רצינו לעשות גם משהו בבורסה, לא?
ש שלי ושלה שלנו New member 23/9/11 #40 אם זה בחוץ אז עדיין עושים עם נושא? אם כן אז יש לי הצעה, מקווה שזה לא מעפן. כל אחת תבחר צבע אחר ותלך על אאוטפיט שכולו מורכב מגווני הצבע הזה. כמובן בדרך אלטרנטיבית מה דעתכן?
אם זה בחוץ אז עדיין עושים עם נושא? אם כן אז יש לי הצעה, מקווה שזה לא מעפן. כל אחת תבחר צבע אחר ותלך על אאוטפיט שכולו מורכב מגווני הצבע הזה. כמובן בדרך אלטרנטיבית מה דעתכן?
B Blue Emptiness New member 23/9/11 #43 אני חושבת שזה יכול להיות מוצלח! לפחות בדמיון שלי זה נשמע ממש מגניב~
A alina maria New member 23/9/11 #45 ../images/Emo41.gif מאחר שלא רציתם סטודיו- זה ייערך בפארק../images/Emo41.gif פארק וולפסון בת"א, איפה שכבר היו צילומים לפני כשנה. אני אפתח איוונט לזה עכשיו, ואצרף הוראות הגעה (ניפגש בעזריאלי/ סנטר וניסע ביחד)
../images/Emo41.gif מאחר שלא רציתם סטודיו- זה ייערך בפארק../images/Emo41.gif פארק וולפסון בת"א, איפה שכבר היו צילומים לפני כשנה. אני אפתח איוונט לזה עכשיו, ואצרף הוראות הגעה (ניפגש בעזריאלי/ סנטר וניסע ביחד)
A alina maria New member 23/9/11 #46 הנה הלינק לאיוונט http://www.facebook.com/event.php?eid=256182064420435&pending