התפקדות אוקטובר

hallcat10

New member
מתפקדת...

שם:שחר רויטמן גיל:12 עיר:כפר יונה מסנגר:אין איסי קיו:357985893 תמונה:אין..אבל אני ישים במשך החופש.. 1.לא בטוח 2.בטחח!!!!אני לא הולכת להפסיד את זה

harel600

New member
../images/Emo41.gif אני../images/Emo41.gif

שם: הראל D:
עיר: ~נתניה~
מסנג'ר: [email protected]
חחח לא היה לי כוח לתמונה אבל פרסמתי מלא תמונות שלי D: 1. אני לא הולך להופעה כי אבא שלי לא מרשה לי =[ 2. יש בכלל מפגש?! טוב לדעת !! מידע בקשה!##$

Rock This Party

New member
יאיאיאיא אני אני אני

שם: חן (איכסXD) גיל: 13 וחצי עיר/מושב/כפר וכו': נתניה מסנג'ר: [email protected] ואני יודעת שלא כותבים ככה פריק ושזה כתובת וואנבי ביותר , זה החברה שלי הסתומה עשתה! תמונה שלכם :,ממ..טוב! אבל לא רואים ממש טוב ופה אני מגלה את רגשותיי הנסתרים (טוב לא ממש נסתרים) כלפיי שקד ורוז אשתי המסוקסות ביותר![ 1.האם נראה אותך במפגש? כנראה שלא... 2.ובהופעה? כןן!!

../images/Emo191.gif מה זה?!!!!!!!!!?!!?!?!?!?!?!!?!!?!

אני לא מוכן שתראי את עצמך בפומבי אישתי! בסוף יגנבו לי אותך ולא יהיה מי שיכין לי עוף בטחינה!!

florgirl20

New member
הלוווו

מה זה אשתי?! חן היא אך ורק א=ש=ת=י הבלעדית P: אני לא חולקת בה! נכון חן?!?!?!?!

../images/Emo191.gif אישתי הלכה לסופר להביא לי עוף עם טחינה

ורוזליטה בובי'לה, פאאאמוני היא אישתי!! חעחעחעחעחע סתם היא גם אישתי וגם אישתך !

Plaztyk

New member
xoxo

שם: אייריס גיל: 16 עיר/מושב/כפר וכו': חיפה סיטי איי סי קיו: 214665973 תמונה .. 1.האם נראה אותך במפגש? נייט 2.ובהופעה? יאפיאפיאפ

LiHiLuSh

New member
יא יא יא יא יפהההה

חח אינ אוהבת את השער שלך שלי היה אמור להיות ככה עכשיו
אבל זה לא מתאמים לי

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gif מתפקדת!../images/Emo195.gif

שם: דאני גיל: 14 וחצי עיר/מושב/כפר וכו': יבנה! מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 287663842 תמונה שלכם חשוב שתשימו כדי שנוכל לזהות אותכם במפגש ובהופעה!! ---> למרות שטיפה השתניתי. שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? מתי המפגש? O: 2.ובהופעה? ברור שתראו

../images/Emo191.gif דאאאאאאאניי!!! ../images/Emo99.gif כנסי רגע:

חיטטתי בתקייה ששם מאוכסנים כל הדברים שקיבלתי דרך המסן, וראיתי את התמונה הזאת ואני חושבת לעצמי: יאווו שכחתי מי זאת!!! שכחתי שכחתי שכחתי שכחתי, ועכשיו נזכרתי D: זאת את הכוסית הסקסית שגרמה לי להתחרפן!

lid15

New member
עונה

שם: לידר גיל: 15 עיר/מושב/כפר וכו': רמת גן מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 257584931 תמונה שלכם: זה לא מעלהה......... תפוזבל......... אבל ישלי תמונה במסנג'ר שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? בנתיים לא.. \: 2.ובהופעה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה