סו פשוט דמות אדירה.
M MadBerry New member 15/5/10 #37 הדמות הרעה - קארן ווקר ../images/Emo27.gif רעה כביכול היא לא ממש דמות רעה, היא פשוט מתנהגת מגעיל לכולם ברוב הזמן. אני לא בטוחה שזאת תמונה ממש מהסדרה (יכול להיות שזה מסט הצילומים), אבל היא ממש בתוך הדמות.
הדמות הרעה - קארן ווקר ../images/Emo27.gif רעה כביכול היא לא ממש דמות רעה, היא פשוט מתנהגת מגעיל לכולם ברוב הזמן. אני לא בטוחה שזאת תמונה ממש מהסדרה (יכול להיות שזה מסט הצילומים), אבל היא ממש בתוך הדמות.
M MadBerry New member 15/5/10 #39 הדמות הטובה - וויל טרומן ../images/Emo27.gif הוא זה שבאמצע. אם לחתוך את שאר התמונה ולהשאיר רק אותו יעזור, תגידי לי ואני אעשה את זה
הדמות הטובה - וויל טרומן ../images/Emo27.gif הוא זה שבאמצע. אם לחתוך את שאר התמונה ולהשאיר רק אותו יעזור, תגידי לי ואני אעשה את זה
R RockinKeren New member 18/5/10 #62 ../images/Emo226.gifמגישה.D: הבלונדיני זה הטוב, והמתוק, והחמוד. D: והשני זה הרע, והמגעיל, שהרס הכל. :X זה נחשב רייט? XD
../images/Emo226.gifמגישה.D: הבלונדיני זה הטוב, והמתוק, והחמוד. D: והשני זה הרע, והמגעיל, שהרס הכל. :X זה נחשב רייט? XD
O OneStepCloser New member 18/5/10 #68 ../images/Emo54.gifחחחח כן. מדי פעם אני נכנסת לראות מה קורה פה.
א אמנדה האחת New member 20/5/10 #92 ../images/Emo204.gifאווווווו, ג'סטין. ../images/Emo99.gif [אז מה אם אני עדיין רק בעונה ראשונה? מותר לי. ]
../images/Emo204.gifאווווווו, ג'סטין. ../images/Emo99.gif [אז מה אם אני עדיין רק בעונה ראשונה? מותר לי. ]
T TheBalladOfShani B New member 20/5/10 #94 ../images/Emo34.gif../images/Emo45.gifנכון../images/Emo3.gif גמאני בעונה הראשונה D: פרק 9 . את
O OneStepCloser New member 22/5/10 #98 ../images/Emo54.gifאוי לא. אתן עושות לי חשק לראות. לא רוצההה. אם אני אתחיל לראות, אני לא אוכל להפסיק ואני אצטרך לראות את כל העונות.
../images/Emo54.gifאוי לא. אתן עושות לי חשק לראות. לא רוצההה. אם אני אתחיל לראות, אני לא אוכל להפסיק ואני אצטרך לראות את כל העונות.
T TheBalladOfShani B New member 23/5/10 #100 ../images/Emo34.gifחחח האמת חשבתי שאני לא יאהב את זה בכלל.כי חשבתי שזה רק SEX וזהו .D: וגילית שיש הרבה מעבר חח ג'סטין *~* בריאן בהתחלה של העונה הראשונה ביצ'י ומגעיל!
../images/Emo34.gifחחח האמת חשבתי שאני לא יאהב את זה בכלל.כי חשבתי שזה רק SEX וזהו .D: וגילית שיש הרבה מעבר חח ג'סטין *~* בריאן בהתחלה של העונה הראשונה ביצ'י ומגעיל!
O OneStepCloser New member 23/5/10 #103 ../images/Emo54.gifחחחח יאפ אני אוהבת את השילוב של הדרמה והסקס XD
R RockinKeren New member 21/5/10 #95 ../images/Emo226.gifחחחחח, בטח שמותר לך. D: זה ג'סטין אבל כאילו זה קצת ספויילר. :X -.-
S sweet shir New member 23/5/10 #101 חחח הרע והמגעיל שהרס את הכלXD בזכותו בריאן אמר כמה ציטוטים מצויינים ובזכותו יש את 308, אז כאילו, בכיף.
חחח הרע והמגעיל שהרס את הכלXD בזכותו בריאן אמר כמה ציטוטים מצויינים ובזכותו יש את 308, אז כאילו, בכיף.
O OneStepCloser New member 23/5/10 #102 ../images/Emo54.gifחחחחחחחחחח בריאן. הוא שיחק בפרק של CSI NY ששודר ביום רביעי. הוא היה הרע, אבל לא היו לא הרבה דברים לומר \:
../images/Emo54.gifחחחחחחחחחח בריאן. הוא שיחק בפרק של CSI NY ששודר ביום רביעי. הוא היה הרע, אבל לא היו לא הרבה דברים לומר \:
O OneStepCloser New member 23/5/10 #107 ../images/Emo54.gifהפרק הכי חדש נראה לי זה עונה שישית...אבל הפרק לא מעניין XD