משעמם לייייייי
שם מלא: צליל כינוי של חברים: צילי, צלילוש, סלילוש, צילה ועוד ועוד גיל: 15 ורבע מקום מגורים: באר שבע סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני?
אתה טבעוני?
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום שחור אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי ויכול להיות מתולתל אוהב את זה? יאפ מה צבע העיניים שלך? כחול אוהב אותו? יאפ
מה צבע העור שלך? לבן;[ בן כמה אבא? 44 אתמול כמה אחים? 4 אוהב את המשפחה? לפעמים פירסינג:
קעקועים: חחח של הצ'יפס
צבע אהוב: כתום צבע שנוא: אין אוהב את עצמך? לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? חושבת שאני בנאדם רגיל מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אומרים לי את זה עברת פעם על החוק?
איך? גנבת פעם?
אתה נוהג לעשן?(סיגריות) כמה?
אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
אתה דתי/מסורתי/חילוני? סוג של מסורתי מתנחל?
כמה קומות בבית? אממ 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? השניה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? חדר מחשב אצל סבתא כמה מחשבים יש בבית? שניים ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא זוכרת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את רוב המורים בבצפר למה דווקא אותו\ה? כי יש להם יחס חרא איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בסדר מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? שנה הבאה תקשורת כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה?
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? כמו של השנה
יש תיכנונים לחופש?
זוגיות.. יש חבר/ה?
היית מאוהב?
בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? 0 מתי היה האחרון? שנתיים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודש למה ניפרדתם? כי ככה בגדו בך פעם? לאדעת היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך?
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
האם אמא נכנסה פעם באמצע?
הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני חצי שעה שתית: לפני חצי שעה השתכרת: אפעם הקאת: אממ חודשיים שלוש שמעת דיסק: אתמול... איזה דיסק? הפיג'מות
צרוב? חלילה.. דודי הביא לי
מה שמעת לפני הדיסק הזה? את אחותי ואותי משתגעות משעמום היית בהופעה: רוק"צ
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: שבוע הייתי בחיפה: שנה שעברה בחופש התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: אתמול