שרשור הוידאו הגדול

Nova5

New member
כן, קליפ של קרן (גלית) חייב לתפוס

את מקומו ברשימה ואולי אם להשלים את הרשימה ולעשות אותה מרוכזת, אז כדאי לתת לינקים לכל הסרטונים של רבע, חצי וגמר עצמו שכל כך נהנו מהם לא מזמן... לא יומן שזה היה בערך לפני חודשיים... וגם סרטונים מערוץ הילדים, אם הם ישנם.

shongold

New member
הלן נובוש בוקר טוב

|האם קבלת את המסרון שלי מליל אמש או לחילופין מהיום? האם יש מצב ל טלפון|?!

דורית41

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

לקטעים ביו-טיוב אני לא מצליחה להכנס-כנראה האתר עובר עבודות שדרוג כלשהן. איזו אישה מקסימה הסבתא של ג'קו (מהקטע הראשון עם מאור בבית)!איך היא אומרת"-זה הג'קו שלי".זו פעם ראשונה שראיתי את הקטע הזה.ושמתן לב איך ג'קו דומה לאבא ז"ל?

shongold

New member
בוקר טוב דורית אכן סבתו אשה

מקסימה וחמה - הקשר בינהם ספוג בהמון אהבה - כך זה נראה והרגיש. בזמנו מרים אמו של..ספרה באחד המגזינים שמצד אביו יש מוזיקאים שתי בנות דודות שחיות בצרפת שאחת מהן זמרת אופרה. כלומר הגנים ..הנכונים קבל מאביו - מסתבר שגם במראה יש המשכיות.. אבל גם באופי בהתייחס שוב למגזינים ולראיון שנתן ג'קו עצמו בזמנו בתקופה שבטרם...שאביו היה אבא מהסרטים...לא רואים דברים כאלה...גם באופי יש כנראה הרבה ממנו חום חום חום...

lala8224

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה טליטל ../images/Emo24.gif את מקסימה...

איזה באסה שלא נפגשים מחר... כמובן שיהיו עוד הזדמנויות

rifkin1

New member
CAPS

היי טלוש!! תודה על ההשקעה הגדולה, את מנהלת לעניין. עשיתי Screen caps סתם בשביל הכיף תהנו.

../images/Emo215.gifטליטל...תודה, תודה, תודה

דווקא אף אחד מהקטעים לא פספסתי ... אויישששש זה רק מזכיר לי מה עוללתי לבני ביתי בימי שישי האלו... איזה לחץץץץץ!!!!! והם לא הבינו...עכשיו הם כן....

למעלה