מעב"ר חולה

שאני פשוט רוצה למותת רק למות!! =\\

כי היצור הזה
הוא הדבר הכי מהמםםםם שיש הוא פשוט |סוכרייה|
! אני חייבת לשתפ, הסוס חוזר למצב שלו ממש מהר!! הוא התנפח כמו
וכל התחת שלו התנפח משרירים ואני כ''כ שמחה.. ועוד משו- הסוסון שלי (אני פשוט לא מאמינה!) מתחיל אימוני קפיצותתתת!!! עוד משו כמו חודש עד שהוא יחזור למצבו הקודם לגמרי, אנחנו נאמן אותו (כמובן באישורו של הווטרינר והמאמן האישי שלו). אין בנאדם מאושר יותר ממני! ד''א קניתי לו ראשיית בית חדשה הוא כזה שקסי בתמונות סתכלוו! מחכה לתגובות!

ועוד משו

אני ואבא שלי חשבו על רעיון ממש מוצלח, מיכווון שהסוסון שלנו בולע אוויר חשבנו על כמה דרכים.. &-לשים לו חונק- לא עבד.. וכמה שחיזקנו את זה לא עוזר... והחלפנו 3 חונקים. &-לחשמל לו את התא- מכיוון שהתא בנוי מעץ וברזל שמלטש אותו, ניתן לחשמל, (כי אין לו מקום אחר לבלוע אוויר..) אבל בסופ לא רציתי כי לדעתי זוהי התעללות... (לדעתי) אני לא יכולה לעמוד ולראות אותו מקבל זרם (אפילו זרם קל), אני מעדיפה לקבל את זה עליי.. &-לשים רשת- כל התא שלו בנוי ממין חומה כזאתי שהיא גובה 1.60 ככה שהוא מוציא את הראש מהתא. עכשיו חשבנו לחבר רשת לוליים (של תרנגולות) לא מברזל הגדר הירוקה הזאתי, ממ וא לא יהיה לו מאיפה לבלוע אוויר כי כל התא חסום, ובפנים יש לו שק שמחזיק לו את האוכל ויש לו כלי קטן של תערובת. אני אעדכן בהמשך האם זה מצליח... עכשיו יש לי שאלה. האם הסוס ישתגע שהוא לא יכול שאין לו את האפשרות לבלוע אוויר? שאין לו מקום לבלוע אוויר? אני ממש מפחדת שיקרה משו שהוא ישתגע או יהרוס את התא שלו.. למרות שלדעתי הפתרון הזה הוא יותר בריא ויותר טוב. הייידהההה תגובות. P=

H a R a Z y

New member
תנסי למצוא לו עיסוק אחר בתא...

אם אין אבן מלח אז תקני לו או שתנסי לשים לו כדור בתא ולראות אם זה מעסיק אותו.. או כל מיני רעיונות כאלה שלא יסכנו אותו אבל יעסיקו אותו..

favory

New member
גם לי יש סוס שבולע אוויר..

פשוט מאוד- שבת. את הולכת לחווה סבבה? מביאה איתך המון גזרים ותפוחים חתוכים לקטן ומפזרת לו בתא. תחת לריפוד ובאוכל ופשוט מחביא לו. זה יעסיק אותו, תאמיני לי. את אדמייאר זה העסיק כל הזמן..כל השבת הוא רק חיפש וגם נהנה. ולא רק בשבת, אלא כל פעם שאת מגיעה לחווה, זה מעסיק אותם שעותתתת... תקני לו משחקים ש-תולים בתא, יש את אלו עם הסוכר המתוק שהם חולים על זה. ואגב- החונק, לא גורם לסוס להפסיק לשאוף אוויר. הוא פשוט מפחית את כמות האוויר שנכנסת לבטן ומפחית את הסיכויים לקוליקים ולכאביי בטן וכל התופעות של הבליעת אוויר. -קחי אותו אולי גם לטייל וזה ופשוט שיהיה כמה שפחות בתא.

הוא כמעט לא בתא בגלל זה הוא

משמין, אני כל היום יושבת איתו במרעה. ותודה לכולם על התגובות... איך הוא נראה בתמונ

כי אני לא

מאמינה שזה באמת קורה.. שהוא לא בולע אוויר שהוא משמין שהוא מתחיל לחזור לעצמו... אני פשוט לא יכולה להסביר את עצמי.. P=..

סוני DSCH1

New member
שיעור ראשון

לאחר הפסקה של 4 חודשים בערך. ווואי זה מה שיש לי להגיד רכבתי על עמק ועשינו מעגלים ונהיגה והיה מעולה הצלחתי לשבת טוב בקיצור רכבתי סבבה אני מאושרת בטירוף שמחה שחזרתי

שירלי317

New member
קפצנו!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

אתמול, עשיתי לה לנוג' קצרצר ואז התחלנו קצת דרסז' בעיקר משוחרר. עברנו כמה קורות (פעם ראשונה של קים), כל פעם הוספנו אחת.. עד שלוש. ואז ניסינו איקס קטנטן (פעם ראשונה של קים) והיא עברה אותו בטרוט בלי לקפוץ בכלל מרב שהוא היה נמוך
ואז הגבהנו טיפה ונכנסתי כמה פעמים, והיא קפצה אותו ממש יפה
ובסוף נכנסתי 3 פעמים לאפרייט נמוך (פעם ראשונה של קים). פעמיים היא הפילה כי היא הייתה כבר עייפה והיה חסר קצב, בפעם השלישית סחטתי ממנה כל מה שהצלחתי ועברנו אותו כמו שצריך
באיזה שהוא שלב באמצע השיעור אז אחרי המכשול המשכנו ישר ורציתי לפנות שמאלה וקים פתאום ראתה חתול שקפץ מהשיחים ודפקה קפיצה ימינה, אני נחתתי בעדינות על התחת על החול. כאילו התיישבתי
זה היה מצחיק. אחרי השיעור יצאנו לטיול הליכה של חצי שעה מסביב להר הקטן שמול המנז'. ובדרך נתקלנו (לפי הסדר) בטרקטורון, כבשים, טרקטורון, אופנוע שטח, אנשים על סוסים וחמור. עברנו את זה בשלום, מפתיע, לא?

חחח מי

יבשל לי אם תמות?
אז בעצם, אם אתה תמות, גם אני ימות. אז אני לא אצחק לה על המכנסיים יותר

למעלה