מעב"ר

תעשי לי את טובה.

אם לסוס יש קוליק, לא יזיק להוליך אותו. צריך גם לבדוק אם הוא צמא, ובמקרה של קוליק רצוי לתת לסוס לשתות. כתבתי על קוליק, עזרה ראשונה, סימפטומים, מזה קוליק ממש בקצרה. כתבתי גם שהיא לא תוליך ושלא תטפל בסוס, אלא שתיתן לבעלים שלו לעשות את זה. במקרה של קוליק קל לא חייבים ישר להתקשר לוטרינר.

אם זה משהו אחר, שוב, שתיתן לבעלים

לטפל בסוס. כתבתי שיש מצב שזה קוליק- הכוונה שזה לא חייב להיות קוליק ויש מצב שזה כן. כתבתי לה קצת על קוליק, שתדע לפחות לידע כללי. ציינתי שתיתן לבעלים לטפל בסוס, כי בין אם זה קוליק או לא הבעלים יחליט אם לקרוא לוטרינר או לא. הסוס עצמו נראה טוב, כך שהחווה בטח לא חפרית או שמהו כזה, כך שאם זה לא קוליק אז יכול להיות שיעלו על זה.

../images/Emo45.gifהם סוסים מטופלים היטב

יש מחלות שאפעם לא היו בחווה בכלל ושהם נפוצות הם מגיעות עם סוסי פנסיונים
ובהכל הם מטופלים וזה בסדר אני יודעת מה זה קוליק... וזהו.. הם מטפלים בו ובעזרת השם
הוא יבריא... הוא סוס בריא וחמוד! וחזק ! ונשכן במיוחד! חח תחביב שלו זה לנשוך [חלש] ולנסות לאכול אותי

סוני DSCH1

New member
אוקי

וכן אמרתי שזה טוב להוליך אותו אבל אסור לו לשתות כי את לא יודעת מה הבעיה ומה גרם לה אז עם הסוס נופל סתם ככה זה לא בעיה קטנה והיא חייבת לקרוע לויטרינר אבל נכון שלפני זה צריך להודיעה לבעלים של הסוס אבל עדיין צריך ויטרינר ואסור לעשות כלום על דעת עצמך כי היו מקרים שחשבו שזה משהו אחד וזה הפך להיות משהו אחר לגמרי בבקשה ממך תכתבי רק על הנושא שאת חושבת שהוא הבעיה ותכתבי בענק מצידי שזה מה שלפי דעתך הבעיה אבל אל תגידי כידי לעשות ככה בלילראות את הסוס בכלל או להכיר אותו או משהו כזה זה יכול לגרום נזק לסוס

עוד פעם.

כתבתי שיש מצב שזה קוליק, ומה עושים במקרה של קוליק. כתבתי לה על קוליק שיהיה לה בעיקר לידע כללי אם כבר הזכירו את זה. היא אמרה שהיא יודעת מזה קוליק וזה מעולה. כתבתי אם זה קוליק מה עושים. לא כתבתי שישר תיתן לו לשתות. כתבתי גם את הסימפטומים של קוליק, כי אם יהיו לו את הסימפטומים האלה יהיה יותר קל לזהות שזה קוליק. נכון שיש מחלות אצל סוסים שבהם הסוס יכול להתנהג כאילו יש לו קוליק, אבל זה לא סותר את מה שכתבתי שיש מצב שזה קוליק. ולמה שהיא תעשה משהו על דעת עצמה? כתבתי שלא תעשה, אז אם היא תעשה על דעת עצמה זה יהיה לפי שיקול הדעת שלה. אני לא ראיתי ולא מכירה את הסוס, וכתבתי מה לדעתי הבעיה, וכתבתי על הבעיה. אני לא מבינה, את אומרת שלא כתבתי רק על הקוליק? ולא כתבתי שכשסוס נופל סתם זאת בעיה קטנה, דווקא צריך לראות אם הוא קם ואם הוא סתם עבר לרביצה בתא, וזה לא בגלל שיש לו משהו.

סוני DSCH1

New member
סבבה

אז מעולה סוס בית ספר לא צריך אישור מייוחד מהבעלים ישר מזמינים ויטרינר או שמדברים איתו או משהו שלפי דעתי חשוב

LordHorse

New member
נפלתי.

בצורה דיי הזויה, משהו עם הרגליים והראש, אבל יהיה בסדר.
אז היה לי שיעור מאוד מאוד קצר, 15 דק', כי הייתה תאונה והיו מלא פקקים, והמדריכה שלי סופר-קולית ועשינו שיעור מהיר ביותר. חנכתי סוס חדש, שלא הסכים לפנות (הוא כנראה חשב שהוא יכול לעבור דרך הגדר.) בכל מקרה, עשיתי קאנטר והכל היה טוב ויפה עד שהוא עצר לפתע, ואני המשכתי עוד כמה צעדים בקאנטר עד לחול הקפוא
היה כיף
ובבקשה תיזהרו בדרכים, תאונות זה מיותר וגורם לי לאחר לשיעורי רכיבה.

ש נ י ס

New member
זינהההההההה../images/Emo99.gif

יאיי
זה באמת עשה לי טוב! אבל לא רכיבה ממש, 15 דקות כזה. ובשיעור, שרכבתי על קלי, נפלתי, אחרי דיי הרבה זמן שלא נפלתי, וקצת כואב לי. וגם קלי וגם אני שונאות גריד!! איכ!
אבל עדיין..מגעיל לי ומעצבן לי. ואני אוהבת את פאצ'ס שלי הכי בעולם

למעלה