היום ב-
אנשים

אפרת P

New member
מתי תקלטו שלאיפרת אין../images/Emo112.gif

תמונות מעולות ולא מפרסמים תמונות שלה בלי לשאול?!?!??!?

Tin Doll

New member
../images/Emo41.gif

שם מלא: Tovi. כינוי של חברים: טוב'וש, טוביל'ה, טובהל'ה, טובה, טוב טוב. גיל: 17+. מקום מגורים: ירושלים. סטרייט/גיי/ביי: פתוחה להצעות. אתה צמחוני? נופ אתה טבעוני? נופ מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני אוהב אותו? נופ אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? חימצנתי. פסים בלונד השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לפעמים מה צבע העיניים שלך? לפעמים כחולות, לפעמים ירוקות, לפעמים אפורות. עם קצת כתום באמצע! אוהב אותו? יאפ מה צבע העור שלך? לבן בן כמה אבא? 43 אני חושבת. כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? לא ממש פירסינג: (4 לובים) נזם, הליקס, טראגוס, אנדרגראונד וטבור. קעקועים: אין צבע אהוב: אדום צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש ויש עברת פעם על החוק? כן איך? חציתי באור אדום? גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? כן אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן אתה דתי/מסורתי/חילוני? דתייה לשעבר מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של אחים שלי כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: נו אין לי כוח, לא זוכרת
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כבר פיטרו את המורה שרציתי
. למה דווקא אותו/ה? כי היא מלמדת גרוע איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מעניינת.. מחכה לשנה הבאה? לא ממש מה מיקצועות ההרחבה שלך? מחשבים כמה יח"ל מתמטיקה? 5, אבל שנה הבאה יורדת ל4 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? חורף-ספרות, הסטוריה ואנגלית. קיץ-תושב"ע, לשון [חוזר], ספרות ומתמטיקה. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר יש תיכנונים לחופש? אני ספונטנית.
זוגיות.. יש חבר/ה? יש
. היית מאוהב? כן בכמה אנשים? קצת קשה לי לענות על זה היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן כמה בני זוג היו לכם? 1 רציני כמה מתוכם היו רציניים? :) מתי היה האחרון? ברגע זה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 4 וחצי חודשים. וזה נמשך למה ניפרדתם? לא נפרדנו בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם?
סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? מסתוריות. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? כן
. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? ממ בערך האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? .. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא
הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה בערך שתית: לפני 2 דקות השתכרת: לפני שבוע וחצי הקאת: מזמן [פוביה] שמעת דיסק: היום איזה דיסק? שלושים של הצורף ההוא וכהן. צרוב? הורדתי P:. מה שמעת לפני הדיסק הזה? פורט מינור אני חושבת. היית בהופעה: רוקע"צ. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני שעתיים. היית בתל אביב: לא זוכרת הייתי בחיפה: מזמןן התקשרת למישהו: מממ ב7 וחצי ככה. התקשרו אלייך: ב7 ככה.

ססילייה

New member
כל כך חמוד לך משקפיים ../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

מתי אני רואה אותך?!@#$%^&*)
.
.

ססילייה

New member
בקריית ביאליק.../images/Emo7.gif

מקסימום, אם זה משתנה את הראשונה שאני מודיעה לה
.

אפרת P

New member
נהנהנ../images/Emo112.gif

כרגיל, גנוב מהיהודים.. שוטו יקיריי. שם מלא: איייפרת כינוי של חברים: איפרת גיל: 14 מקום מגורים: זכרון יעקב סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? כן אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לאלאלא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל\גלי אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? זהמהיש מה צבע העור שלך? ירוק בן כמה אבא? 41 כמה אחים? אחד אוהב את המשפחה? קצת פירסינג: לשון!!!!1111 קעקועים: אין צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: אין אוהב את עצמך? ככה חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את העגיל בלשון חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? מיכלי צריכה משקפיייים עברת פעם על החוק? נאמנאמ איך? ככה גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? לא מתנחל? לא! גלעד
כמה קומות בבית? שתיים באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? למעלה למעלה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כזה עם מחשב כמה מחשבים יש בבית? אחד ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: הממ דיברתי בטלפון עם ידיד שלי ואז נפלתי <מה פאדיחה> שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? חוי אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? חנה אינסולין למה דווקא אותו/ה? כי היא בתבתבתבת זונה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? לאמשהו מחכה לשנה הבאה? לא ממש מה מיקצועות ההרחבה שלך? לא יודעת כמה יח"ל מתמטיקה? לא יודעת כמה יח"ל אנגלית? לא יודעת עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אורט השומרון יש תיכנונים לחופש? יש הרבה זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? לא בכמה אנשים? לא היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא
כמה בני זוג היו לכם? לא כמה מתוכם היו רציניים? לא מתי היה האחרון? לא מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? לאאאא למה ניפרדתם? לא בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? לא אם לא, איך נודע להם? לא סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? הם האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? אל תגלו האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כע.. סתם לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? נופ האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? אממ סוג של? האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני כמה שעות שתית: גם השתכרת: לפני איזה חודשיים שלושה הקאת: כנ"ל שמעת דיסק: היום איזה דיסק? דארק סייד כלשהו צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? את הבלבולי מוח של חבריםשלי היית בהופעה: אממ שבועיים ככה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני שלוש שעות... או בעצם פחות בעקיפיםןם היית בתל אביב: לפני קצת יותר מ24 שעות הייתי בחיפה: מזמן התקשרת למישהו: מממממ בערך בשש אחה"צ התקשרו אלייך: לפני שעה ככה

B a m b o o k

New member
משעמם לייייייי

שם מלא: צליל כינוי של חברים: צילי, צלילוש, סלילוש, צילה ועוד ועוד גיל: 15 ורבע מקום מגורים: באר שבע סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני?
אתה טבעוני?
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום שחור אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי ויכול להיות מתולתל אוהב את זה? יאפ מה צבע העיניים שלך? כחול אוהב אותו? יאפ
מה צבע העור שלך? לבן;[ בן כמה אבא? 44 אתמול כמה אחים? 4 אוהב את המשפחה? לפעמים פירסינג:
קעקועים: חחח של הצ'יפס
צבע אהוב: כתום צבע שנוא: אין אוהב את עצמך? לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? חושבת שאני בנאדם רגיל מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אומרים לי את זה עברת פעם על החוק?
איך? גנבת פעם?
אתה נוהג לעשן?(סיגריות) כמה?
אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
אתה דתי/מסורתי/חילוני? סוג של מסורתי מתנחל?
כמה קומות בבית? אממ 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? השניה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? חדר מחשב אצל סבתא כמה מחשבים יש בבית? שניים ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא זוכרת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את רוב המורים בבצפר למה דווקא אותו\ה? כי יש להם יחס חרא איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בסדר מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? שנה הבאה תקשורת כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה?
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? כמו של השנה
יש תיכנונים לחופש?
זוגיות.. יש חבר/ה?
היית מאוהב?
בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? 0 מתי היה האחרון? שנתיים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודש למה ניפרדתם? כי ככה בגדו בך פעם? לאדעת היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך?
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
האם אמא נכנסה פעם באמצע?
הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני חצי שעה שתית: לפני חצי שעה השתכרת: אפעם הקאת: אממ חודשיים שלוש שמעת דיסק: אתמול... איזה דיסק? הפיג'מות
צרוב? חלילה.. דודי הביא לי
מה שמעת לפני הדיסק הזה? את אחותי ואותי משתגעות משעמום היית בהופעה: רוק"צ
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: שבוע הייתי בחיפה: שנה שעברה בחופש התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: אתמול

Hezi The One

New member
זו הייתה היומולדת הכי טובה שיששששש

שם מלא:חזי. כינוי של חברים:חז,חזוז,חזוס גיל:16 מאתמול^^ מקום מגורים:רמת גן סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא,זה רצח אתה טבעוני?איכ מה מה הצבע הטבעי של השיער שלך?בלונדיני אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא צבעתי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?מתולתל אוהב את זה?לא כזה מה צבע העיניים שלך?כחולות אוהב אותו?כע מה צבע העור שלך?בהיר מאוד בן כמה אבא?47 וחציP: כמה אחים?אחד אוהב את המשפחה?בטח:] פירסינג:אין:( קעקועים:אין צבע אהוב:כחול צבע שנוא:כתום אוהב את עצמך?כן כמו כל אחד מה חושב שאתה בנאדם יפה?לפעמים מזה כןO: מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אמ,אומרים שכן עברת פעם על החוק?כן מה אבל בקטנה איך?מסטיקים וזה,לקחת גנבת פעם?^ אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני...אבל יש לי זיקה קצת לדת בזמן אחרון מתנחל?בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה קומות בבית?אחת באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? מן ההסתם...אחת באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?או אה...ועכשיוי עוד ששלי הלך והביאו לי עוד אחד עד שהשני יתוקן...יש...6 (ואנחנו 4 אנשים.) ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:היו פה ושם,לא זוכר משו רציני שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?חני מימון!!!!!! וגם את הגורילה למה דווקא אותו/ה?כי הן זונות איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?היה כיףףףף מחכה לשנה הבאה?כן קצת אולי מה מיקצועות ההרחבה שלך?ערבית,משפטים כמה יח"ל מתמטיקה?4 כרגעP: כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה? לשון,הסטוריה,ערבית באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?בליך,שובP: יש תיכנונים לחופש?כן,והרבה זוגיות.. יש חבר/ה?לא כזה היית מאוהב?כן בכמה אנשים?היו כמה היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?כןP: כמה בני זוג היו לכם?הרבה כמה מתוכם היו רציניים?3-4[?] מתי היה האחרון?עכשיו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 7 חודשים בערך ואח"כ עוד קצת...בסיכום זה איזה 9-10 למה ניפרדתם? באיזה מהפעמים? פעם אני לא רציתי פעם היא לא בגדו בך פעם?כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?מוותר על השאלה. הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?לוידע האמת,אף פעם לא ידעתי...פשוט נמשכתי האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?חחחח לא ממש האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?קשרו אותי האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לאO_O האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?כן אבל לא עם בן מיני
האם אמא נכנסה פעם באמצע?פעמיים,מקרה כואב. הפעם האחרונה ש..: אכלת:אתמול בלמהלא שתית:אתמול השתכרת:לא מזמן הקאת:לא זוכר שמעת דיסק:השבוע מתישהו איזה דיסק?היהודים צרוב?לא מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא זוכר היית בהופעה:יום סטודנט אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לחברים שלי אתמול על יומולדת מדהימה. היית בתל אביב:לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתי בחיפה:מזמןןןןןן התקשרת למישהו:באיזה 11 בבוקר. התקשרו אלייך:באיזה דקה לפני 11 בבוקר

למעלה