מקפליי בפרימירה

Lior1590

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo141.gifהם נראים הרבה יותר מטוב../images/Emo99.gif

טום פשוט התיפייף עם הזמן, הארי האריך את השיער שלו וזה נראה כזה מעולה!!! דאגי נראה מושלם כרגיל ודני השתפר בלבוש שלו, החולצה הלבנה מתאימה בול בשבילו!

adiozery101

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

טום תמידד היה חמודיי הארי גם עם קרחת היה נחמד דאגי לאמשנה איךך הוא יהיה חתיךך !! ודני גם שהוא היה טיפה שמןן וגם עם החולצות פיקניניק הוא היה סבבה !! הם פשוט מושלמיםם !! סתם תמונה כי בא ליי ^^ חחחח ^^ מושלמים !

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifטום טום טום טום טום../images/Emo23.gif!!!

הוא נראה מושלםםםםםםםםםם מתאים לו שיער ארוך כל כךךךךךךךךך

kelly7i

New member
וואו, הם נראים כל כך מעולהה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo71.gif

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאעאעאע../images/Emo85.gif

*קפיצות בחדר* *&השכן עולה והשכן עולה ודופק לה מכות* *אפצ'י* אעעאעאעאאעעאאעעאאע איזה תמונה מושלמתתתתתת דאגיוהאריX3 יזה חמודיםאיזהחמודיםאיזהחמודיםםםםם טוםםםםםםםםםםםם איזה חיוך מסנג'ר עאעאאעאע333333333333333> ~תגובת התלהבות מפיהם של בריל ויובי.~

kelly7i

New member
גאאאדד,, הם פשוט נראים כל כך טובבבבב!!../images/Emo71.gif

זאת ללא ספק תקופה מצוינת במראה שלהםXD ויש להם גילאים יפים כאלה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכוסיותתתתתתת../images/Emo85.gif

XDDDDDDDDD קפראליהם333>

rox love BSM

New member
אממ לוידעת

כאילו בהתחלה זה היה דאגי
אבל עכשיו זה כולם כי בכל אחד יש משהו שאני אוהבת אבל עמוק עמוק בפנים זה עדיין דאגי XD

Fall Out Inbar

New member
חחחח "עמון עמוק בפנםי זה עדיין דאגי"

XDD נראלי לי גם אצלי זה ככה. יואו, עכשיו דיברתי עם סבא שלי [באנגלית] וסיפרתי לו שממצה אחת שאכלתי היה לי שילשול והוא לא ידע מה זה אז חיפשתי במילון ומסתבר זה דייריי. נו, השיר הזה שרגי שר לפעמים.. איזה מצחייק!! XDD ~עזבי, נירא לי אני עייפה כ"כ שההשפעה מורגשת. ברמות~

rox love BSM

New member
XD כולם יודעים שעל זה השירי

את צריכה להסתכל במילים של השיר את תצחקי הרבה יותר

למעלה