היום ב-
אנשים

../images/Emo121.gifאני גונב רק מערבים

שם מלא:גלעד *** פריד כינוי של חברים:ג'לעד/שמן גיל:16 עוד מעט מקום מגורים:חור סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?חלקית אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חומבהיר אוהב אותו?מממ אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?מתולתל אוהב את זה?מממ מה צבע העיניים שלך?ירוק אוהב אותו?כעעע מה צבע העור שלך?מצוי בן כמה אבא?הרבה כמה אחים?כנ"ל אוהב את המשפחה?תלוי פירסינג:אין קעקועים:נופ צבע אהוב:כחול צבע שנוא:אין אוהב את עצמך?מממ עשיתי לעצמי משו שאני צריך לשנוא את עצמי? חושב שאתה בנאדם יפה?לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים וידיים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?מממ זה לא שאלה אם אני חושב, זה מה הם חושבים עברת פעם על החוק?כע איך?שוש, אוזניים לכותל גנבת פעם?-- אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?קראו לזה איך שבא לכם, אני חושב שבנאדם צריך לאהוב את אלוהים כמו שניראה לו מתנחל?D: כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:עזבו שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את עצמי למה דווקא אותו/ה?כי אני מטומטמת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מעולה מחכה לשנה הבאה?כעעע מה מיקצועות ההרחבה שלך?חחח 4 מ"מ סתם סתם כמה יח"ל מתמטיקה?0 כמה יח"ל אנגלית?0 עשית בגרויות השנה? במה?0 באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו אחד יש תיכנונים לחופש?כע
זוגיות.. יש חבר/ה?כע היית מאוהב?כע בכמה אנשים?-- היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?1 למה היו? כמה מתוכם היו רציניים?1 למה היו? מתי היה האחרון?ברגעים אלה>< מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?:] למה ניפרדתם?מי ניפרד? בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?לא אם לא, איך נודע להם?וואי השאלון הזה נהיה מפגר מרגע לרגע סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?צוואר:] האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?ניראלי שכןD: לא זוכרD::: האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?נאמ האם התנשקת עם בן מינך?נאמ האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?נאמ האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?נאמ האם אמא נכנסה פעם באמצע?איפה עומר? הפעם האחרונה ש..: אכלת:קודם שתית:קודם השתכרת:מזמן הקאת:מזמן שמעת דיסק:כרגע איזה דיסק?אולי זה אני-יוני בלוך צרוב?חס מה שמעת לפני הדיסק הזה?רץ על הקצה-פורטיס ברכה היית בהופעה:בקרית אונו אמרת למישהו שאתה אוהב אותו::] היית בתל אביב:שלשום הייתי בחיפה:פיהי התקשרת למישהו:היום התקשרו אלייך:היום

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifיאללה.. :]

שם מלא:
גלי כינוי של חברים:
גלוש, קולובּייב, גוּלי, גלושית ועוד גיל:
17 + מקום מגורים:
סטרייט/גיי/ביי:
סטרייטית אתה צמחוני?
לא ממש אתה טבעוני?
לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?
חום כהה אוהב אותו?
לא מש'ו אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
ליותר מידי. כרגע הוא אדוםשחור השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?
מתולתל [כרגע ישלי צמות בכל הראש
] אוהב את זה?
ת'מתולתל לא...ת'צמות כן
מה צבע העיניים שלך?
ירוק כחול כזה אוהב אותו?
הוא פסדר מה צבע העור שלך?
מחר הוא יהיה חוווווום
בן כמה אבא?
מה 'כפת לכם?!
כמה אחים?
אחות אחת אוהב את המשפחה?
כן פירסינג:
נזם קעקועים:
אין צבע אהוב:
שחור, סגול, כתום.. צבע שנוא:
אולי צהוב אוהב את עצמך?
לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה?
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?
לא'דעת חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?
ענארף?! עברת פעם על החוק?
לא איך?
לאא גנבת פעם?
לאאא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
אתה לוקח ריטלין?
לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?
חילונית מתנחל?
חחחח..אצל אנשים
סתם.לא. כמה קומות בבית?
1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?
1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?
מחשב כמה מחשבים יש בבית?
2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:
ממ. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?
יא' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?
המורה שלי לתקשורת.טיפשהכזאת. למה דווקא אותו/ה?
כי היא זונה. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?
בע. מחכה לשנה הבאה?
כלכך לא. מה מיקצועות ההרחבה שלך?
תקשורת ורדיו כמה יח"ל מתמטיקה?
3 כמה יח"ל אנגלית?
4 עשית בגרויות השנה? במה?
תקשורת, רדיו [סוגשל. סיפור ארוך ><], מתמטיקה, מחר פיזיקה ועוד כמה זמן מועד ב' במתמטיקה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?
אותו חרא. יש תיכנונים לחופש?
כןן זוגיות.. יש חבר/ה?
לא היית מאוהב?
לא'דעת בכמה אנשים?
לא'דעת, אולי אחד היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
לא כמה בני זוג היו לכם?
דיי הרבה כמה מתוכם היו רציניים?
0 מתי היה האחרון?
מממ..שנה ומש'ו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?
שנה וחודש למה ניפרדתם?
כי נדלקתי על מיש'ו אחר
בגדו בך פעם?
לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
למשך כמה דק' בלבד הם ידעו אחד על השני?
סוג של אם לא, איך נודע להם?
נוווווו זה לא היה ממש ככה סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?
עיניים, שיער, חוש הומור האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
חחח.
.לא. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
ממ...לא. האם התנשקת עם בן מינך?
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?
לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:
לפני כמה זמן.. שתית:
כמה דק' השתכרת:
נממ..כמה שבועות. הקאת:
איזה 6-7 שנים שמעת דיסק:
אתמול איזה דיסק?
RHCP צרוב?
כה מה שמעת לפני הדיסק הזה?
אנערף?! היית בהופעה:
יומהסטודנט, 13/6 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:
מממ..נראלי לפני יומיים היית בתל אביב:
יותר מידי מזמן הייתי בחיפה:
לפני 3 שעות התקשרת למישהו:
לפני שעתיים התקשרו אלייך:
לפני כמה שעות

וזה החורף הראשון שלי לבדדד

שם מלא: רון וזהו. כינוי של חברים: רונקי וכלמיני כאלה גיל: מחר בדיוק 15 וחצי:) מקום מגורים: פ"ת סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום קקי:| אוהב אותו?לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן. כלמיני חרטא. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל מידי:| אוהב את זה? לא כלכך מה צבע העיניים שלך? חום דבש כזה אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לאדעת נו. בהיר כזה? בן כמה אבא? 42 נראלי כמה אחים? 3 אוהב את המשפחה? לפעמים פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: שחור, אדום, ירוק זוהר צבע שנוא: ורוד (בד"כ) אוהב את עצמך? לא ממש חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עזבו חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תשאל אותם וזהו! עברת פעם על החוק? לא חושבת איך? גנבת פעם? כן. היום גם. פושעת ממשP: אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא ממש. משתדלת שלא:/ אתה לוקח ריטלין? חחחחח עוד לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אמ. כן אתה דתי/מסורתי/חילוני? אני אישית חילוניה. ההורים סוג של דתיים מתנחל? חח לא כמה קומות בבית? 1? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון כזה כמה מחשבים יש בבית? 1 נורמאלי ואחד מעפן ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא עולה לי. אבל היו לא מעט שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה לספרות הבתזונה שלי! למה דווקא אותו/ה? כי היא בתזונה. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? תלוי מאיזה בחינה:| מחכה לשנה הבאה? ממש לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? יהיה בספרות. (לא עם המורה הזונה) כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4 כנראה. רק בגלל מב"ר. חופשי הייתי עושה 5 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בהוא שמה:| יש תיכנונים לחופש?יש זוגיות.. יש חבר/ה? דרכו על הפצעים היית מאוהב? הייתי בכמה אנשים? 3 נראלי היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? עזוב אותי באמאשך' כמה בני זוג היו לכם? כנ"ל כמה מתוכם היו רציניים? כנ"ל!!!!!!!! מתי היה האחרון? לא נמאס? :| מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?להלהלהה למה ניפרדתם? |מקפצת שאלה| בגדו בך פעם?טרילילילייי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?נהנהננהה לא עונה ולא עונה! הם ידעו אחד על השני?טרהלהלהה אם לא, איך נודע להם?פליץ פלוץ פלץ! סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עזבו..P: האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?חח לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חחח תעזבו אותי כבר! האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?חחחחח סתמו האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא רציני האם אמא נכנסה פעם באמצע? חח לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: בצהרים שתית: לפני כמה דקות השתכרת: יותר מידי זמן לא קרה:| הקאת: שמעת דיסק:כרגע! איזה דיסק? היהודים- פחד מוות. באלי עליו לאחרונה:| צרוב? חלילה וחס! מה שמעת לפני הדיסק הזה? גלגלצ היית בהופעה: שבוע שעבר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום. כל יום בערך היית בתל אביב: היוםXD הייתי בחיפה:מזמן:| התקשרת למישהו: לפני איזה שעתיים התקשרו אלייך: גם.. הייי נגמר מהר דווקא!

AvtipuS

New member
אני לא מאמין שאת גרה בפתח תקווה

שנים!!!!!!!!!!!11111111 שנים על גבי שנים! ערסים! זקנות! ובני עקיבא! אני לא מאמין שאת גרעעעעעעעעעעעעעעע בפתח תקווה. נמנמ, ד"א חצי מהפוסטים עם התמונות מהמפגש של ישרא יש בהם תמונות שלך...

אנ נקבה ;[

אאאאע אוקעי אני חושבת שהבנתי איך משרשרים. סופסוף הסבירו לי כמו שצריך להסביר לנכה כמוני

../images/Emo89.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo90.gif

מירי בוהדנה האלילית תגיע להתארח ב-Blog TV של "תפוז אנשים" מחר בשעה 19:30. רוצים לשאול את מירי שאלות על משחקה בסדרה "קרוב לוודאי" ועל קריירת הדוגמנות המפוארת שלה? זה בדיוק הזמן! הכנסו לפורום ושרשרו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1569&msgid=80646465
תפוז יוצאת במבצע קיץ מטורף ומחלקת לגולשים 1,100 ש"ח במזומן בכל יום! בכל יום תחכה לכם מעטפה עם 1,100 ש"ח איפשהו ברחבי הארץ ולכם רק נותר לאסוף אותה! רוצים עוד פרטים? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/1100
שולחים וטסים
תפוז אלבומים והדקה ה-90 מזמינים אתכם לשלוח תמונות מהעולם ולזכות בכרטיס טיסה זוגי לורונה לפרטים נוספים הקליקו: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=64

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif איפרת^&@%%^#$@

תתחדשי על העגיל בלשון נשמתי היפייפיה&*@%^#%^$#@^@$^
ני גם רוצה^&*#*#^*&@^@&@% יאללה יאלללה תשימי תמונה

אפרת P

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo112.gif

תודה שמנה
אני אשים כשתהיה לי. (גלעד?
)

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifמתי שאני אקבל סיפוק?

אפשר אולי לבקש מג'ני להשאיל אותך לכמה דקות?

למעלה