היום הופעה בנס ציונה

veredmp

New member
../images/Emo203.gif היום הופעה בנס ציונה ../images/Emo203.gif

היום מירי מדרימה קמעה ומגיעה עד לנס ציונה. כל מי שהולך תהנו המון, ואל תשכחו לחזור לפורום לספר לנו איך היה ולדווח אם היה "חדשות טובות" או לא

אהההה הופעההההה!!../images/Emo42.gif

חח נשתדל לא להירדם אחרי שלושה לילות ארוכים במיוחד....

veredmp

New member
את ערה לעובדה שאם את נרדמת

באמצע ההופעה של מירי את נחסמת מהפורום לעד, נכון?

Crurifragium

New member
להפך

עם הפרפקציוניזם של מירי זה רק יגרום לה להשקיע עוד יותר בהופעה, במחשבה שאולי היא משעממת מדי את הקהל
. בכל ההופעות אח"כ היא תתן הרבה יותר רגשות ואנרגיות מאי פעם. לא יודע אם היא תשרוד את זה, אבל ההופעות בטח יהיו מאוד מוצלחות.

Crurifragium

New member
נראה לי חשוד

שמנהלת פורום של זמרת מאיימת לחסום אנשים עקב פעולות שעיקר מטרתן היא שיפור רמת ההופעות של אותה זמרת (והשלמת שעות שינה, כמובן, אבל זה פחות חשוב)...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifחח מה צחקתם?!

כפרעליו!! רביד, אני סולחת לך רק כי מחר אני אראה אותו ואמסור לו בעצמי
אחרת הייתי כועסת מאוד!

סתיוי17

New member
טוב יש לי ווידוי קטן

היום זה בדיוק (באופן מפחיד) שלוש שנים מה'הופעה האחרונה של מירי שהי'יתי בה סגירת מעגל? האמת שבעיקר פוקס שנבע מעצלנות..
אז בשמחהההה גדולה והתרגשות לא פחות אני מגיעה היום בע"ה להופעה עם ה - ג'ינג'ית שלנו שי'הי'ה בכיף. ^^

סתיוי17

New member
אפילו לא זוכרת ../images/Emo122.gif

אבל משום מה התאריך הזה תקוע לי בראש..

veredmp

New member
אולי התבלבלת בין ההופעה ליומולדת של קרן? ../images/Emo8.gif

טוב נו, לא כזה חשוב. העיקר שאחרי שלוש שנים ארוכות ומייגעות את שוב הולכת להופעה. תהני המון

Crurifragium

New member
גם לי יש ווידוי קטן

אני לא זוכר תאריכי הופעות שהייתי בהן אפילו שבועיים אחורה... זה שאתן זוכרות תאריכים מדוייקים 3-4 שנים... או מרשים מאוד, או עצוב מאוד, אני לא בטוח
.

veredmp

New member
יש לי חברה שנולדה ב-10.3 ואני זוכרת

שהייתי בהופעה ביומולדת שלה. מניחה שאם זה לא היה יוצא על אותו יום לא הייתי זוכרת. כידוע לכולם, הזכרון שלי בד"כ לא מתפקד יותר מדי טוב

למעלה