מעב"ר

שירלי317

New member
תודה יעלי../images/Emo3.gif

אני מרגישה כל כך טוב!!!! למרות השיעולים והאף הנוזל היה שעור מעולה! אפילו הדס אמרה שסופסוף התחלתי לרכב כמו שצריך. עליתי עליה לפני שהדס הגיעה, כדי לרכך אותה קצת בהליכה, עשיתי כיפופים והרבה תרגילים כדי להגמיש אותה ושתתרכך בצוואר. אחרי איזה רבע שעה הדס הגיעה והתחלתי קצת טרוט, בהתחלה היא הייתה נורא נוקשה והידיים שלי קיפצצו בלי הכרה, ואז הרמתי קצת את הידיים, נשאתי אותן יותר ולאט לאט הידיים שלי נרגעו וקים ממש התרככה בצוואר והייתה ממש משוחררת, והיא הייתה גם בקצב ממש טוב וזורם בלי שהייתי צריכה לדחוף אותה כל הזמן כי היא הייתה חמה, אז זה כיף
בקנטר לעומת זאת היו קצת בלאגנים של באקים כל הזמן, והתאפקתי עד סוף השעור כדי להכנס בה, אבל מחר אני לא דופקת חשבון. בסופו של דבר היא קצת הסתדרה יותר ואני הפסקתי לפחד שהיא תעלה לי על שתיים במעבר מקנטר לטרוט כמו שהיא כל הזמן איימה לעשות ופעם קודמת שרכבתי עליה עשתה.
בכללי היה ממש טוב, ומחר ב7 בבוקר אני יוצאת לטייל עם הבעלים של החווה, פעם ראשונה של קים בחוץ מזה 3 חודשים בערך אז... נקווה לטוב, נשמור על קור רוח ונצא בחיוך
תאחלו לי בהצלחה!
אני יצור שמח היום, זה כיף!

היא פשוט מדהימה..

כל פעם אני מסתכלת עליה ומתפעלת מחדש.. היא פשוט מדהימה!!

שיעור חביב

עליתי על שמעון, הפוני הפלמינו החמוד. הוא פשוט מקסים! עבדתי דיי נכון והוא הגיב מצוין. עבדנו בעיקר על מעברי קאנטר- הליכה ע"י הכי מעט תנועות גוף. דווקא הלך אחלה אבל הרגשתי שכל הקרדיט הולך לשמעון, שבאמת היה נשמה מתוקה אבל היי- גם אני עבדתי קשה.

Vintage Queen

New member
שיעור לפני תחרות

היה זוועה פפפ סתם לא כזה נורא, פשוט הרגשתי כל כך רע... אפילו לחמם לא הצלחתי, מור עלה עליו ואני קפצתי... בסוף הערב עוד כמעט הגעתי למיון,(היתה לי הפניה אבל סירבתי בתוקף...ובהיסטריה מטורפת) אני לא מאמינה שהצלחתי לסיים את השיעור בלי להתעלף על הסוס... והיום לא רכבתי, עשיתי רק הליכה כי עוד לא התאוששתי לגמרי אז בעצם מחר יהיה ממש רע מזל שזה רק מטר =]

LordHorse

New member
ו..שיעור כפול מס' 2 D:

ושוב,היה סופר כיף. כן,אז בחלק התיאורטי איכפנו,ושמנו ראשיית רכיבה,ויויו למד טריק,שהוא ירוק לברוח ממני מתי שאני שמה לו את הראשייה,לכן המדריכה שלי הייתה חייבת להחזיק לו את הראש,וזה היה טיפה מבאס.אוכף זה כבד!
פפ. והתחלנו באיחור טיפה,כי חייבים להביא עוגה לחבר'ה במנאז',אז בפועל רכבנו 25 דק',אבל אלו היו חתיכת 25 דק'. רכבתי על מל הכוסון,הוא פשוט כזה מותק חתיך ונוח וקופץ מהמם,אבל בטרוט ישיבה אנצכה לעבוד איתו על זה יותר,בכל אפן,עשיתי דברים רגילים עד שבסוף הורדתי את המושכות,הרמתי ידיים לצדדים (בהוראה של המדריכה,כן),ועשיתי ישיבת קפיצות בטרוט ובקאנטר,ואז רק טרוט,ואז רק קאנטר,ואז נזכרתי בשיעור על לורד
בלי אוכף,שעשיתי קאנטר בלי ידיים,זה היה אדיר. I can fly. ואז קניתי קולה,והבאתי למדריכה שלי (שממינה את הקולה,התערבות וזה) לשתות,והבאתי לה עוד חתיכת עוגה,והיה כיף,ואז חטפתי שוט מהתלמידה שהיא הדריכה.לעזאזל שוט ארוך!
ו..ו..ואז הבאתי את העוגה בחזרה למשרד,ואז ביקשתי שיעור קפיצות עוד שבוע,אז עוד שבוע אולי יש לי שיעור קפיצות.ווהו. היה כ"כ כיף,שיעורים כפולים רולאז!

stary1

New member
לא ממש נכון

יש אוכפי ווסטרן מאוד קלים ואוכפי אינגליש מאוד כבדים :X

היה שיעור כזה נפלאאא../images/Emo13.gif

רכבתי על סתיו. והשתפרתי בהרבה בחלקים. התחלתי איסוף בקאנטר. ורכבתי עם המגפיים והדורבנות החדשים שלי!!! אויש אני כל כך אוהבת אותן מגפי עבודה של בלנסטון ודורבנות כאלה יפייים

gili600

New member
איכס

היה שיעור הכי גרוע בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא הרס הכל והיה אמור להיות לנו שיעור כיפי עם קבלטים ועניינים ובסוף הייתי תקועה בישיבת קפיצות בקנטר של ווינסטון בזמן שהוא חותך את הפינות וחגית לא נותנת לי לגעת במושכות!!!! הייתי חייבת לשחרר את זה

פפפ...

שבוע עם מעט מאוד רכיבות.. אימון אחד בלבד.. (מה הוא עושה בהולנד כל הזמן.?!?), וחוץ מזה עוד 2 רכיבות, לונג' אחד קצר ביותר ויומיים חופש ושחרור... פשוט מצברוח מגעיל...=\\

נעם212

New member
שיעור+טיול

השיעור:ביום חמישי הייה בסך הכל לא רע (חוץ מכמה קטעים :p) למרות הישיבת קפיצות(שכואב אחרי כמה זמן) היה כיףף,לאוס הייה בונבון!! הטיול:התחיל מעולהה!! אפילו עשינו קצת קאנטר הסוסים לא נבהלו מכל האנשי בקיצור כיף עמרנו לאכול ולשתות .... אחר כך בערך שתי דקות אחרי שחזרנו לרכב נחנסנו לתוך שיחים ואז פתאום ראיתי את אספסת קופצת אחר כך היא נשקבה ועופר ירד ממנה (מתברר שהרגלים שלא הסתבכון בטייל ) היא השתחררה אבל היא היתה מאוד מבוהל אז היא עשתה קאנטר סביב עופר ואז ברחה ונעלמה בין ההשדות עופר רץ לחפש אותה ואנחנו המשכנו עם גדי כשחזרו לחווה בשלב מסוים הסוסים פרצו , אבל זה הייה כיף... בסוף מצאו אותה עם מתג שבור ובלי מושכות (העיקר שהיא בסדר) וטיפלו בה.. זהו זה התחיל ממש טוב ונגמר רע (נקווה שפעם הבאה יהיה ותר טוב)

למעלה