../images/Emo9.gifטיווווווווול../images/Emo9.gif
נסענו לטיול של שלושה ימים בצפון.. בשלב כלשהו עברנו ליד הים אז אמא שלי רצתה ללכת לראות אותו. נסעונו לכיוון הים ופתאום ראיתי חוות סוסים-אמרתי לאבא שלי שיעצור, הוא חנה ויצאנו מהאוטו. אמא שלי התחילה לדבר עם מישי שעבדה שם בזמן שאני ליטפתי איזה סוס ופתאום שמעתי (יש לי שמיעה סלקטיבית בקשר לכל מה שקשור לסוסים) "היא רוכבת כבר שלוש שנים, מתי הם יכולים לצאת?" הלכתי לאמא שלי ושאלתי אותה מה היא אמרה לה והיא אמרה שאני ואבא שלי (הוא רוכב) יוצאים לטיול של שעה ושכדאי שאני אחליף למכנס רכיבה ומגפיים (היו לי באוטו-סיפור ארוך) התארגנתי והכל עלינו ויצאנו. הייתי על סוס מתוק בשם ווינסטון שהיה הכי גבר בעולם
והתחלנו הליכה.. לאט לאט התקדמנו לכיוון החוף עד שהתחלנו ללכת ממש על שפת הים שהסוסים מדי פעם נוגעים במים עם הרגליים. לאט לאט הגברנו קצת את הקצב והתחלנו קצת טרוט על שפת הים
ופתאום בבת אחת כל הסוסים עבו לקנטר שקט ורגוע ואנחנו צחקנו ונתנו להם להמשיך קצת. עלינו חזרה למעלה בעלייה ענקית וקשה אז כל הסוסים עברו לקנטר
. (חוץ ממני ומאבא שלי היו עוד שני אנשים שבאו מהחווה כדי "ללוות" אותנו) אחד מהם שאל אותנו אם בא לנו קצת קנטר והסכמנו. היא שיחרר את המושכות של הסוס שלו הספיק לצעוק לנו לעשות אותו הדבר ועף בקנטר מטורף
כולנו באנו אחריו והקנטר הסתיים בעליה ענקית. הייתה תחושת שחרור מדהימה. אחרי כ-10 דקות הוא שאל אותנו אם אנחנו רוצים עוד קצת קנטר. כמובן שהסכמנו והיה אותו המעבר רק שהסוסים במקום קנטר עברו לגאלופ וההוא אמר לנו לזרום
המשכנו אח"כ עוד הליכה ואז הם סיפרו לנו שיש להם בחווה מסורת; (חוות טיולים למי שעדיין לא הבין) כל מי שנהנה בטיול עובר בקנטר ליד החווה וצועק כמו אינדיאנים
וכמובן שהסכמנו לעוד קצת קנטר וסיימנו אותו בתוך הגדרה של הסוסים ושם גם ירדנו
קיצר היה מדהים סליחה על החפירה (
) וח"ח
ענקי למי שקורא הכל