התפקדות אוקטובר

florgirl20

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo196.gif

שם: רוז גיל: 14 וחצי עיר/מושב/כפר וכו': חיפה מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו:
שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? לא חושבת. 2.ובהופעה? ב"ה כן :)

מתפקדתת ../images/Emo9.gif

שם:שני (שננוו ) גיל: 14 וחצי עיר:הרצליה מסנג'ר: [email protected] אייסי: 321800065 תמונה שלכם: אני השמאלית :) שאל החודש: 1. האם נראה אותך במפגש? לא 2. ובהופעה? דהה ברררוור אני לא יפספס בחייים #$!@

Rock This Party

New member
תכירו את הבן אדם המושלם ביקום - אשתי!!!

עאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הסקסיות זורמת ממך! D:

crazysapir

New member
מתפקדת../images/Emo190.gif

-לא להגיב על התמונה בבקשה- גם אם זה דבר טוב:) או רע
שם:ספיר גיל:14 עיר/מושב/כפר וכו':רחובות מסנג'ר: צרפו--> [email protected] תמונה שלכם חשוב שתשימו כדי שנוכל לזהות אותכם במפגש ובהופעה!! -- זאתי תמונה שסדרתי את עצמי יחסית טוב לא כמו שהייתי במפגש[זוועה:)]
שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש?אם זה יותא מחר אז יש מצב 2.ובהופעה?יאפ\כה למי שלא הבין

ElinorLahav

New member
איזה מותק ../images/Emo9.gif

את מתאפרת מזההה יפה ! אני אף פעם לא מצליחה ככה :|

crazysapir

New member
../images/Emo9.gifמזל ששכחת../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif

LiHiLuSh

New member
יאיא איזה יפההההה

חוחו את מתאפרת כמוני XP אבל מימזמן לא התאפרתי ככה חח כי אין לי כוח רק ליעמיפ אני ככה ובדרך כלל זה קו שחור בעיינים למעלה חח תמידד מאז הוא מתמיד חח

Leb Die Sekunde

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif

שם:דניאל גיל:13 עיר/מושב/כפר וכו':בת חפר .. ישוב מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:446745638 תמונה שלכם חשוב שתשימו כדי שנוכל לזהות אותכם במפגש ובהופעה!! שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? אולי לא בטוח.. לא תלוי בי תלוי בשם. 2.ובהופעה?כנ"ל. אין לי תמונות.

X Slider

New member
עונה!

שם: שחף גיל: עוד שבוע 18 עיר/מושב/כפר וכו': אבן יהודה מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 169210797 תמונה שלכם חשוב שתשימו כדי שנוכל לזהות אותכם במפגש ובהופעה!! שמתי בהתפקדות הקודמת! שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? לא בטוח 2.ובהופעה? בטוח
!!

keren eckshtein

New member
../images/Emo9.gif אני ../images/Emo9.gif

שם: קרן אקשטיין גיל: 13 עיר/מושב/כפר וכו': גן יבנה , עזבו אתם בטוח לא מכירים
מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 269769240 * יותר במסן * תמונה שלכם חשוב שתשימו כדי שנוכל לזהות אותכם במפגש ובהופעה!! לא נותן לי אני יביא לכם כתובת מאוחר יותר
שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? לא בטוח בכלל רוב הסיכויים שלא , אבל יש סיכוי קטנטן 2.ובהופעה? זאת לא שאלה .. ב - ר - ו - ר
ואם הכתובת אתר נילוות מראה תמונה שלי . אני מצטערת על הכיעור . וד"א במידה ואני יבוא למפגש וזה סיכוי קלוש אני נמוכה כאילו לגילי . כאילו בערך

למעלה