תמונה אחת שאומרת הכל ../images/Emo23.gif
התמונה הזו צולמה ביום ההולדת של תמרה בגן. יש לי המון תמונות החודש, עם היומולדת והכל, אבל זו כל כך מבטאה את הקשר שלהם, שלא צריך יותר כלום. תמרה מרגישה מאוד גדולה מאז שהיא בת 3, והיא פתאום מנסה (ומצליחה!) עשות דברים שקודם החשיבה את עצמה קטנה מדי בשבילם. השבוע היא גם התחילה סופסוף להגיד "ר" ועכשיו אנחנו עובדות על שיבוץ ה"ר" במילים. אני מתפעלת מההבנה שלה ומהיכולת להיבנות מטעויות ולקפץ קדימה. השבוע היה לנו אחה"צ לבד שבילינו אותו נהדר
רק שתינו. ממליצה בחום.. יונתן בכלל מרגיש בעננים, הוא בן חמש ורבע! מתעסק המון עם המוות וכל הקשור בו ("אמא, איפה הייתי לפני שנולדתי?" היית בבטן שלי. "אבל איפה הנשמה שלי היתה?"), מעסיק את עצמו בכל כך הרבה עיסוקים ועניינים שקשה לו למצוא זמן עבורי. היום עשיתי לו "יום צ'ופר", הודעתי לו בבוקר שהוא לא הולך לגן היום אלא בא איתי לעבודה (גם לו מגיע זמן לבד עם אמא, לא? או שא7ולי לאמא מגיע זמן לבד עם יונתן...). היינו יחד כל היום, היה נפלא, אפילו עבדתי קצת
ואח"כ הלכנו לקחת את תמרה ולעשות טיול רגלי ארוך-ארוך בחוצות ת"א. אחרי שהוא הלך לישון שמתי לב שלא היה לנו אפילו ויכוח אחד כל היום הזה, שלא לדבר על מריבה או טנטרום. אפילו כשהיינו בחנות הצעצועים, הוא ביקש להיכנס "להסתכל" והבטיח שלא יבקש כלום. ולא ביקש, למרות שהמבט בעיניו הראה מה בדיוק הוא רוצה... (טוב, נו, קניתי לו, הוא היה כזה מקסים ומאופק). אין מה לדבר, הילד גדל.