אוף, אבל תפוז. למה אתה זבל? ../images/Emo10.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif
*מנסה לשחזר את מה שרציתי להגיב, עד שהמחשב החליט שהוא רוצה להיתקע
*
מזדהה איתך לגמרי בעניין הנסיעות, אבל תחשבי על זה שכמעט רובנו לא גרים במרכז. אני גרה במעלה אדומים. אני צריכה לפחות שלישה אוטובוסים. אחד - מעלה אדומים לירושלים. שתים - ירושלים לתל אביב. שלוש - מהמסוף אוטובוסים לסנטר. וכמוך, זה גם בערך שעתיים, לפעמים אפילו שעתיים וחצי. אני לא בדיוק בקיאה במגורים של כל אחד, אבל אין ספק שזה באמת מסובך קצת להגיע לסנטר.
אני חושבת שאחרי שאת וגאיה וגם משי ועוד כמה גולשות כתבו על העניין הזה - אז זה באמת יוצר כאן רוב ומחזק את הטענה הזאת, ואני שמחה שאתן אומרות את זה. אני אגיד לך למה בהתחלה חשבו שבטוח הולכים על סטודיו. הייתה התלהבות מאוד רבה וראשונית מכל העניין אחרי המפגש האחרון, אז האמת שחשבתי שתהיה היענות גבוהה. וככה זה באמת היה בהתחלה. אבל לאט לאט עם הזמן, הדיעות קצת השתנו ואנשים הרגישו שהם לא מספיק עיכלו את המפגש האחרון, ואני באמת מבינה את זה. אני לא רוצה שיווצר מצב שנחליט בשביל אחרים, שבכלל לא רוצים. וכמדובר בלפחות 5 אנשים (מלבדכן, כי אני זוכרת שעוד כמה כתבו על העניין הזה) - זה דיי המון. אז אני חושבת שבאמת יהיה הכי נכון, אחרי השרשור הזה שעשינו עכשיו, אולי לחשוב על איפה נקיים את המפגש בחוץ. אני עדיין רוצה ללכת לסטודיו כדי לדבר עם הבעלים, כדי להתייעץ איתם בכל זאת. גם אם נדחה את זה לחנוכה (שזה סה"כ רק עוד שלושה חודשים בערך, ותכלס זה לא כזה המון זמן). אנ חושבת שזה יהיה נכון, ואפילו יותר טוב, לדבר על זה יותר מוקדם. ככה יהיה לנו יותר זמן לדבר על זה ולהכין את זה.
אשמח אם תפרטי, מה זה בשבילך טרום מפגש? כי טרום מפגש זה סוג של מפגש נוסף. זה יותר כזה מפגש בשביל החדשים והסמויים, של היכרות, לפני המפגש "האמיתי" כביכול. השאלה היא אם לאנשים יש את היכולת להגיע פעמיים למרכז בשביל זה. גם על זה צריך לחשוב.
אהבתי את הרעיון למשתמש פייסבוק לפורום! אבל יש גם עמוד לפורום, זה לא מתנגש?
קנייה מרוכזת זה קל, וזה הרבה יותר חוסך טררם. אבל צריך לזכור שזה גם אומר שזה מתחלק בין כולם,ושצריך לחשב את זה בהוצאות והכל.