היום הופעה בנס ציונה

veredmp

New member
שמחה שנהנית. כ../images/Emo80.gifעליך! מקווה שההופעה הבאה

תהיה עוד פחות משלוש שנים

סתיוי17

New member
תודה כפרות.. לא נותנת לזה לקרות שוב../images/Emo8.gif

אגב, המחנכת שלי שמעה שאין לי עדי'ין את הדיסק (זה הזמן לסקול באבנים) והי'יתה בהלם ("אפילו לי יש אותו!"), התעצבנה, והודיעה שהיא קונה לי אותו ליומולדת. (הלועזי
) ^^

veredmp

New member
המורה שלך קונה לך מתנה ליומולדת?

למה לי לא היו מורים כאלה

veredmp

New member
אולי היא תעשה לפי מצבי רוח או משהו....

כל הופעה משהו אחר. או שיר מתחלף שהוא באמת מתחלף ולא סתם שכתוב בליינאפ בתור אופציה ולעולם לא שרים אותו
מישהו מכם ראה את הליינאפ הפיזי? האם השירים נמחקו ממנו לחלוטין או שהיו רשומים והיא דילגה עליהם?

סתיוי17

New member
אני שנוררתי לי אחד

ובאותה הזדמנות החתמתי אותה עליו הממ השירים שיש להם שתי אופציות- פנינים/נטלי נוצות/על הכתף של ת"א חדשות טובות/פיוט

veredmp

New member
אוקיי....

אז היא הוסיפה אופציה (פנינים/נטלי) שלא היתה קיימת בהופעות הקודמות, בהן היו שני השירים. האופציות של נוצות/על הכתף של תל אביב וחדשות טובות/פיוט היו כבר מהפרמיירה. הדבר היחיד הוא שבשאר ההופעות צעקו לה לעשות את הפיוט אז היא עשתה גם וגם
וכבר בירושלים היא התעלמה מהאופציה של נוצות/כתף. הכתף שיר מקסים, חבל שהיא לא שרה אותו...... בקיצור, אנשים, ההופעות הולכות ומתקצרות לנו. באסה
מצד אחד אני יכולה להבין שנהייה לה קשה להיות שעתיים על הרגליים ולשיר אבל מצד שני יש לה כסא מעופרת יצוקה. שתשתמש בו יותר

בכל מקרה...../images/Emo42.gif

אני מניחה שזה היה גם בשאר ההופעות. אבל ההופעה נפתחה בקול של מירי כשהיא שרה את נוצות אם אני זוכרת נכון...

veredmp

New member
כן, ההופעה מתחילה בכמה שניות של נוצות

אבל הוא אישית פחות חסר לי. חבל לי על הכתף.....

אין ספק שזה בדיוק מה שהייתי צריכה../images/Emo42.gif

ההופעה הזאת הייתה כל כך חשובה לי! אני חושבת שהיא הסיבה היחידה שנשארתי עם הראש על הכתפיים ושמחתי שלא התאכזבתי למרות גודל הציפייה! ואמנם עם כל אירועי היום.. ההופעה הזאת חיזקה אותי כל כך והחזירה לי את כל הכוחות שאני זקוקה להם בשבוע הבא! היה מדהים! התגעגעתי כל כך להופעות, שאני אפילו לא יכולה לתאר לכם מה הרגשתי! חח עד שקלטתי שאני שם... היה כיף אדיר, השירים החדשים הרבה יותר יפים בהופעה. במיוחד "שתי גדות" שפחות אהבתי אותו מהשאר, אבל עכשיו אחרי ההופעה הוא בהחלט עלה בדרגה!! מירי ביצעה אותו בצורה כזאת מרגשת!! חוצמזה שרק מעצם העובדה שהיא עדיין מסוגלת לזוז ככה - זה כבר מדהים!! חחח היא רקדה מהמם!! ושרה עוד יותר מהמםםם!! וריגשה בטירוף! עכשיו אתה חוזר בחזרה היה מצויין, מאוד עוצמתי, מאוד מרגש! יום ראשון היה פיצוץ! חח אני ממש אוהבת את השיר הזה... כשהיא באה להציג אותו היא התבלבלה ואמרה "והשיר הבא הוא מהאלבום החדש והוא נקרא ולרגע נדמה" ואחרי איזה שתי שניות "אהה לא, התבלבלתי השיר הבא הוא יום ראשון" חחחח זה היה מצחיק.. לפני ששרה את מאמי היא סיפרה על ההריון ושהיא ישנה עם כל הקאסט של פו הדוב חחחח אני לא זוכרת את הסיפור המדויק, בכל מקרה כשהיא הסתכלה על הליינאפ היא צחקה כזה ואמרה "ואין לזה שום קשר לשיר הבא!" חחחחח קרעה אותי מצחוקק!! העיבוד של טיפה טיפה מטורף!!! אין אורי פשוט גאון!! ואני מתה מתה מתה על העיבוד הזה חחחח אני חושבת שפעם אחת בשבילי לפחות לא מספיקה בשביל לומר איזה אני יותר אוהבת... מה שאני כן חושבת זה שהסגנון הזה כל כך מתאים למירי! בגלל שהיא גם כזאת שחקנית היא עושה את זה בצורה הכי טובה שיש!! כל כך אהבתיייייי אינתא עומרי ממש התרגשתי, זאת לא פעם ראשונה שאני שומעת אותו ובכל זאת הפעם הוא ריגש אותי הרבה יותר! כל השירים המקפיצים שהיו מה עשית, אם זאת האהבה שלך, באה אליכם, שלום לאמונות ויכול להיות שהיו עוד ואני לא זוכרת אותם כרגע.. היה כל כך כיף לרקוד!!!! יואו זה היה הדבר הכי משחרר והכי מהנההה, ומירי הייתה כזאת חמודה כל הזמן פנתה אלינו וחייכה אלינו וממש התלהבה שאנחנו רוקדים. בפעם הראשונה שקמנו לרקוד, סתיו, טל ליהיא ואני אז אנשים כאילו הסתכלו עלינו מוזר חח לא שזה שינה משהו... אבל בפעם השנייה שקמנו, פתאום ראינו שעוד מלא קמים לרקוד והיו עוד כמה שהצטרפו אלינו.. זה היה כל כך כיף!! אני חוזרת שזה גרם להופעה הזאת מבחינתי להיות הרבה יותר טובה, אף פעם לא קמתי לרקוד, בשום הופעה ואני שמחה שעשינו את זה עכשיו! כשהיא סיפרה על "אל תשליכני" אז מיקי שאל אותה "נו זה המלך ההוא..." ואז היא אמרה "דוד המלך" והוא אמר בו זמנית "שלמה המלך" ואז היא אמרה לו "לא! שלמה זה קהלת" אז הוא אמרה לה "נכון!"
חחח נראה לי זה יותר מצחיק אם ממש רואים את זה ולא ככה חחחח היא שרה את שיר לשירה גם וזה מזה מרגש כי השיר הזה כאילו מקבל משמעות אחרת עכשיו. ולשם! שאני מאוהבת בו!! וכמובן השיר שאני מרגישה שהוא הכי שלי ובשבילי בעולם! היי אחותי! התרגשתי כל כך!! בהופעה הוא כל כך הרבה יותר טוב!! אני פשוט מתה עליו!! הוא משקף את כל מה שעברתי ואני עדיין עוברת בחודשיים האחרונים ואני כל כך שמחה שהיא שרה אותו!! העיבוד מדהים! הלחן מדהים! המילים מדהימות!! ומירי מבצעת אותו בצורה הכי מדהימה שיש!! בסוף הלכנו אליה, אמנם בהתחלה לא התפרצנו לחדר ההלבשה כמו כולם אבל כשהבנו שהיא לא מתכוונת לצאת נכנסנו חח היא הייתה מקסימה! היא פשוט בן אדם כל כך חם ואמיתי שזה נותן תחושה כל כך טובה לדבר איתה!! היא חתמה לי מעל "היי אחותי" חחח והצטלמנו, היא חברה שלי שיר שאגב זאת ההופעה הראשונה שלה.. היא גם אוהבת את מירי אמנם לא פריקית כזאת אבל גם אוהבת והיא אמרה לי שהיא מאוד נהנתה, ואני! סתיווש אני אוהבת אותך יקירתי היה כל כך כיף!! גם בערב גמר שהיה קודם חחח איזה ערב הזוי בנס ציונה! היה גדול!!!!!!!!

veredmp

New member
ואין לזה שום קשר לשיר הבא ../images/Emo6.gif

כל כך מתאים לה

למעלה