מעב"ר

לודמיר

New member
כל מי ששאל- מקצה HANDY CUP:

פשוט מקצה ששתי הרמות 110-100 יכולים לשתתף בו... השבוע זה נעשה בטבלה A2 (מסלול נגד הזמן)

ram ram

New member
עבר הרבה זמן אבל לא נורא...

יום שבת שיעור מס' 1 על ג'ונה...עבדנו על ספינים של 50% מהמהירות... עם דגש על כניסה נכונה... והיה אחלה..!!!! אחר כך עשיתי מעגלים בצורה חופשים והיה מעולה..!!
יום שבת שיעור מס' 2 על דייגו... ניסיתי עליו פעם ראשונה את הבוזל החדש שזוריק הביא לארץ... עבדתי על מעגלים בהליכה, טרוט ואז בקנטר... הוא היה ממש מעולה..! ואז על ספינים... והוא היה בסדר גמור בהתחלה ובסוף הוא היה ממש ממש מעולה..!!! הוא נרגע מאוד ונראה שהטראומה מתחילה לעבוד לו...
-->[דייגו והובוזל] יום ראשון שוב על דייגו... כמו בפעם הקודמת... מעגלים ואז ספינים... אבל ההבדל היה בזה שזוריק לא היה בזמן שעשיתי את הספינים.... והצלחתי לעבוד איתו לבד..
ואני ממש מרוצה משנינו..:!

פאדיחות!!

לא מזמן התחלתי טרייל כלאס ואני מאמנת סוסה לזה והיא ממש פחדנית! בקיצור אחרי שרכבתי איתה רינינג אמרתי שנעשה הפסקה ונעבור למשהו יותר פשוט (בעיניי)- הטרייל אחרי שלא ראיתי את המדריך שלי בערך חודשיים הוא החליט לעשות ביקור פתע... אז התחלנו לעבבוד על שאר ודווקא אתמול היא עשתה לי פאדיחות... אני מתה על המדריך שלי אבל דווקא אתמול הוא בא???

אהבת חיי הסוס הזה!!

אךךך שלמותתת!! רכבתי על אזארו, מורקה עשה לי מצב רוח מעולה..ועם זה מבאס חחח חמוץ מתוק
כמו הסוכריות אומץ-חומץ חחח קיצור עבדנו בעיקר על היישור שלו..שילך ישר, גם במעגל... ואח"כ התעייפנו קצת אז נחנו..ואז קפצנו!!!
לא הרבה, ולא גבוה...כמה קפיצות בודדות כי אזארו התעייף לנו ולא רצינו להעמיס עליו..אבל בהחלט קפצנו=]]]] ולגלי וללאה היה מדהים!! גלקודה ויבוצ'קה קפצו 130 בסוף והיה מדהייים!! חמודיםם שלייי
ולסיכום: +*+אזארו - כי שלמות, היא לא מילה גסה!!
+*+

אה וגם רציתי לציין

שאני גאה בי ובישיבה שלי..
לא ישיבה הכי יפה שיש..אבל משתפרים..ומתחילה להיות לי ישיבה עצמאית, ז"א לא משתנה מסוס לסוס ולא משתנה, לא משנה מה הסוס עושה..אני זאת שנמצאת בבאלנס ונותנת לסוס את הסדר, השיווי משקל והמסגרת! וזהו

למעלה