מעב"ר

S H I L G I

New member
במשפט אחד:

היה מדהים. בלי ארכובות, ישיבה שמשתפרת [מתחילה לעשות פחות ולקבל יותר...], לגילדים, שולדר-אינים וטרוורים, והחלפת רגל פשוטה בקאנטר [שמיניות]. לפרדי מגיע הר של גזרים.

fliperit

New member
איזה טיול מדהים היה!!!

יצאתי עם חברה לטיול לכבוד ימולדת 18 שלה. (היא גם רוכבת וגם מדריכה). בהתחלה שני הסוסים היו קצת ערניים ולחוצים בגלל החורף שנחת עלינו (והסוס שלי אפילו ניסה חלעשות רולבאקים חזרה לחווה).עשינו מלא מלא קאנטרים משחררים ומדהימים! מתישהו באמצע הסוס שלי ניסה להתאבד ולקחת אותי איתו...אבל הוא לא הצליח לשמחתי. חוץ מזה היה ממש כיף..

לודמיר

New member
באלי!!! קפוץ!!!

רכיבה ראשונה על אניס כתור סוסה שלי!! :D אין מאושרת ממני!!! עשינו עבודה קלה יחסית של חצי שעה ככה כי היא הייתה מדהימה אתמול! עשינו חימום משוחרר ואז קיצרתי אותה והיא ישר התרככה בלי שטויות... בהתחלה היא עבדה עלי ורק עשתה יפה עם הצוואר אבל אח"כ עם הרבה חצאי עצירות היא התחילה באמת לעבוד מאחורה... סוף סוף הורדתי לה את הרעמה!!!! אורלי רק גזרה אותה דיי מכוער אבל היא אמרה שהיא תביא מאנה (אהמ.. אנה) איזה סכין ותעשה נורמאלי.... אפילו למדתי לבנדז'!!!!!! גאה גאה גאה!

PinkHorse

New member
כן גם קיסר כזה זה למה קניתי את

המשרק הזה.. הוא ממש בצורה של משרק רק שיש בתוכו סכין גילוח וכשאת משרקת זה מגלח.. אין לה בעיות עם משרק רגיל נכון?

תתחדשי ובהצלחה../images/Emo24.gif

ואנה, לפני שאת נותנת לה אותו תראי לי איזה יש לך! כי אני כבר מלא זמן מחפשת אחד נורמאלי.. לגל [של אספרי...וואו נוסטלגיה] היה אחד ממש טוב אז בגלל שאין גל כבר הרבה זמן

PinkHorse

New member
אוקיי תזכירו לי בשישי

ואני אשים את המשרק בכלי מברשות ואביא בשבת(=.

זה ג'וניור?!? ועכשיו יש לך גם כזה

לאוזנים ורוד?? חח והראשייה היא של ג'רום או שאת קנית?

PinkHorse

New member
כן זה ג'וניורP=.

חח זה לא שלי קניתי את זה במתנה למישהי בשוודיה אז מדדנו.. והראשייה שלי(=.

למעלה