מפגש פורום - עדכונים

Corpus Magnus

New member
אני מקווה שיש לך יופי של אינזימים.

כי עושה רושם שתתמודד עם לא מעט טרנס איזומרים שם. וואו, כמה זמן לא נגעתי במזון מעובד.

kilgore

New member
שלילי

יבנה דווקא קרוב לי לבית, אבל אני כרגע בארה"ב. תיהנו!!!

../images/Emo41.gifמפגש פורום - האוכל../images/Emo41.gif

המפגש מחר ועוד לא חילקנו מי מביא מה. אז כל מי שמתכוון לבוא מתבקש לשרשר לכאן מה הוא רוצה ויכול להביא ונמשיך משם.

johngalt2

New member
אני מביא יין, כאמור,

ובורקס וכל מיני מאפים מבורקס אמא בירושלים, משהו ברמה שאין בגוש דן שלכם, אני מבטיח...

wolfv

New member
מממ... שתיה?

אני אביא קולה (ולא דייט...) וכל מיני נישנושים.

טוב, אני חושבת שאני אביא לחמים

מה שחסר עד עכשיו זה: מישהו שיביא כלים חד פעמיים. מישהו שגר קרוב יחסית לאושרת שיוכל להביא כמה גבינות. מי מתנדב

morancho1

New member
היי

מאיפה אתה מגיע? יש לך איך להגיע? לגבי החד פעמי- אם אתה כבר בנעין לא לשכוח סכום צלחות וכוסות, אם אתה כבר בעניין גם מפיות "פושטיות" לא משהו מגונדר מדי..

ohad60

New member
סבבה

הבעיה עם חד פעמי שהכל מגיע בחבילות של 1000.... בכל מקרה אני מגיע מראשון וכנראה באוטו אז אני אסתדר... אם מישהו מהאזור צריך טרמפ שיגיד

morancho1

New member
איש החד פעמי..

אכזבת. לא רק שלא באת גם לא הודעת! מזל שהיינו בבית של אושרת שסיפקה לנו הכל או שהיינו אוכלים בידיים:)

ohad60

New member
../images/Emo163.gif סורי

פשוט אתמול לא הייתי ליד מחשב ולא הספקתי לשאול איך לעזאזל מגיעים והיום בבוקר לא היה אף אחד שיכל להגיד לי
אז הייתי קצת בבעיה..... אגב מישהו צריך מלא סכום חד פעמי/כוסות/מפיות????

morancho1

New member
דחית לרגע האחרון,חביבי.

טוב לא נורא, יהיו עוד מפגשים.. בקטנה.

dimiorr

New member
קינוח

פשטידה מתוקה (לא "כבד" כמו שזה נשמע), הרבה זמן רציתי ללמוד להכין אותה וסוף סוף זה קרה! ואני מגיע מאיזור צפון הרצליה (טוב נו, על מי אני עובד....נתניה....) אם יש מישהו על הדרך.

dorin276

New member
מאפים מתוקים

גביניות וקרואסונים מהמאפייה שליד הבית בבירת הנגב. (אתם לא באמת רוצים שגבינות יישבו יחד איתי באוטו ויתבשלו כל הדרך בשיא החום....)

יעלד12

New member
שלום כולכם!!!!!

בדיוק חזרתי משבוע מייגע וחם מאילת, מלון דן אם רוצים לדעת... הקטנה אכלה בלי הפסקה וגם היינו כל יום בהפעלה לילדים שייבשה לי את המוח. ולצערי מאחר ומחר היא הולכת לגן רק לשעתיים... בבוקר, אני לא אוכל להגיע בשעה היעודה. וממש ממש חבל לי שאני לא אראה את כולכם! בדיוק כשהתחלתי להכיר המון אנשים נפלאים. זה לא שאתם תפסידו משהו, נהפוך הוא, המוח שלי התייבש לחלוטין, למעט שירי בריכה, וארובי משובח שאני יכולה להדגים ממה שלמדתי. אז תעשו המון המון חיים!!!! יעל

למעלה