טוב..להלן הביקורת המפורטת שלי ../images/Emo13.gif
זאת ההופעה השניה של מירי שאני רואה הסיבוב הזה...והיא היתה מבחינתי שונה מאד מהופעת הבכורה שראיתי במשכן האופרה. ראשית היא היתה הופעה יותר קצרה. אני שמח שמירי שמעה בעיצתי וקיצצה 3 שירים, אבל לצערי היא קיצצה את השירים הלא נכונים!!!
חחח אבל אחרי ההופעה , ששאלתי אותה לקיצוץ שהיה בנטלי - היא אמרה לי "נטלי עוד תשוב"
אז אני מחכה לקאמבק שלה
במקום הקיצוצים נוסף לו "אינתה עומרי" שאותו אני מאד מחבב...והידידה שבאה איתי (שזו היתה ההופעה הראשונה של מירי שהיא רואה) פשוט היתה פעורת פה...גאד..איזה קול!!! חבל לי מאד על הכתף של ת"א והפיוט שלא מראים סימני קאמבק מהופעה להופעה. אני במקום זה הייתי מקצץ ב"מאמי" ו"אל תשליכני לעת זקנה"..דיי מיותרים לדעתי..למרות שהקהל ממש אוהב את אל תשליכני..אבל זה לא הכוס שמפניה שלי..סורי
אנשים צעקו לה שהם רוצים את הפיוט...אבל היא כבר בדיוק היתה בהצגה של "לשם" וכבר היה מאוחר מדיי.. הסיום של "חדשות טובות" נראה לי קצת לא לעניין...אני הייתי מסיים עם לשם/הוכחה...ואת חדשות טובות הייתי פותח בו.. המחרוזת הקצבית (אם זאת האהבה שלך/באה אליכם/שלום לאמונות) פשוט ההיילייט של ההופעה לדעתי!! איזה כייף וקצב!! אה אני חייב לציין, שישבתי ביציע הפעם, ורק אז באמת מעריכים את התאורה המהממת והמיוחדת!!! מומלץ לכל הצעירים והצעירות שרק רואים את מירי מהשורה הראשונה!!! היה לי פשוט תענוג לראות את כל הבמה עם התאורה והאורות...חוויה שונה לגמרי!!! מזל שלא נסעתי עם אוהד והגעתי עצמאית עם ידידה שלי, כי אוהד נזכר להגיע לקראת ההדרן הראשון..אז הוא ישב איתנו כבר ביציע וטל ליהיא תפסה לו את המקום בשורה הראשונה חחח
היה קטע נחמד שמישהו הביא למירי לבמה דובי כזה..אז מירי סיפרה שלנשים בהריון אין אף פעם תנוחה טובה לישון בה, והרופאים ממליצים לישון עם כריות בין הרגליים והידיים וכו'...אז מירי החליטה לאמץ את כל הקאסט של פו הדב...כאשר פו תקוע לה בין הרגליים...איה החמור בצד..וכך הלאה
חוץ מזה, שמאיה בלזיצמן היתה חסרה מאד מאד בהופעה!!! רק עכשיו אני פתאם מבין כמה הצ'לו שלה מוסיף..מישהו מהקהל העלה ספקולציה שמירי פיטרה אותה, כי היא מקנאה שמאיה מופיעה גם עם נינט
אבל אני בספק שזו הסיבה חחח היה עיבוד שונה ב"לרגע נדמה" הרבה יותר טוב מהקודם...מאד אקוסטי ושקט, אפילו שגובל על הקאפלה..הזכיר לי את העיבוד של זה בסיבוב הקודם...מאד אהבתי!! שתי גדות עדיין נראה לי מיותר...השיר עצמו נחמד...אבל לא סוחף, לא בדיסק ולא בהופעה.. בכל מקרה היתה הופעה מאד טובה, אין על עוצמות הווקאל של מירי...אחד למיליארד!! תודה רבה להפקה, לורד וכמובן למירי האחת והיחידה על ערב מיוחד וקסום!!!!!