שרשור תמונות חודש נובמבר

מיה80

New member
אני נמסה פה מרונצ'ו שלך

ילדה מתוקה וחכמה כזאת!!!! נשיקות ממני ומאסף

מרב.

New member
הוי, איזו תמונה מדהימה...

אני כועסת רק על דבר אחד, איך זה שלא שלחת לי אותה (ובטח יש עוד מה"סידרה" הזו..) קודם? ובקיצור- מדהימים, מדהימה, מדהים, כפרות!

3קטנה

New member
תמונה מחממת לב

של אהבת אחים, איזה כיף. ובכל פעם אני נדהמת מחדש מהדמיון בינה לבינך. היא פשוט את קטנה. ויונתן..טוב הוא באמת כבר גברבר קטן ואני מוקסמת מהפנינים שלו - מדהים כמה שהוא חכם.

מיה80

New member
וואו איזה ילדים חמודים

רואים שיש ביניהם קשר טוב. הם ממש מקסימים!!!!

אני עוד בכלל לא מאמינה שהיא בת 3

הרי רק אתמול ישבנו על הדשא בפארק הלאומי... והתמונה מקסימה ומלאת אהבה.

anguly

New member
הם נהדרים יחד

בובה ואח גדול
וכל כך חשוב הביחד הלבד הזה...

צוקי, נראה שתמרה תגדל את יונצ'י....

היא נראית כל כך בוגרת בתמונה, דומה לך מאוד, עם מבט אמהי ויונצ'י נראה פשוט יונצ'י- שובבי, נבון ומתוק. שניהם מקסימים.

מרב.

New member
צילום עצמי

עם קורן אחד שלצד גיל השנתיים והעצמאות שהוא דורש מספק לנו רגעי קסם של שירים שהוא שר, משפטים מצחיקים והרבה אושר, ועם איתם אחד שלצד הדאגה מרווה אותנו בגאווה, בחוכמה ובאהבה. אחרי תקופה לא קלה של חיכוכים בינהם, אנחנו נהנים לראותם משחקים יחדיו, את איתם דואג לו (כולל משפטים שמפי איתם נשמעים מצחיקים עד הזויים: "קורני, תאכל גם את העוף זה מאוד בריא! קורני, תאכל הכל, תלעס טוב!"), מחבק ומנשק אותו, את קורן נוהה אחר אחיו הגדול, שואב ממנו ביטחון ומחפש את קרבתו. בורכתי

3קטנה

New member
זאת באמת תמונה מלאה ב-ברכות

תמונה של ושר משפחתי גדול ושל אמהות מחבקת וילדים מאושרים. וכל זה בשבריר השניה של הצילום העצמי הכאילו אגבי הזה. תמונה מופלאה. ילדים יפהפיים. וסופסוף אני יודעת איך את נראית

את בורכת ואני בורכתי ../images/Emo13.gif

התמונה מקסימה, ומשקפת רק חלק זעיר ורגעי מכל הקסם במשפחה שלך.

anguly

New member
ביחד../images/Emo13.gif

כיף לקרוא על אחאות טובה בין השניים והתמונה הזו מלאה ברוך ואהבה

אין על התמונות המשפחתיות שלך

יצא ממש אומנותי. ואיזה כיף לשמוע על הקשר ביניהם.... אכן בורכת!

למעלה