מפגש פורום - עדכונים

../images/Emo203.gifמפגש פורום - עדכונים../images/Emo203.gif

טוב, אז לאחר קרב צמוד בין ה1.9 ל8.9, הוחלט על ה1.9, יום שישי הקרוב, בשעה 11:00, בביתה של אושרת ביבנה. אחרי שהחלטנו על תאריך, צריך להחליט מה רוצים לאכול במפגש. עלה הרעיון של ערב גבינות. הנה מה שלדעתי צריך להיות:
כלים חד פעמיים (צלחות, כוסות, סכום, מפיות...).
לחמים בטעמים שונים.
גבינות שונות: צפתית, מוצרלה, בולגרית, שמנת וכל מה שעולה לכם בראש.
פשטידות.
לזניה. אם יש למישהו משהו להוסיף או להעיר, הכל יתקבל בברכה. לפרטי הגעה לביתה של אושרת, נא לשלוח לאושרת מסר אישי. מקווה לראות את כולכם שם, אושרית.

morancho1

New member
שנרשום סופית מי בא?

או שאת כבר מסודרת שם במסרים הפרטיים?:)

oshratush

New member
שלומות גם לך../images/Emo24.gif

מורני!, זה יסב לי לאושר גדול לפגוש אותך ואת אושרית ואת שאר חברי הפורום .....

dorin276

New member
../images/Emo45.gif

אלא אם לא ישחררו אותי בעבודה (ביקשתי כבר בשבוע שעבר, אבל כבר שבועיים שלא משחררים אותי אפילו להתנדב בסורוקה, במקום בו התנדבתי כל השנה - שזה ממש חשוב לי - כך שאי אפשר לדעת... נקווה שיהיה בסדר). אז כרגע אני באה עד להודעה חדשה!

alice miau

New member
../images/Emo31.gif לצערי לא אוכל...

רציתי דווקא מאוד לבוא. באיזו תדירות עושים כאן מפגשים?

Corpus Magnus

New member
לצערי הרב...

לא יתאפשר לי להגיע למפגש הפורום :( אני רק יכול לקוות שאוכל להגיע למפגש הבא.

uriler

New member
לצערי, ../images/Emo31.gif ממני ומנטי...

אני עקב עבודה וחוסר תחבורתי, ונטי עקב מוות קליני, חבלות גורפות ועייפות מוחלטת... זה יהיה המפגש הראשון שאנחנו מפסידים
.. אבל תהנו, ודיר בלאק אף אחד לא דואג לצלם ולהעלות (שהיה התפקיד שלי ושל נטי עד עכשיו). אורי

ohad60

New member
../images/Emo99.gifגבינות../images/Emo31.gif בשר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

uriler

New member
בשר היה במפגש הראשון...

כ"כ הרבה בשר (אני יודע, אני הייתי ה
), ואף אחד לא אכל
היינו יותר מדי שקועים בלדבר..
ולגבי - זה תלוי בנטי... אם הם יצאו בשעה נורמלית, אז כנראה שאני אבוא (איתה). אם לא - כנראה שלא... אבל אם אני בא, אתם יכולים לנחש מה אני אביא... ואני אוסיף גם בקבוק יין שאני אוהב שהולך מצוין עם גבינות (מוסקטו selected של כרמל אם מישהו שואל
)

johngalt2

New member
אני תכננתי להביא יין!

יופי... מה אני אביא עכשיו?? (זה כמו הפרק בסיינפלד עם ה- chocolate babka)

uriler

New member
תביא... בקבוק אחד לא יספיק ../images/Emo3.gif

חוץ מזה, אני גומר לבד בקבוק של מוסקטו

במפגש הפורום הקודם

נאמר לי עירויים וכו'... האם אני שמה לב לטרנד של שינוי? ו...אושריתי - האם להביא "תכנים תרבותיים" בדמות מגוון DVD?

למעלה