מעב"ר חולה

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר חולה../images/Emo184.gif

מה עשיתי בשיעורי רכיבה סליחה שלא נפתח בימים האחרונים, ברח לי מהראש איכשהו.

אני =]]

קפיצות בשני בקיצור: אני אוהבתתתתת את ואן גוך ואת חיים ואת גל סלמה ~מאושרת~

gili600

New member
מחר את בחווה בשעות שלנו?

אם כן אנחנו באים אלייך.... ד"א איך היה הטיול?

SUFA theOUEEN

New member
תפתחייי

גם אניי..מתה עליך!!!מצטערת על התגובה באיחור פשוט לא הייתי על המחשב ביומיים האחרוניים!! מחכה ליום שני!!

gili600

New member
../images/Emo13.gif

הייתי על אספסת.. חוץ מזה שבאמצע השיעור ממש התחיל לכאוב לי הראש היה שיעור טוב
לקראת הסוף מיה הצטרפה על גוך ושכחה כמה כללי בטיחות!!|סגדש| אבל חפיף... הייתי מפרטת יותר אבל כואב לי הראש ונראה לי שאני פורשת להיום..

gili600

New member
אוףף זה הדגיש דברים שזה לא היה צריך

ההודעה כמו שצריך: הייתי על אספסת.. חוץ מזה שבאמצע השיעור ממש התחיל לכאוב לי הראש היה שיעור טוב לקראת הסוף מיה הצטרפה על גוך ושכחה כמה כללי בטיחות!! אבל חפיף... הייתי מפרטת יותר אבל כואב לי הראש ונראה לי שאני פורשת להיום..

shirli0811

New member
שיעור על קלי המדהימה, היה כיף (:)

היא הלכה יפה, זזה טוב בטרוט והכול, ולא רצתה לזוז בקטנר וסופסוף נתנה באקק (:) ייאי כמה שאני אוהבת את זה, ואחרי הבאק שוט קטן על הבאק [כי למרות שנהנתי צריך להעניש אותה] ועוד באק, ושרשרת נחמדה כזאאת של באקים (((:) =חפירה= ושיעור ביום חמישי ביטלתי :(((

segev 007

New member
שני שיעורים=מעולים!!!

שיעור בשני: בנו לחווה לא יתברר מתי אני רוכב אז חכיתי בסוף יברר שאני רוכב אחרון ,לבד אבל ניזכרו אחרי 20 דקות להגיד לי שאני צריך לאכף את יוליה
אז אכפתי מהר מהר עשינו החלפה והייתי על מנשה. אז עליתי וזה היה פשוט לא יאמן הסוס מי תחילת השיעור ועד סופו לא הפסיק לנסות ליפרוץ אחרי שתי פרציתו הוא לא הצליח יותר ליפרוץ ביגלל שחיים אמר לי כמה דברים שממש ממש עזרו
חוץ מעינין הפריצות לא יודע למה ממש ממש נהנתי כי שמנשה מתחיל ליקפוץ הוא נהיה מושלם
אז קפצנו לא ממש גבוע אבל בסדר היה ממש כיף נוראה נהנתי
שיעור בשישי: אז ככה באתי לחווה בהתחלה התחלנו לעבוד ולנקות תאים...כמו תמיד
שאלתי את זוהר על מי מתי אני רוכב אז יברר שאני רוכב על ווינסטון אבל בסוף רכבתי על ואן גוך
שהיה כל כך טוב כמו תמיד....!!!! אז רכבנו והיה ממש ממש כיף הסינו מסלול לא כל כך גבוע אבל היה כיף מסלול של אפריט במעגל אז מגיעים לעוד אפריט ואז עוד אחד בסוף עשינו מין אוקסר קטן...וחמוד
היה ממש כיף כמו תמיד ( אצל זוהר )......... יואו קצת חפרתי....XD

MAYA 4827

New member
טוב אז ככה..

שני- הייתי אל מנשה שמהרגע שעליתי עליו קיפצץ וביקבק (מהליכה) היה מסלול, לא זוכרת איזה. בפעם הראשונה שעשיתי חיים אמר לי שזה היה גועל נפש (
) ושהוא יודע שאני מסוגלת להרבה הרבה יותר טוב כי איך על יוליה שהוא "אלוף העולם לעומתה" (היה מת!!) אני קופצת טוב ואיתו זה יוצא ככה? ואז עשיתי עוד פעם, הפעם ממש טוב ואז הוא אמר איך לא הייתי אומר גועל נפש על הקודם כשאת יכולה לעשות את זה כל כך יפה, מה אני עליתי עליו לשעה וחצי? ואז הוא הסביר לי למה יוליה יותר גרועה ממנו ואמר שאני לא עושה את כל מה שאני מסוגלת לו. טוב כיף שחושבים שאני יכולה לפחות=] רביעי- חח באתי ולא היה שיעור ואז אמא כעסה.. חמישי הייה שיעור טוב על וונדיז, ואז רכיבה טובה על ואן גוך.. חח רכבתי לבד אז זה היה כיפיי!! שישי- קפצתי עם ווינסטון השמן שלא יודע לקפוץ, גם מסלולון קטן. חח צריך הוא מזה חמוד כי הוא קופץ 50 מטר לפני הקפיצה.. אבל זה ממש כיף.. אבל באוקסר האחרון הוא קפץ לא מרחוק אז הייתי ממש מרוצה=] אחר כך בשיעור של גילי ונועם אני הייתי המדגימה וקפצתי תמכשולים=] (לא עם סוס) רק הייתי על רגל הפוכה ב"קנטר" חח היה מצחיק

segev 007

New member
מיה.....

תיקון הוא קופץ 100 מטר ליפני המיכשול ונוכת 100 מטר אחרי המיכשול

נעם212

New member
שני שיעורים....

חמישי:דרס'ז - היתי על וונדי הייה ממש כיף... הייה שיעור ממש טוב אחרי רצף של שיעורים שהיו בכלל לא משהו... הוא הייה ממש אחלה בחימום ואז גם כשעבדנו...(ובאמצע שאני רוכבת אני רואה משהו כחול מנצנץ על המסלול ומה מתברר ?(!) שעליתי עם פלאפון והוא נפל בידיוק על המסלול אז קראתי מהר לחגית והיא הצילה לי אותו =]])וונדי הזכיר לי בשיעור שאני יודעת לרכב וזו היתה הרגשה טובה שפתאום הכל הלך טוב... =)).... אבל פתאום ברגע אחד הוא מחליט שנמאס לו >> ומנסה מאוד להיכנס פנימה אבל זה לא הייה ממש משנה כי זה הייה בסוף השיעור וכל השיעור הייה ממש כיף.. ועבדתי קשה כדי שהוא יהיה טוב. שישי:קפיצות- באנו לחווה וניקינו תאים ... וצחקנו על הדבר הלבן על הגב של ואן גוך
חחח היתי על בויו לפני שעליתי עליו זוהר עלה עליו כדי לראות שהוא בסדר... ואז הוא התחיל לפחד לו מהבד הגדול "והמפחיד" אחרי שהוא יתרגל לזה עליתי עליו.... הוא הייה ממש ממש חמוד קפצנו כמה איקסים ... ואז גם אפרייט(כל זה על צד שמאל) ואז קפצנו על צד ימין והוא סירב לי למחשול אז זוהר אמר שאין הרבה זמן ועלה עליו והרגיל אותו לדברים "המפחידים" בצד ימין.. עליתי עליו וקפצנו ואז עשיו עוד כמה פעמים בקאנטר , ומיה ושגב כל השיעור הדגימו לנו איך צריך לקפוץ את המכשולים ומיה היתה על רגל לא נכונה XD ואז מיה וזוהר קפצו(בלי סוסים) הייה כיף ומצחיק!! חפרתי

זה היה קורעע!!

"איכס איזה מגעיל ואן גוךךך! יש לו משו לבן על הגב!!".. הסוס בסה"כ הזיע קצת..
הייתי צריכה לראות ביום שלישי את זוהר קופץ אפרייט של 1.30 (בל סוס)..

gili600

New member
מה?!

1.30 בלי סוס? לנו הוא אמר שהוא לא קופץ גבוה בלי קסדה

עדימ

New member
סוף סוף על מג'יק!

למרות שנגקיקו היה עצלן במיוחג הוא הצליח להבריק ועשה יופי של טרן און זה פור הנד ואחלה של מעגלים ושמיניות בהתחשב בכך שרק ביום שלישי חזר לעבוד אחרי איזה חודש של השבתה. מתוקיייייייייייי שליייייי מקסיים

fliperit

New member
רכיבה גרועה, ו-2 טובות

כל הרכיבות על וונדי...הגרועה לבד (בלי מדריך) והטובות עם המאמנת שלי... זאת היייתה שטות לנסות לרכב כמו המאמנת שלי אחרי שרכבתי איתה פעם אחת...לא ממש ידעתי מה לעשות וסתם הרכיבה הסתיימה בעצבים. כשרכבתי איתה היו רכיבות מעולות..הסוסה ממש מתחילה לזוז יפה

למעלה