הוא עדיין רע ומגעיל ><"
ר ריהותם New member 18/5/10 #73 ../images/Emo97.gifזה מי שאומר כל הזמן Awesome? כי אם כן,וואי איך חופרים עליו
ר ריהותם New member 19/5/10 #84 ../images/Emo97.gifחברים שלי חופרים עליו אפילו העלו פעם לפייסבוק שיר שהוא כביכול השיר של ברני וכל השיר אומרים AWESOME
../images/Emo97.gifחברים שלי חופרים עליו אפילו העלו פעם לפייסבוק שיר שהוא כביכול השיר של ברני וכל השיר אומרים AWESOME
M McGirl For Life New member 20/5/10 #88 ../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifחחחח זה שיר גדול ../images/Emo6.gif הוא מלך
M McMonkeys New member 20/5/10 #89 חחח רק בשיר? ברני מת על עצמו! ותכלס אני מבינה אותו יש לו דמות א-ד-י-ר-ה-!בכל המובנים!!!! יש לו בלוג ויש פרק שהוא כותב "היום גיליתי על עצמי משהו אני מדהים" ברני
חחח רק בשיר? ברני מת על עצמו! ותכלס אני מבינה אותו יש לו דמות א-ד-י-ר-ה-!בכל המובנים!!!! יש לו בלוג ויש פרק שהוא כותב "היום גיליתי על עצמי משהו אני מדהים" ברני
ר ריהותם New member 20/5/10 #90 ../images/Emo97.gifלא,אבל זה זכור לי הכי טוב הם בטח חופרים על עוד מלא דברים אבל אני פשוט לא מבינה כי אני לא רואה את הסדרה.
../images/Emo97.gifלא,אבל זה זכור לי הכי טוב הם בטח חופרים על עוד מלא דברים אבל אני פשוט לא מבינה כי אני לא רואה את הסדרה.
M MadBerry New member 21/5/10 #96 רק לי הוא מזכיר את אח של פרייז'ר? ../images/Emo6.gif (אם מישהי פה בכלל ראתה פרייז'ר )
ר ריהותם New member 18/5/10 #71 ../images/Emo97.gif../images/Emo27.gifמגישה!../images/Emo37.gif הדמות הטובה,גרי סיינפלד,מימין.
ר ריהותם New member 18/5/10 #72 ../images/Emo97.gifהדמות הרעה ניומן. בנות תקשורת היקרות,מאפייני היסטקום וייצוגים וסטריאוטיפים בטלוויזיה מישהי?
../images/Emo97.gifהדמות הרעה ניומן. בנות תקשורת היקרות,מאפייני היסטקום וייצוגים וסטריאוטיפים בטלוויזיה מישהי?