as I said יצא לך ממש טוב:)
W wolfyy New member 22/3/08 #53 אל אלוהים!! ../images/Emo6.gif את נראית כמו אחותו התאומה! תחפושת מעולה!
O OnlyLeigh New member 22/3/08 #55 וואו!!!! את.. את פשוט ג'וני דפ בגרסה נשית O_O זה מדהים! את... ממש חתיך +_+ XD... עשית עוד תחפושות של ג'וני? את חייבת. איך עשית את הוסט והמכנס??
וואו!!!! את.. את פשוט ג'וני דפ בגרסה נשית O_O זה מדהים! את... ממש חתיך +_+ XD... עשית עוד תחפושות של ג'וני? את חייבת. איך עשית את הוסט והמכנס??
M miss depp New member 22/3/08 #58 חחחחחח...תודה איך עשיתי..הממ..לא מגלים סודות מקצועיים זו לא הפעם הראשונה שאני מתחפשת לגו'ני דפ.. הכל התחיל מג'ק ספארו .. ->
חחחחחח...תודה איך עשיתי..הממ..לא מגלים סודות מקצועיים זו לא הפעם הראשונה שאני מתחפשת לגו'ני דפ.. הכל התחיל מג'ק ספארו .. ->
K krispinita New member 24/3/08 #95 התמונה ערוכה לא?!? המפרצים של השיער לא נראים אמיתיים... אלא אם כן את מקריחה..
O Oyster Girl New member 24/3/08 #96 זה לא קשור למקריחה, פשוט המרקם שונה ורואים את זה..אבל נראה לי שרק שם זה ערוך.
M miss depp New member 25/3/08 #118 המפרץ שלי ערוך כמובן,רואים את זה .. בגלל שאין לי מצח רצח ולא ידעתי איך ליצור לי אחד כזה השתמשתי בפוטושופ לראות איך זה יראה.. מסתבר שבתחפושת הזאת המפרצים מאוד חשובים ! נארגן משהו לפורים הבא
המפרץ שלי ערוך כמובן,רואים את זה .. בגלל שאין לי מצח רצח ולא ידעתי איך ליצור לי אחד כזה השתמשתי בפוטושופ לראות איך זה יראה.. מסתבר שבתחפושת הזאת המפרצים מאוד חשובים ! נארגן משהו לפורים הבא
W wolfyy New member 26/3/08 #121 רגע - אני מניחה שרק התמונה השלישית ערוכה, נכון? אם השתיים האחרות לא ערוכות אין בעיה!