תודה רבה
J just orka New member 19/3/08 #16 התחפושת חייבת להיות hand made?../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif או שאפשר תחפושת קנויה של אחת מהדמויות?
התחפושת חייבת להיות hand made?../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif או שאפשר תחפושת קנויה של אחת מהדמויות?
A adi dion New member 19/3/08 #17 יא, מגניב! אבל אוף! אצלינו מתחפשים רק ב 25 בא לי להחחפש לאיזו דמות אבל אין לי ממש זמן להתחיל עם הכנות כאלה... תכננתי בכלל לא ללכת למסיבונת הזאת בצבא כי זה בערב אבל אתמול די שכנעו אותי ובכלל היום אמרו לנו שזה חובה נו נראה אולי אני אצליח לארגן איזה משהו קליל בדקה ה90
יא, מגניב! אבל אוף! אצלינו מתחפשים רק ב 25 בא לי להחחפש לאיזו דמות אבל אין לי ממש זמן להתחיל עם הכנות כאלה... תכננתי בכלל לא ללכת למסיבונת הזאת בצבא כי זה בערב אבל אתמול די שכנעו אותי ובכלל היום אמרו לנו שזה חובה נו נראה אולי אני אצליח לארגן איזה משהו קליל בדקה ה90
ס סנדרושקה New member 20/3/08 #18 התחפשתי לאמילי מ"חתונת רפאים" אני מתה על הסרט הזה...D: נ.ב אתם חיבים להפסיק לפרסם בכל פורום את הנוסח הזה של ההודעה.. כי אז משרשרים לפורום אחרים [>< או שזאת רק אני...]
התחפשתי לאמילי מ"חתונת רפאים" אני מתה על הסרט הזה...D: נ.ב אתם חיבים להפסיק לפרסם בכל פורום את הנוסח הזה של ההודעה.. כי אז משרשרים לפורום אחרים [>< או שזאת רק אני...]
ס סנדרושקה New member 20/3/08 #21 אני עדיין שם.. רק נורא קשה לבלוט בין מיליוני ההודעות והאנשים שם.. וגם לאחרונה בקושי היה לי זמן למשהו.. זה למה אני לא כותבת הרבה הודעות בפורום...
אני עדיין שם.. רק נורא קשה לבלוט בין מיליוני ההודעות והאנשים שם.. וגם לאחרונה בקושי היה לי זמן למשהו.. זה למה אני לא כותבת הרבה הודעות בפורום...
C Charlie Hypermusic New member 20/3/08 #22 כן הייתה לי תקופה כזאת גם שם אבני אני מנסה לה להשתלב בחזרה
W wolfyy New member 20/3/08 #26 וכן - את צודקת שכחתי לשים קישור לשרשור פה, אני אשים בהודעות הבאות, תודה!
ס סנדרושקה New member 21/3/08 #32 תודה ^^ ת.ל [תגובה לחתימה] System Of A Down שולטים! ימשיכו לחיות בליבינו לנצח!
T theEscapist New member 20/3/08 #29 טוב, לי כבר הייתה תחפושת, וגם ראיתי את ההודעה באיחור... אבל התחפושת הייתה מגניבה בכל מקרה אני ועוד שלושה חברים (שתי חברות וחבר אחד..) התחפשנו ביחד לארבעת פרשי האפוקליפסה. וכן, אני הייתי מוות התחרות נשמעת מגניבה ממש, ובהצלחה לכל מי שמתכנן להשתתף!
טוב, לי כבר הייתה תחפושת, וגם ראיתי את ההודעה באיחור... אבל התחפושת הייתה מגניבה בכל מקרה אני ועוד שלושה חברים (שתי חברות וחבר אחד..) התחפשנו ביחד לארבעת פרשי האפוקליפסה. וכן, אני הייתי מוות התחרות נשמעת מגניבה ממש, ובהצלחה לכל מי שמתכנן להשתתף!