שרשור הוידאו הגדול

talytal

New member
איזה חמודה, שון! ../images/Emo140.gif

אז הנה אני מצרפת אותו, אפילו שבתכלס הסיבה שעשיתי אותו הייתה בעיקר כדי להעלות את השיר ליוטוב שיזכה לחשיפה קצת רחבה יותר מזו שהייתה לו לפני כן. אחרי שקרן עשתה את הקליפ הנפלא והיצירתי שלה, מבחינתי הקליפ הזה כבר פחות נחוץ... אבל בכל זאת- http://www.youtube.com/watch?v=zPL7C141E_Q

את זה לא ראיתי...איזה יופי,בקטע הזה

הוא עם מלא חיוכים...
חמוד..איך רואים בכל הביצועים שלו את הקסם הזה על הבמה..

shongold

New member
ביקורת על הקליפ של קרן סיון../images/Emo141.gif

צפיתי בקליפ שוב עכשיו אז אני עדיין תחת ה"כישוף" שלו... עברו לי כל כך הרבה מחשבות בראש - בצפייה הראשונה ובכל צפייה עולים דברים חדשים. אני חושבת איך זה שמתמונות סטילס (עם קטע קצר מאד שהוא סרט) קרן הצליחה לעשות קליפ - סרט קצר שמתאר מסע - מסע בין חיים למוות, מסע בחיפוש אחרי הזהות, בחיפוש אחרי הילדות, בחיפוש אחרי משמעות. אני מרגישה שהקליפ מצליח לגרום לשיר המקסים והמרגש הזה לזרוח, ולהראות את "הצבעים האמיתיים" שלו. (כמו בשיר של סינדי לאופר, מי שזוכר... אז אני מרגישה כאילו ראיתי את ה-true colors של השיר הזה. את מה שהיוצרים החביאו בתוכו ומאחוריו...ושיר או יצירת אמנות הם טובים רק אם באמת מוחבא בהם משהו, שמישהו יכול לגלות ולהאיר.. ו"אור זה מה שכתוב...") אני רואה שהקליפ (והשיר - בשבילי הם קצת בלתי נפרדים). שואל - מי אני? אני זה מי שרואים בתמונה? באיזו תמונה? תמונת הילדות? הראי שאני מביט בו? האנשים שמביטים בי בהופעות? או אולי שהאמת נמצאת דווקא בין דפי ספר ישן? אני רואה שהקליפ (והשיר) נוגע בכמיהה לחיים, לאור, ויחד איתו גם בכמיהה למוות - למנוחה (ואולי לאור שיש שם). והיכן מצויה המנוחה? האם צריך לעשות שלום עם כל "הגלגולים" שלנו? האם החיים הם "אנחנו" או משהו שמתבוננים בו כבתמונה צבעונית? הפרשנות הויזואלית של קרן לכמיהה אל "הסוף המיוחל" בצורת חדר, מנהרה שבקצה שלה אור היא בעיני מרגשת ביותר... ואני עדיין חושבת - איך זה, שקליפ כל כך "סטאטי" מצליח להיות כל כך חי ובתנועה, מצליח לדבר על מעברים, על טרנספורמציות... בלי "קליפיות" - בלי מצלמה רועדת והמון חיתוכים עצבניים, פשוט בשקט, הקליפ הזה חודר אל הלב ולא מאפשר לך לחמוק מלקחת את השיר (היפהפה הזה) פנימה. ולהבין אותו. ככה אני מרגישה בכל אופן. מחשבה אחרונה היא שזה קליפ ושיר שטבולים בבדידות קיומית עמוקה, אנשים כבולים ומצויים בכל מיני מסגרות (של תמונות, של בתים, של חדרים) שמגדירים אך גם מפרידים. שומרים אבל גם מגבילים. אבל הסוף של התמונה המשותפת של הג'מוסים, הזכיר לי זוג אחים, שמצליחים בסוף, אחרי הקליפ להיפגש. זה היה סוף קצת אופטימי בעיני. המבקרת הינה אחות של קרן יעל: "קרן, עשית משהו שהוא אמנות, לא סתם יפה. כל הכבוד לך :)" הבאתי כאן ביקורת לא שלי, אבל עמה אני יכולה להתמזג ולחיות את הרוח והאופי של השיר והקליפ יחדיו. – נכתב נפלא!

shongold

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo202.gif../images/Emo79.gif../images/Emo106.gif ../images/Emo141.gif

Karina85

New member
תודה טליטל יקירתי!!!

מה קרה חזרת היום מוקדם מהלימודים???

reviital

New member
איזה יופי! תודה מינעלת! ../images/Emo24.gif

איזה חמוד הקטע לפני טלפני טלפני - ג'קו לוקח את מלוא זכות הדיבור... שיעשה כך תמיד!

rifkin1

New member
טלי, מצאת את הקליפ

של מישל וג'קו שביקשתי ממך... זה היה קטע ממש חמוד...הם היו כאילו חמודים יחד.

eilati27

New member
הלווווווו!!!!!

יש פה מישהי? או שבאתי מאוחר מידי... האמת שרק באתי להגיד לילה טוב... אבל אני רוצה להודות בהזדמנות הזו לטליטל על הקליפים המדהימים..

eilati27

New member
טוב.. אז אני אפרוש בשיא...

חמודות שיהיה לכן אחלה לילה תישנו טוב... נתראה בבוקר... וכמובן... חלומות ג'קואיים...חחח.... נשמע לי מעולה... נשיקות וחיבוקים...

eilati27

New member
היי נשמאמי!!!!

בוקר טוב... ברור שאהבתי את התמונה,כנראה לא יכולתי להגיב באותו רגע וכבר שכחתי מזה.. מה איתך??? איזה אוירה עכורה נהייתה פה... חבל על הזמן... אוףףף שיהיה כבר משהו חדש... שיהיה לבננות למה לצפות וממה להתרגש...

.."אתה איש פח ואני הדחליל"../images/Emo6.gif

שוב תודה על הקטעים המתוקים, חשבתי שכבר הספקתי להכיר הכל אבל כל פעם את מחדשת לי משהו, את הקטע של 'טלפני' לא ראיתי אף פעם , וג'קו כזה מצחיק... ", אתה איש פח ואני הדחליל .. יש לך לב זהב בקופסת שימורים של יטר וחצי.. " ועל זה אגיב כמו יניב חחחחחחחחחחחחחחחח לילה טוב ממי

אילו קטעים שאפשר בקלות להשפך

מצחוק חחח
איזה קורע הוא...ולמצבים של שיעמום כמו בשבוע האחרון..

למעלה