קליפים חדשים

LeAnnDylan

Well-known member
לא עובד לי../images/Emo69.gif

וואי בהתחלה אני כזה עוברת ברפרוף על רשימת השמות ואז אני רואה כזה שם שמתחל בMI ואני כזה טוב אני לא מכירה אף אחד כזה, לא מענין.. ואז אני רואה שפתחתן מיני דיון על הקליפ הזה אז אני מסתכלת שוב וקולטת משמש
מזעזע! ומה הקשר לביונסה ושורלנד? (נו אין לי כוח לצפות בקליפ
)

LeAnnDylan

Well-known member
נו קלטתי אירפלייסבל

כשאמרתן ביונסה ושוגרלנד אבל איך זה מתקשר למשמש

אהה

את לא מכירה את השיר איפ איי וור א בוי של ביונסה? אני מתערבת שכן אז ריבה עשתה לזה קאבר, מה שחן פרסמה.

LeAnnDylan

Well-known member
לא הכרתי אבל חן דאגה לצעוק עליי בטלפון היום

במקום להסביר לי לאט כמו שמסבירים לאוטיסט עכשיו אלך להאזין לשיר כדי לראות אם באמת לא שמעתי אותו או שאני פשוט לא מכירה את השם של השיר

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אחרי שהאזנתי

אני לא מכירה את השיר הזה וזה גם אחד השירים המטומטמים ששמעתי. אם היא רוצה לכתוב שיר על היותה לאסביט שתדבר תאכלס ולא תהפוך את עצמה לדנה אינטרנשיונל כדי למשמש בחורות

זה מזה לא תירוץ

זו ביונסה
בכל מקרה! אהבתי את הגרסא של ביונסה וגם את של ריבה. חח אל תמציאי תיאוריות פסיכולוגיות.

LeAnnDylan

Well-known member
עם השכלה שכזו אני אשמח לעוד חורים

ואמרתי לך כבר שאם לא הכרתי את השיר הזה עד עכשיו הייתה לזה סיבה טובה

West Doll

New member
../images/Emo192.gifDanny Gokey - I Will Not Say Goodbye

לצפייה מסתבר שגם דני גוקי(עוד אחד מיוצאי אמריקן איידול למי שלא מכיר) הוא זמר קאנטרי.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב שזכרת../images/Emo3.gif

הוא החליט שהוא זמר קאנטרי עוד בתוכנית עצמה. יש לי את האלבום שלו (שטרחתי להקשיב רק לשיר שקארה כתבה לו והוא מעולה
) והסינגל הראשון שלו היה חביב דווקא אבל לא נראה לי שהולך להצליח לו כל כך השיר הזה לא משהו והקליפ סתמי שכזה

LeAnnDylan

Well-known member
העיקר אחרי כל המשמשים את עוקבת../images/Emo69.gif

לא שאני טוענת שאת צריכה לעקוב אחריו אבל חשבתי שאמרתי לך כבר שקארה כתבה לו שיר והוא מעולה

West Doll

New member
../images/Emo192.gifAlan Jackson - Hard Hat and a Hammer

לצפייה כן כן, אני יודעת שקשישים הם לא בדיוק הקאפ אוף טי שלכם אבל אם משמש זוכה פה לתהילה אז ניתן צ'אנס גם למשמשים אחרים. קיצר הנה אהוב ליבה של קרי אנדרווד(נשבעת לכם שהיא מתה עליו, שמעתי אותה באיזה ראיון) ודווקא השיר הזה לא רע ואני שוקלת אפילו לשים אותו באייפוד שלי
אמאלה מה נהיה ממני

LeAnnDylan

Well-known member
טוב זה שיר נחמד

שאם אני אאזין לו ברדיו אני לא אעביר תחנה אבל בואי לא נסךף להצהרות נועזות של הוספה לאייפוד
יש גבול לכל תעלול וגם ליאן ריימב מתה עליו

למעלה