למה
C Colfax New member 20/6/10 #45 דווקא נראה טוב יחסית לבן 70. אמרת קשיש, לא? וברצינות, קשיש זה מישהו כמו ג'ורג' ג'ונס. הנה הוא בדואט עם אלן ג'קסון: http://www.youtube.com/watch?v=5drm...=6EBD87DD939E1F32&playnext_from=PL&playnext=1
דווקא נראה טוב יחסית לבן 70. אמרת קשיש, לא? וברצינות, קשיש זה מישהו כמו ג'ורג' ג'ונס. הנה הוא בדואט עם אלן ג'קסון: http://www.youtube.com/watch?v=5drm...=6EBD87DD939E1F32&playnext_from=PL&playnext=1
W West Doll New member 22/6/10 #55 אמג הוא בן 70?../images/Emo2.gif ג'יזס טוב נו, אבל זה רק מחזק את העובדה שהוא קשיש...וברור שיש יותר קשישים ממנו(ליטל ג'ימי דיקנס כבר בן 90 ועדיין מופיע פה ושם). מעגל הקשישים לא נגמר
אמג הוא בן 70?../images/Emo2.gif ג'יזס טוב נו, אבל זה רק מחזק את העובדה שהוא קשיש...וברור שיש יותר קשישים ממנו(ליטל ג'ימי דיקנס כבר בן 90 ועדיין מופיע פה ושם). מעגל הקשישים לא נגמר
W West Doll New member 22/6/10 #58 אוקיי וג'ימי דיקנס נולד ב1920. מה הפואנטה? הבנתי שהם קשישים גם בלי הימי הולדת שלהם
C Colfax New member 22/6/10 #61 הם יותר צעירים מראש הממשלה שלנו ולראש הממשלה שלנו יש אבא, בן ציון נתניהו, בן 100. הכל יחסי.
LeAnnDylan Well-known member 22/6/10 #63 גאייז גאייז אין צורך לריב אפשר לסדר לכם גיגית עם בוץ, בגד ים קטנטן ותיישבו את המחלוקת הזו בצורה בוגרת ומכובדת.
גאייז גאייז אין צורך לריב אפשר לסדר לכם גיגית עם בוץ, בגד ים קטנטן ותיישבו את המחלוקת הזו בצורה בוגרת ומכובדת.
W West Doll New member 20/6/10 #8 ../images/Emo192.gifGary Allan - Get Off on the Pain לצפייה עוד אחד מהטיפה יותר ותיקים. ועוד שיר חביב
../images/Emo192.gifGary Allan - Get Off on the Pain לצפייה עוד אחד מהטיפה יותר ותיקים. ועוד שיר חביב
W West Doll New member 20/6/10 #9 ../images/Emo192.gifTim McGraw - Still לצפייה טוב, מי שטים מעניין אותו מוזמן להתכבד...
W West Doll New member 20/6/10 #10 ../images/Emo192.gifKevin Skinner - Like It's the Last Goo Kevin Skinner - Like It's the Last Goodbye לצפייה השיר הזה נשמע לי ממש מוכר שזה מפחיד ואני די בטוחה שמעולם לא שמעתי אותו|חושב|
../images/Emo192.gifKevin Skinner - Like It's the Last Goo Kevin Skinner - Like It's the Last Goodbye לצפייה השיר הזה נשמע לי ממש מוכר שזה מפחיד ואני די בטוחה שמעולם לא שמעתי אותו|חושב|
W West Doll New member 20/6/10 #11 ../images/Emo192.gifBlake Shelton - All About Tonight לצפייה קליפ חדש(ישן-עד שמצאתי אותו ) לסינגל הראשון של בלייק שלטון לקראת צאת האלבום החדש.
../images/Emo192.gifBlake Shelton - All About Tonight לצפייה קליפ חדש(ישן-עד שמצאתי אותו ) לסינגל הראשון של בלייק שלטון לקראת צאת האלבום החדש.
LeAnnDylan Well-known member 20/6/10 #30 הורס../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif