (אני מקווה)....

NyaPrawr

New member
בעיקרון, ../images/Emo31.gif.

אני ממש ממש רוצה להגיע, אבל איכשהו יצא שמצאתי עבודה קבועה ואני ממש לא יכולה לקחת חופש כל הזמן. במיוחד לא באמצע החגים, שזו התקופה שבה הכי צריכים אותי. נראה אם יהיו עוד דברים שיאלצו אותי לקחת חופש בשבוע הזה. יש לי נסיעה משפחתית בשבוע לפני כן, אז אולי לא יסכימו לתת לי חופש. אז בינתיים, אין לי בעיה עם התאריך, אלא עם להגיע באופן כללי. >: בכל מקרה, לעשות עוד מפגש סטודיו נשמע לי נפלא. אפשר להיפגש גם לפני ו\או אחרי לשבת ביחד ולעשות את החלק החברתי- לעשות מעגל היכרות, צחוקים, ציולמים מטומטמים ולצחוק על דנה. מפגש בסטודיו פשוט כל כך הרבה יותר נוח! ולא חם כמו בחוץ! אעאעעההעה הלוואי הלוואי שהבוסית שלי תתחרפן ותחליט לתת לי חופש.

Blue Emptiness

New member
אין לי מושג אם אוכל.

אני עוד לא יודעת מה יהיה איתי עד אז ואיפה אהיה, אני אשתדל להגיע אבל לא בטוחה בכלל אם זה יסתדר לי ><

svety

New member
לא יודעת עדיין

אוקטובר אמור להיות חודש ממש עמוס אצלי, מלא בימים בהם אני יוצאת מוקדם מהעבודה וכו' אז אני לא יכולה להתחייב על כלום.

כמה דברים: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

תמיד ככה ההודעות שלי מתחילות, אני נשמעת יותר מידי רשמית
אבל אין מה לעשות, צריך לתקתק עניינים!
זה שוב ייצא חפרני, פחות או יותר כמו מה שכתבתי בשרשורים הקודמים, אבל יש פשוט דברים שהם יותר רלוונטיים לעכשיו, ואולי אנשים לא הספיקו לראות את זה. אז למרות שאני אחזור על עצמי, חשוב לי להרחיב ושזה יהיה הכי ברור שיש.
קודם כל, מעולה שבחרת תאריך. היינו יכולים ממש להימרח עם זה, וטוב שיש מישהו שקובע. זה גם חסך לי התלבטויות, ועכשיו אני יכולה להיות קצת יותר ממוקדת לגבי מפגשים אחרים שאני רוצה לעשות עם עוד פורומים
ועכשיו - דיברתי עם אלעד בטלפון במהלך השעה האחרונה, וקבעתי איתו פגישת ייעוץ ביום חמישי בסטודיו, בסביבות 17:00/18:00, להעמיד הכל על השולחן. לשאול אותו לדעתו - גם בתור צופה מהצד ובתור איש מקצוע, המלצות שיש לו איך להפוך את ההפקה הזאת למוצלחת, נושאים שהם בעצם "התכלס" - כמה תאורה וכל הציוד של הצילום יעלו, ואיזה ציוד אנחנו באמת צריכים. אילו מטריות ואילו מנורות, מה מיועד למה, שהוא יידע מה להוציא לי. במפגש הקודם באנו לפי המלצות ודיי בספונטניות, אז עכשיו שאנחנו יודעת לקראת מה לבוא - זה כבר יהיה יותר פשוט ומתוקתק. שאלתי אותו עם איזה דברים אני צריכה לבוא לפגישה. הוא אמר לי שכדאי שנדבר על זה כולנו לפני. הוא הציע לי לבוא לפגישה עם דיסק.און.קי שיהיו בו תמונות של איזה סגנון נשף אנחנו רוצים (כדי שנוכל לעבור על זה ביחד ולחשוב אולי צריך דברים מסויימים נוספים). אז באווירת השרשורים המפוספסים, הירוקים והאדומים - אולי אפשר להקדיש שרשור שיעסוק בבגדי נשף אלטרנטיביים, וזה יוכל לעזור לנו למקד את הקונספט. אם כן, ונעשה את השרשור הזה, אז ממש חשוב לעבוד עליו עד יום חמישי. ככה זה יהיה יותר פשוט. אני פשוט אראה לו במחשב את התמונות ממה שהעלנו. הוא הציע עוד רעיון - לעשות סוג של "טרום מפגש". מן מפגש הכנה כזה, שלדעתי יהיה מאוד מאוד קשה ליישם אותו (כי אי אפשר להתאמץ ולהגיע כ"כ הרבה פעמים לתל אביב. יש לימודים, יש עבודות ואין זמן) - ובגלל זה אני חושבת שלעשות את זה על גבי הפורום יהיה הכי נוח. שכל אחד יחשוב על בגד/ים שהוא הולך ללבוש ושלדעתו יתאימו להפקה, יעלה תמונות וככה נוכל לשתף אחד את השני ולדון על זה על גבי הפורום בלי יותר מידי מאמצים. גם בגלל שזה בתקופת החגים, אני מניחה שאנשים יעשו קניות מיוחדות לקראת ראש השנה - אז יהיו בגדים שיתאימו להפקה ללא ספק.
דיברתי על זה עם מתן בטלפון, ועם כמה שזה יכול להיות קצת קשה - זה באמת לא בא להעליב אף אחד ואף צלם. אז באמת חשוב לי שתבינו, זה לא אישי. ואנחנו מודים לכל אחד ואחד שבא לצלם על הצילומים שלו מהמפגשים. בלעדי הצלמים, זה גם לא היה קורה. אבל אני חושבת שהמפגש הקודם היה עמוס יתר בצלמים. היה נורא קשה לאגד את כל התמונות אח"כ. אני חושבת ששני צלמים זה די והותר. צלם שלישי יכול להיות צלם "מאחורי הקלעים". צריך לבחור שני אנשים שאנחנו חושבים שמהם יצאו התמונות הכי איכותיות בהפקה ושאנחנו סומכים עליהם. ובאמת לא חסר. כמובן שכל הצלמים שבאו לצלם במפגשים, כולם טובים - וזה לא סותר ומונע מהם מלצלם גם במפגש הזה. פשוט יהיו שני צלמים מרכזיים יותר. לפי מה שהבנתי, עופרית תהיה בחו"ל אז היא לא תוכל לבוא למפגש. הצלמים שאני מכירה ושבאו לצלם במפגשים הקודמים הם -
גת
ליאור
תמיר
גל קלדרון (וסליחה אם שכחתי עוד אנשים, זה פשוט מי שאני יודעת). צריך לדבר ולראות, מי מהם על בטוח יוכל לבוא. אני גם אשאל את זה בפייסבוק, אבל אם אחד מהצלמים יוכל לבוא איתי לפגישת ייעוץ עם אלעד בחמישי - זה יהיה מצויין ומאוד מועיל. אלעד אמר שאם אנחנו צריכים עזרה עם הבאת מאפר/ת או מעצב/ת שיער - הוא ינסה להשיג (ללא עלות כספית נוספת). אבל לפי מה שהבנתי, יש מישהו מהפורום-לא מהפורום שהוא יודע לאפר (נמרוד?), אז צריך לדבר איתו אם הוא יוכל לבוא הפעם למפגש הזה בטוח. זה יהיה ממש מעולה.
מצד אחד אני מסכימה עם מה שמשי כתבה - שהתאספות בסנטר יכולה להיות מעצבנת ועד שההיא וההוא והההם יבואו, זה ייקח זמן. אבל במפגש הקודם איחרנו בחצי שעה כמעט לסטודיו, ואח"כ באו גם "המאחרים" (
) אז צריך לדעתי להיפגש איזה שעתיים לפני המפגש בנקודה מסויימת שקרובה לתחנה שלנו (שמה לעשות, זה הסנטר) - בשביל כל החדשים ואלו שלא כ"כ בקיאים ומכירים וללכת יחד איתם. וגם כי ההכירות לפני זה חשובה. אם חדשים ייפלו מיד לסטודיו, אולי זה יכול ליצור מצב קצת של חוסר נעימות. למרות שבמפגש הקודם לא הרגשתי שזה קרה, אבל אולי אני טועה. תכלס, לא בעיה להגיע לשם כשחושבים על זה. אבל אם אנחנו שוב קובעים סטודיו מ-14:00 עד 19:00 (5 שעות כמו אז), אז אולי התאספות ב-12:00 זה יכול להיות טוב (כמובן ששום דבר לא נקבע, הכל זה רק הצעות. בסופו של דבר כולנו מחליטים יחד). תיקח לפחות חצי שעה עד שהאוטובוס יגיע ועד שאנחנו נגיע לשם. לדעתי קנייה מרוכזת של אוכל תהיה מעולה (לא נהיה רעבים כמו בפעם הקודמת, וגם תהיה יותר התחשבות בצמחונים וטבעוניים ונוכל לעשות הפסקת אוכל מרוכזת כולנו בסטודיו), אלא אם כן אנשים יהיו באמת אחראיים ויבואו דברים מהבית (ונארגן גם רשימה מסודרת). אפשר לשמור דברים במקרר, אז לא תהיה בעיה.
לכל המתנגדים לסטודיו - אם נראה שלא תהיה היענות כזאת גדולה כמו שחשבנו שתהיה, אז זה באמת לא יהיה כזה נורא. ברור שנעשה עדיין מפגש, ונחשוב על מקום בחוץ. אני יודעת שלא עבר הרבה זמן מהסטודיו הקודם, אבל אני חושבת שהמפגש הזה באמת הכרחי וחשוב בשביל אנשים שלא חוו את זה.
"אוף, אבל גבי. תפסיקי לחפור!" סיימתי

innocence

New member
אני נגד סטודיו..

מעבר לזה שאני רוצה גם להיות חלק וכנראה לא אוכל להגיע, אלא בעיקר כי זה קרוב נורא. צריך להשאיר טעם של עוד ולא להוציא את החשק:)

אז נראה לי שאם ככה, באמת עדיף ../images/Emo45.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

כי לא אחת או שתים חוש בותככה, וחשוב שיותר אנשים יחוו דעה כי אני לא רוצה שנקבע משהו שאנשים בסוף לא באמת ירצו וזה יהיה סוג של "להכריח" אותם. בגלל זה החוות דעת ממש חשובה כאן בהחלטה. אז תודה, ואם יש עוד דברים שאת חושבת שכדאי או בכלל רעיונות למפגש הבא - בין אם תוכלי לבוא בסופו של דבר ובין אם לא, את מוזמנת להוסיף

אכן כן! אבל הוא עדיין בשלבי הקמה ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

שאלתי אותו גם על זה, והוא אמר שבקרוב הוא ייתן לי לינק לאתר כשהוא יהיה מוכן

הוא עשה רק צילומי אווירה כאלה ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

היו לנו צלמים מטעם הפורום שבאו לצלם. הוא פשוט בתור בעל הסטודיו, שלף מידי פעם את המצלמה וצילם את המתרחש. מחר אני לוקחת ממנו סוף סוף את התמונות, אז אמנם זה יהיה בדילאיי - אבל יהיה שווה להעלות!

LucyXX

New member
../images/Emo54.gif כמה מילים שלי ../images/Emo54.gif (+תגובה לגבי)

אז וואלה, הפעם גם אני רוצה לחפור
אם איזכר בעוד משהו, אוסיף
ענייני סטודיו וכו' וכו' וכו'
זה יוצא באייקון, וזה די באסה.
להגיע לסנטר זה בעייתי לאלה שלא גרים באיזור המרכז, מצטערת. זה אומר שאצטרך לקחת 2 אוטובוסים + לחכות להם = משהו כמו שעתיים
לא עדיף בכלל שנחליט אם נלך על סטודיו או לא? יש חלק שרוצים ויש חלק שלא >>
ולא יודעת, לא זורם לי נשף, זה לא ממש נשמע לי מלהיב
ואם כן נלך על סטודיו, אני בעד טרום מפגש, גם במציאות וגם בפורום.
אני דווקא בעד כמה שיותר צלמים, לא משנה כמה היה עמוס בצלמים - זה תמיד טוב, יש יותר תמונות וכדומה. אפשר לבקש מהצלמים שיעבירו למישהו את התמונות על דיסק און קי ובכללי לפתוח משתמש פייסבוק לפורום נ"ב, אישית לא נראה לי שאצלם במילא, דכאון של "אני רוצה להתקדם למצלמה יותר טובה ואין תקציב", וד"א זאת הייתה אחת הסיבות שלא באתי למפגש הקודם
נימרוד יעבוד אולי בזמן הזה, זה יהיה בעייתי להביא אותו, אבל אני בטוחה שיש פה כמה בנות שיעזרו באיפור (גם אני).
קנייה מרוכזת של אוכל זה נראה לי הכי קל ^^

גם אני הולכת לאייקון ואת מפסידה רק יום אחד

מתוך שלושה. לכי לשאר הימים. רוצה לקבוע איתי משהו? אני מתכננת גם על המפגש וגם על האייקון. חסר לי רק איפה לישון ואז הכול בסדר. אפשר באייקון, קצת תקוע לבוא רק לישון שם מבלי להיות כל היום אבל גם משהו. המ, מישהי יודעת כמה המפגש עלה בפעם הקודמת? זאת אומרת, כמה עולה אוטובוס לסטודיו (אין לי מושג באיזה מרחק הוא) וכמה עולים הצילומים? סנטר נשמע לי אחלה מקום מפגש. מוכר, קל למציאה וטוב להיכרות. אני נגיד לא ראיתי אף אחת מכן. רק אחר כך כבר ליהנות מהצילומים.

LucyXX

New member
בדר"כ דווקא את היום שאני מפספסת

הכי שווה לא לפספס
נראה לי שגם אישן שם, לא יודעת, מקס' אקפוץ הביתה לקחת כמה דברים

למעלה