הקליפ OFTR

dougie10

New member
חח...אהבתי!

נראה לי שמה שהם רוצים להגיד בזה...שהאנשים יכולים להתחרפן מקנאה או ממשו...שהם שרים את השירים ושומעים אותם ומספרים לאנשים כמה ברי מזל הם! והם יכולים לקפוץ להם חח..אבל ככה אני רואה את הדברים!

אייזההה בונבוניםם!!../images/Emo163.gif

דניי שםם כל כךךךךךךךךךךךךךך מתוקקקקק!!!!! הקטע של האנשים קצת הרבה מאוד מוזר אבל לא נורא בקושי הראו את דאגי והארי
אבל בגדול קליפ חמוד וכולם שם כל כך

אעאעאעאעאעאעאעעאאאאע = 0

אינלי מילים חוצמ- דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדנננננננננננננננננננננננננננננננננייייייייייייייייייייייייייי

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifלפי דעתי הקטע של האנשים שהתחשמלו

היה מיותר לגמרי . לא הבנתי מה הקשר וכל זה . אבל הקליפ סבבה
כאילו ממש נחמד לפי דעתי D: דני שם מ מ ש סקססס
הוא ממש מדהים שם אני לא יכולהההה
סקס|

Little McMickey

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

איזה מצחיקקקקקקק זה כמו השיר הזה של הכימקל ברוד'רס שכל האנשים זזים כמו מטורפים והורסים דברים
XDDDD אבל דני... דניייייייייייייייייייייייייייייידנידנידנדידני[ כן אני יודעת שזה של סיוון
] אחחחחחחח שלמות סוף סוף ראיתי את זה בהילוך מהיר במחשב של הביצפר שהוא ממש טוב חחחחח\ יש פה גם ת'אקספלורר החדש

Shir Jones

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif, |

הם פשוט מדהימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifנראה מגניב! BTTF../images/Emo99.gif!! חבל שאני

לא יכולה להזמין לא את האלבום ולא אתהסינגל, גם לא יכולה לראות ת'קליפ כי המחשב חראאא ואין התקן שמע ועדיין לא שמעתי ת'שיר אר איזה חיים!!!!

MissMaya

New member

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo2.gifרק אני או ש...דאגי הסתפר טיפה וצבע

שיער ?!
זה ממש יפה לוווווווווווווווו |ממשיכהלראות| ותודה רבהההה[:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif דאגי אכן הסתפר ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

sweet shir

New member
דאגי מהמםםם, כל הכבוד לו! ../images/Emo6.gif

חח וגם כולם ממש יפים. וופי היי

dougie10

New member
חח...."וופי היי"--> אהבתי!

חח....נכון הם ממש ממש יפים!.. אפילו טום אני חייבת לציין...(שבדרך כלל הוא לא כזה חתיך!..יפה,אבל לא חתיך) [איך אני רואה עכשיו שרשור תגובות של "חולות טום פלצ'ר" מגיב לי למטה כמה הוא סקסי.... ]

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifלמה להיסתפר ../images/Emo7.gif?זה ניראה מוזר-__-

אבל הוא עדיין שקסי
.. ואני שונאתת את הככוובא ההזה של דנייי!!הוא ניראה כמו הוומלללססס!!!! טום
.

just orr

New member
איזה חמודים חחחחח

אני גאה בדאגי! XD ושדני יוריד את הכובע ><

just orr

New member
גם לדעתי הוא יפה חח

אבל הוא מעצבן XD חרש עליו, והתלתלים שלו יפים.

למעלה