שם: חן (איכסXD) גיל: 13 וחצי עיר/מושב/כפר וכו': נתניה מסנג'ר: [email protected] ואני יודעת שלא כותבים ככה פריק ושזה כתובת וואנבי ביותר , זה החברה שלי הסתומה עשתה! תמונה שלכם :,ממ..טוב! אבל לא רואים ממש טוב ופה אני מגלה את רגשותיי הנסתרים (טוב לא ממש נסתרים) כלפיי שקד ורוז אשתי המסוקסות ביותר![ 1.האם נראה אותך במפגש? כנראה שלא... 2.ובהופעה? כןן!!
שם: דאני גיל: 14 וחצי עיר/מושב/כפר וכו': יבנה! מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 287663842 תמונה שלכם חשוב שתשימו כדי שנוכל לזהות אותכם במפגש ובהופעה!! ---> למרות שטיפה השתניתי. שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? מתי המפגש? O: 2.ובהופעה? ברור שתראו
חיטטתי בתקייה ששם מאוכסנים כל הדברים שקיבלתי דרך המסן, וראיתי את התמונה הזאת ואני חושבת לעצמי: יאווו שכחתי מי זאת!!! שכחתי שכחתי שכחתי שכחתי, ועכשיו נזכרתי D: זאת את הכוסית הסקסית שגרמה לי להתחרפן!
שם: לידר גיל: 15 עיר/מושב/כפר וכו': רמת גן מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 257584931 תמונה שלכם: זה לא מעלהה......... תפוזבל......... אבל ישלי תמונה במסנג'ר שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? בנתיים לא.. \: 2.ובהופעה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1