מפגש פורום - עדכונים

morancho1

New member
איזה כיף היה לכם..

אני חושבת שהייתי דווקא נהנית בהפעלה הזאת של הילדים
ובכל מקרה, אם כבר מתייבש המוח אז בהחלט עדיף שזה יקרה כתוצאה משירת הילדים ולא מלימודי תנועה הרמונית...חבול| יעלי אל תשכחי ללמוד קצת בזמן שמותר לך..האוטובוס, זוכרת? :)

יעל../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

כמה זמן לא ראינו אותך כאן... קצת חבל שלא תבואי, אבל לא נורא, יהיו מפגשים אחרים

יעלד12

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לך ולמורני!! כיף לכן שאתן נפגשות.... יעל

דרושה מצלמה דיגיטלית

אם יש מישהו שיש לו מצלמה דיגיטלית ויכול להביא אותה למפגש, זה יהיה מצוין.

Regina Phalange

New member
באמת שרציתי לבוא

אבל מסתבר שהצבא מבין את המילים "חשד לשבר" רק אחרי שהרגל מתנפחת. ואסף הרופא זה מקום לא ממש סימפטי כשאת עם 2מפקדות בלונדות בדיסטנס.. בכל מקרה- אם לא הייתי צולעת, היה יכול להיות נחמד. תהנו לכם

תהנו המון המון המון

היי הרבה זמן לא הייתי פה... אני כ"כ גאה בכל המתקבלים ובמיוחד בוותיקי הפורום שיצא לי לשמוע לא מעט מכשולים שהם נאבקו בהם בדרך והצליחו מורני ואושריתי באמת שאם עוד איכשהו אני רואה אור זה בהשראתכן. אז אני רחוקה מתמיד מלימודי הרפואה ולא קשור כלל לציונים וסכם. כרגע המצב הרפואי שלי (הראיה) לא הולכת ומשתפרת ואפילו הפוך ועם המצב היום אני לא יכולה להתקבל.. זו כנראה גם הסיבה שהתרחקתי קצת מהפורום.. שתדעו שאני עדין אוהבת אותכם וגאה בכם.. אני לא יודעת מה עם הרופאים אבל אני לא איבדתי תקווה ואני אלמד רפואה ולא אכפת לי להיות העיוורת הראשונה שלומדת רפואה ולא אכפת לי בסוף לנקות רחובות אבל את לימודי הרפואה אני אסיים! ועכשיו אתן התקווה שלי:) חחח לכו בהמוניכם להמחות בעיניים ותמציאו לי איזה מולטי ניתוח מגניב שכזה:) בכל מקרה למרות שהרגשתי כ"כ כייף איתכם ושייכת במפגש הקודם המפגש הזה אני נאלצת להשאיר את הגדולים להסתדר לבד. אז תהנו המון ותעשו הרבה שטויות ומשחקים ותאכלו ותשתו אבל לא לנהוג:) אוהבת אותכם המון, ענבר

dorin276

New member
../images/Emo201.gif

תרגישי טוב.... נשמח לראותך במפגש הבא וגם באחת הפקולטות כסטודנטית לרפואה בשנים הקרובות.

morancho1

New member
ענברי..

חמודה, אני לא יודעת מה קורה עם הראייה שלך, אבל באמת שזאת לא סיבה להתייאש! יש היום טיפולים מוצלחים כמעט בכל תחום..ובכל מקרה גם אם תבחרי לעשות צבא ורפואה רק אח"כ יש סיכוי שעד אז ישכללו שיטות קיימות ויטפלו בך! חבל שאת לא באה, דווקא מאוד הנעמת את זמנו מיפגש קודם:) מקווה שתרגישי טוב, ולראותך במפגשים הבאים למרות הכל. אוהבת

ענבר ../images/Emo201.gif

בדיוק היום חשבתי שהרבה זמן לא ראינו אותך בפורום, וכמה חבל שאת לא כותבת יותר. אני מצטערת לשמוע שהראיה שלך במצב לא טוב, אבל אסור לך לאבד תקווה. אני לא יודעת בדיוק מה לא בסדר, אבל יש טיפולים ומחקרים חדשים כל הזמן ואני בטוחה שיהיה בסדר. גם אם לא במפגש הזה, אני בטוחה שנתראה במפגשים אחרים, ואח"כ גם בפקולטה ובבתי החולים. החלמה מהירה, מכל ה
אושרית.

nitzan111

New member
ענבר../images/Emo24.gif

בדיוק אתמול חשבתי שמזמן לא שמעתי ממך... אני שולחת לך מסר

../images/Emo26.gifהודעה אחרונה לפני המפגש

אם מישהו צריך הסברים איך להגיע או כל דבר אחר, נא לשלוח לי מסר או לשרשר לכאן. אני אכנס לכאן מחר עד 9 בבוקר כדי לבדוק הודעות. מצפה לראות אתכם
אושרית.

למעלה